5 Μαρ 2013

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ & ELF ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ -07


ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ
ΑNΤΙΔΟΤΟ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤA ELF.

ELF & ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
--------------------------------Ο κόσμος τρελαίνεται εξ αιτίας του στρες και της συναισθηματικής αναστάτωσης, αναταραχής και σύγχυσης.
Κάτι ακόμη δυνατό & ύπουλο, που προκαλεί σύγχυση & απώλεια μνήμης, είναι τα κύματα ELF ( Electromagnetical Low Field = Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Χαμηλής Συχνότητας),
μέσα στα οποία κύματα έχει βυθιστεί ολόκληρος ο πληθυσμός. 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
... Αυτά τα κύματα
ELF έχουν σαν σκοπό να μεγαλώσουν την απώλεια μνήμης,
από λίγα λεπτά σε περισσότερα, με καταστροφικά αποτελέσματα.
Τα κύματα αυτά κατευθύνονται και από πυλώνες της ΔΕΗ προς κάθε πόλη. 
________________ Αυτό είναι στο σχέδιο HAARP ___
ELF & ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

... Δυστυχώς οι επιστήμονες δεν το αποκαλύπτουν στον κόσμο και αυτό γιατί εμπλέκονται ή και αυτοί οι ίδιοι είναι υπνωτισμένοι για να το αντιληφτούν.

Το σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσουν και την διαφήμιση για να αποσπάσουν τον πληθυσμό και να τον φέρουν σε συνεχή έλεγχο & χρέωση....

... Αυξάνουν τις μηχανές HAARP, και βάζουν κάτω από συνεχές στρες τον κόσμο μέχρι που να λυγίσει _ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ..........................

___ Μας στέλνονται συγκεκριμένα μήνυμα, για μας κάνουν να πιστέψουμε πως έχομε συγκεκριμένες ανάγκες, μέσω συχνοτήτων, και κυρίως από την τηλεόραση μέσω συγκεκριμένων διαφημίσεων. 
[ η διαφήμιση λέει και τι άλλο πρέπει να καταναλώσουμε την επόμενη φορά ]. 

******************************

ELF & ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ




**********************************
Παρατηρώ τον περισσότερο κόσμο, σαν προγραμματισμένα ρομπότ, να κινούνται μηχανικά. 
Αυτοί είναι:
ή υπνωτισμένοι έμψυχοι άνθρωποι, 
ή άψυχοι ανθρωποειδή, 
ή ανθρωπόμορφοι δρακονιανοί & ερπετοειδή …

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ- 06



 Οργόνη ένας τύπος "αρχέγονης κοσμικής ενέργειας"
που ανακαλύφθηκε από τον Δρ.Wilhelm Reich (1897-1957) [Βίχελμ Ράιχ] στα τέλη του '30. Ο Ράιχ ήταν ένας Αυστριακός μετανάστης στην Αμερική, που είχε εκπαιδευτεί ως ιατρός, ψυχίατρος και Φροϋδικός ψυχαναλυτής.

Ο Ράιχ ισχυρίστηκε πως η οργόνη είναι πανταχού παρούσα και εξηγεί πράγματα όπως το χρώμα του ουρανού,τη βαρύτητα,τους γαλαξίες κα.
Στα έμβια όντα, η οργόνη ονομάζεται και βιο-ενέργεια ή Ζωτική Ενέργεια.

  Ο Ράιχ πίστευε πως η οργόνη είναι "καταδείξιμη οπτικά, θερμικά, ηλεκτροσκοπικά και με τη χρήση μετρητών Geiger-Mueller". Οι πιστοί στην οργόνη, δηλαδή οργονομιστές που εξασκούν την επιστήμη της οργονομίας, έχουν καταφέρει να την καταδείξουν επιτυχώς.

   Ο Ράιχ δημιούργησε μια καινούργια επιστήμη (οργονομία) 
και ανακάλυψε άλλες οντότητες, όπως τα βιόντα, τα οποία μέχρι σήμερα μόνο οι οργονομιστές έχουν καταφέρει ν' ανιχνεύσουν. Τα βιόντα είναι κυστίδια οργόνης, που δεν είναι ούτε ζωντανά ούτε μη-ζωντανα, αλλά μεταβατικά όντα.

 Ο Ράιχ πέθανε (;) στις 3 Νοεμβρίου του 1957, στις Ομοσπονδιακές Φυλακές του Lewisburg στην Pennsylvania, 
όπου είχε σταλθεί για προσβολή δικαστηρίου.

  Ο Ράιχ καταδικάστηκε επειδή αρνήθηκε να υπακούσει μια εντολή ασφαλιστικών μέτρων για την πώληση κομπογιαννίτικων ιατρικών συσκευών όπως ο Συσσωρευτής Οργόνης και οι "εκτοξευτές" οργόνης, οι οποίες μπορούσαν να μαζεύουν και 
να διανέμουν την οργόνη, καθιστώντας έτσι δυνατή τη 
θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής όχι μόνο διακύρηξε ότι δεν υπάρχει η οργόνη, αλλά έκαψε και μερικά βιβλία του Ράιχ ... μια σίγουρη μέθοδος για να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον κάποιου.

  O Βίλχελμ Ράιχ είχε αναπτύξει μια θεωρία, που στήριζε απόλυτα μέσω της πειραματικής οδού, στην οποία μιλούσε 

για την ύπαρξη ενός είδους ενέργειας που κατευθύνει και 

συντηρεί τη ζωή.

 Αυτή την ενέργεια την ονόμασε οργόνη.

Στην συνέχεια πειραματίστηκε δημιουργώντας μια συσκευή 
που είχε τη δυνατότητα να συσσωρεύει την οργόνη.
  Την ικανότητα της συσκευής αυτής την απέδειξε μέσα από πολλαπλά πειράματα.

Ο Ράιχ μπόρεσε να τεκμηριώσει επιστημονικά την ύπαρξη μιας λεπτής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που περιβάλλει τα πάντα.

Η ενέργεια αυτή ήταν γνωστή από την αρχαιότητα ως αιθέρας.
    Ο Αριστοτέλης θεωρούσε τον αιθέρα ως το πέμπτο στοιχείο, το οποίο κινείται κυκλικά σε αντιδιαστολή με τα υπόλοιπα τέσσερα στοιχεία που κινούνται γραμμικά.
     Ο Πλωτίνος επίσης ανέφερε ότι πρόκειται για μια ουσία διαπεραστική και μη υλική.
    Το 1986, επιστήμονες του πανεπιστημίου του Marburg 
στη Γερμανία, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας 
που έδειχνε ότι 30λεπτες θεραπείες μέσα στον συσσωρευτή προκαλούσαν μόνιμα, θετικά ψυχοσωματικά αποτελέσματα,
    Ο Αιθέρας (πράνα), ως υπαρκτό στοιχείο στο σύμπαν, 
έχει γίνει αντιληπτός από αρχαιοτάτων χρόνων την οποία ονόμασε ‘οργόνη’.
 To 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια - Οργόνη  ενέργεια ζωής - τσι -  πράνα, 
μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την οργόνη, την οποία ο Ράιχ ονόμαζε “OR”,  όσο και την βλαβερή αρνητική αιθερική ενέργεια «θανατηφόρα οργόνη» ή “DOR”.

]-[Ενέργεια DOR επιδρά στον άνθρωπο, με την τεχνολογία, όπως μηχανήματα και πομποί μικροκυμάτων, χημική ρύπανση, φυσική καταστροφή του τοπίου, αλλά και με τα ανθρώπινα συναισθήματα. Ένα μέρος όπου ένας βίαιος θάνατος συνέβη, για παράδειγμα, θα διατηρήσει το αποτύπωμα DOR σε αυτή τη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Ένα σπίτι όπου οι κάτοικοι έχουν πολλές αρνητικές συναισθηματικές εκρήξεις θα είναι φορτωμένο με DOR. 
Το σώμα κάποιου μπορεί επίσης να είναι ''μολυσμένο'' με δια βίου συναισθηματικά προβλήματα, με αποτέλεσμα η δημιουργική έκφραση του ανθρώπου να μπλοκαριστεί, προκαλώντας συρρίκνωση του ενεργειακού του πεδίου, και έτσι αργά ή γρήγορα να οδηγηθεί σε ασθένεια]-[.

    Κατασκεύασε, μεγάλα κουτιά που ονόμασε «συσσωρευτές» ή “oracs”, χρησιμοποιώντας απλώς την αρχή των εναλλασσόμενων στρωμάτων. Κατασκεύασε συσσωρευτές αρκετά μεγάλους για να μπορεί να κάτσει ένας άνθρωπος οι κατασκευές που ονομάζονται «Αιθερικοί Μετατροπείς» ή «Οργονίτες» που μετατρέπουν την DOR σε OR, δηλ. την αρνητική ενέργεια σε θετική.
   
   Έχει παρατηρηθεί από πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τους οργονίτες σε όλο τον κόσμο, ότι η εξάπλωση των κεραιών ψηφιακής τηλεπικοινωνίας μέσα σε κατοικημένες περιοχές τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα λεπτό στρώμα αρνητικής ενέργειας (DOR) η οποία διαποτίζει τα σπίτια και τις πόλεις μας, προκαλεί ξηρασία, φόβο, αρνητικότητα, αρρώστιες, άγχος, κατάθλιψη …

    Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι 
το μενταγιόν. Αυτό φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ) στο ύψος του θύμου αδένα.
 Εάν είναι σωστή κατασκευή, μέσα στην αύρα σας, κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπεται σε θετική και εμπλουτίζει την δική σας ενέργεια.
 Εάν π.χ. πλησιάσετε έναν πολύ αρνητικό τόπο χωρίς μενταγιόν η αύρα σας θα μικρύνει αφάνταστα και θα γίνει γκρίζα, και θα νοιώθετε ότι αδειάζεται από ενέργεια.

   Οι άψυχοι άνθρωποι, τα υβρίδια , οι κλώνοι, οι έχοντες κατάληψη, οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι και το κάθε είδους μη ανθρώπινο Dna ανόργανα όντα με ηλεκτροκβαντική συνείδηση και φυσικά χωρίς ψυχή, που κυκλοφορούν ανάμεσα μας χιλιάδες χρόνια, ΤΡΕΜΟΥΝ τους οργονίτες.

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι αρχικά παρουσιάζουν εκνευρισμό. Μετά από ένα τέταρτο η μισή ώρα χαλαρώνουν και αρχίζουν να νυστάζουν.
Επίσης εάν έχουν την πρόθεση να πουν ψέματα, αυτή η προδιάθεση τους κόβετε και πολλές φορές λένε την αλήθεια χωρίς να θυμούνται κατόπιν του τι είπαν. Αν διατηρούν την αρνητικότητα τους καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν, πάντως η επιθετικότητα τους είναι μειωμένη.

  Οι άψυχοι άνθρωποι, πολλοί από αυτούς αντέχουν τους οργονίτες, όμως ποτέ δεν νοιώθουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και ας προσποιούνται συχνά ότι αυτό συμβαίνει.
  Ουσιαστικά ποτέ δεν νοιώθουν καλά κοντά τους, απλώς  από τους οποίους κλέβουν ενέργεια.
Σε ένα άτομο άψυχο, τα λεγόμενα υψηλότερα chakras είναι «παρα-προϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων.  

    Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα…
Διαστρεβλώνουν πάντα τα δεδομένα και υποδεικνύουν την κατασκευή πολύπλοκων οργονιτών, ώστε να ξεφεύγει από την απλότητα της κατασκευής και να είναι μια αδρανής συσκευή. 

 Τα υβρίδια και οι κλώνοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά δυσφορίας.
Τα υβρίδια μάλιστα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται αυτή 
η μετατροπή ενέργειας καθώς νοιώθουν να σκίζεται η προσωπικότητα
τους και δεν διστάζουν να δείξουν άμεσα σε μερικά λεπτά την
 δυσαρέσκεια τους βρίζοντας και κινούμενοι επιθετικά, αν τους παίρνει.

    Το μη ανθρώπινο Dna αντιδρά βίαια, είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. 
Είναι εύκολο να νιώσετε το δηλητηριώδες βλέμμα τους πίσω σας στο σουπερμάρκετ η στο μπαράκι και θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν την σκέψη σας. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΩΝ