20 Μαρ 2012

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛA * ΘΕΡΑΠΕΙΑ * Α


Ο ήχος των ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΗΧΟΓΑΒΑΘΩΝ, είναι μια μορφή παλμικής ιατρικής η οποία στηρίζεται στο ότι, όλα στο σύμπαν πάλλονται και ότι, η συχνότητα στην οποία ένα αντικείμενο ή ένα άτομο πάλλεται φυσικά, είναι ηχητικός συντονισμός.

Στο σώμα, Τσάκρα, οστά & όργανα,  κατέχουν διαφορετική συχνότητα ηχητικού συντονισμού.
Όταν ένα όργανο ή μέρος του σώματος πάλλεται εκτός τόνου ή χωρίς αρμονία, τότε χαρακτηρίζεται "άρρωστο".
Το σώμα βρίσκεται σε υγιή κατάσταση όταν κάθε κύτταρο, κάθε όργανο δημιουργεί ένα ηχητικό συντονισμό που βρίσκεται σε αρμονία με όλη την ύπαρξη.
Η παλμική ιατρική βασίζεται στο ότι όλες οι αρρώστιες χαρακτηρίζονται από μπλοκάρισμα σε κάποιο επίπεδο στα κανάλια, αδένες, αρτηρίες, φλέβες, ή στα νεύρα.
Όταν υπάρχει μπλοκάρισμα, το συγκεκριμένο όργανο σταματάει να πάλλεται σε μια υγιή συχνότητα, με αποτέλεσμα την εκδήλωση κάποιας αρρώστιας.
Ο υπέρηχος έχει χρησιμοποιηθεί ιατρικά κατά κόρον σαν διαγνωστικό μέσο, στα έμβρυα, σε καθαρισμό αρτηριών, σε λιθοτριψίες κα.

Ο ήχος των ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΗΧΟΓΑΒΑΘΩΝ και η μουσική τους, εκπέμπουν μια καθαρή ολογραφική φόρμα αστραφτερού φωτός, που αντιστοιχεί στην οκτάβα του ήχου πάνω στο αιθερικό μας σώμα.
Ο ήχος μπορεί να μεταφραστεί σε χρώμα.

Το σώμα εκπέμπει την αύρα σε χρώματα που απεικονίζουν την συνειδητότητα, την ψυχολογική κατάσταση και φυσική μας υγεία, (φωτογράφηση Κίρλιαν).
Το οπτικό και το ακουστικό φάσμα έχουν την ίδια συχνότητα κυμάτων.
Οι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΗΧΟΓΑΒΑΘΕΣ, από κατασκευής, είναι συντονισμένες σε αντιστοιχία με τα τσάκρα, σε συχνότητα χρώματος & νότας.
Ο τόνος των, παράγει ένα παλμικό ήχο, αναγκάζοντας να συντονιστεί & αντηχήσει, το κάθε τσάκρα που του αντιστοιχεί.
Οι 7 εν σειρά ηχογαβάθες, είναι φτιαγμένες από χαλαζία (quartz) 99,8%, χαλαζία από σιλικόνη.
Ο διάφανος αυτός χαλαζίας περιέχει το συνολικό φάσμα του φωτός, (ουράνιο τόξο), που σχετίζεται με τα 7 τσάκρας και τις 7 νότες.

Η θεραπεία συντελείτε με την μεταφορά καθαρού φωτός μέσω του ήχου, σαν ένα συγκεκριμένο χρώμα πάνω στο αιθερικό σώμα.
Το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζετε καθώς παίζονται και οι 7 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΗΧΟΓΑΒΑΘΕΣ.

Ο κρύσταλλος ενεργεί σαν μετασχηματιστής αυξάνοντας και μεταφέροντας καθαρές τονικότητες. Γι' αυτό τον λόγο, ο κρύσταλλος από καθαρή σιλικόνη, χρησιμοποιείται σαν σύγχρονο  μέσο τηλεπικοινωνίας.
Σαν ένας δυνατός πομπός, οι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΗΧΟΓΑΒΑΘΕΣ, μεταφέρουν ενέργεια στην ατμόσφαιρα, γεμίζοντας την ανθρώπινη αύρα με παλμική ακτινοβολία. 
Μέσω της κρυσταλλικής ακτινοβολίας, καθώς ο ήχος επιδρά στα κύματα του εγκεφάλου, μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας.

Διάφορα μέρη του εγκεφάλου επηρεάζονται και
απελευθερώνουν διάφορες ορμόνες και νευροχημικά στοιχεία που καταστέλλουν τον πόνο, δυναμώνουν την θέληση, την δημιουργικότητα, τα ταλέντα και την δυνατότητα να ξεπεραστούν κάποιοι εθισμοί.
Οι ασθένειες είναι η δυσαρμονία ανάμεσα 
στην προσωπικότητα και την ψυχή και είναι 
εύκολο να θεραπευτεί κάποιος εξισορροπώντας 
τις μαγνητικές ποιότητες, μέσω του πιο λεπτού, αιθερικού, σώματος του ατόμου.
Ο χαλαζίας των ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΗΧΟΓΑΒΑΘΩΝ, φέρνει την ισορροπία στις ηλεκτρομαγνητικές μας ενέργειες και προκαλεί ανύψωση της συνείδησης.
Καθώς η εγρήγορση μεγαλώνει, μεταφερόμαστε πιο κοντά στην Πηγή της ύπαρξής μας και αρχίζουμε να αντανακλάμε στο φυσικό μας σώμα, τις υψηλές δονήσεις, συντονιζόμενοι με τον Ανώτερο Εαυτό μας.