13 Μαρ 2013

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ & ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ -09


      
 Ενεργειακά μπλοκαρίσματα  στην ομαλή ροή της 
ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΙΘΕΡΑ-ΟΡΓΟΝΗ,
 μπορεί να δημιουργηθούν από γεγονότα όπως έναν φυσικό ή βίαιο θάνατο, ή από παρατεταμένη συναισθηματική κακοποίηση σε ένα σπίτι.

Οι αρνητικές αυτές ενεργειακές δομές μπορεί να παγιώσουν στον χώρο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πολλά χρόνια.

  Είναι σαφές για μένα ότι o οργονίτης έχει θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά.
Έτσι τοποθετώντας μια συσκευή ενέργειας ή σε ένα τέτοιο σημείο θα διαλύσει το μπλοκάρισμα.

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Οι οργονίτες θα διώξουν επίσης αρνητικές οντότητες από ένα σπίτι. 


Οι αρνητικές οντότητες που συχνά χαρακτηρίζονται από την τάση να επιβάλλουν τη θέλησή τους στη ζωή των ανθρώπων, είτε ελέγχουν τους κατοίκους του σπιτιού, ή και συχνά τρέφονται από την ζωτική ενέργειά των ( ενεργειακά βαμπίρ). 



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ -08


Το σώμα μας έχει μια λεπτή δομή ενέργειας, που προσλαμβάνει από τα τσάκρας την Αιθερική ή ζωτική ενέργεια, και τα nadis (ενεργειακά κανάλια), που  κατευθύνουν αυτή  μέσα στο σώμα.

Έτσι διατηρείται το σώμα όχι μόνο μόνο ζωντανό, αλλά και υγιές. 

   Όταν κάποιος υποβάλλεται σε τραύμα, σωματικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό, πνευματικό ή αντιδρά με φόβο,
συρρικνώνεται το ενεργειακό του πεδίο, συχνά σε ένα τοπικό  σημείο του σώματος.   Συνήθως το σώμα διατηρεί αυτή τη συστολή, ακόμα και όταν  το τραύμα έχει περάσει
Αυτή η συστολή θα εξακολουθεί να περιορίζει τη ροή της ενέργειας στο σώμα, δημιουργώντας μια ανισορροπία και εξασθένηση.
  Έτσι σιγά-σιγά ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει ασυναίσθητα μια ενεργειακή δομή στον τομέα της ενέργειάς του , η οποία γίνεται άκαμπτη και εμποδίζει την ελεύθερη ροή της ενέργειας της ζωής. 
Είναι πανοπλία ο φόβος. 

Προστατεύει το άτομο από τον πόνο, ο οποίος είναι ως επί το πλείστον μία αίσθηση που προέρχεται από το παρελθόν, αλλά που συνεχίζει να εργάζεται στο παρόν. 


  Η πανοπλία είναι μία ενεργειακή δομή, άκαμπτου χαρακτήρα. Μπορεί να είναι μικρή και τοπικά, σε ένα μικρό σημείο του σώματος, ή μπορεί να περιβάλλει ολόκληρο το σώμα, ανάλογα με τη φύση του φόβου ή της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου.

  Η διαδικασία  είναι πάντα η ίδια.Η ''θωράκιση'' αυτή περιορίζει τη ροή της ενέργειας, σαν φράγμα που περιορίζει τη ροή του νερού.  Αποδυναμώνει μέρος του σώματος ή όλα το σώμα, δημιουργώντας αργά τη νόσο, η οποία θα πάει εκεί όπου τα κύτταρα βρίσκονται σε ένα αποδυναμωμένο πεδίο...
 Τελικά η νόσος θα προσβάλλει το σώμα.

 Αυτός είναι ο λόγος που ο Ράιχ ονομάζεται DOR, αυτό το εμπόδιο  το ''κλείσιμο'', την περιορισμένη ροή ενέργειας.
DOR= Deadly Οργόνη.

    Ο Οργονίτης μεταμορφώνει αυτή την DOR σε ΟR.

Ο Reich ανακάλυψε ότι όλα τα μέταλλα προσελκύουν την οργόνη, θετική & αρνητική, αλλά επίσης την απελευθερώνουν αμέσως. Οι οργονίτες έχουν πάρα πολλά μικρά μεταλλικά σωματίδια, που προσελκύουν την DOR και την ίδια στιγμή την απελευθερώνουν.

  Δεδομένου ότι αυτά τα μεταλλικά σωματίδια είναι όλα το ένα δίπλα στο άλλο να ανταλλάσσουν συνεχώς την ενέργεια που έχουν απορροφήσει. Αυτό συμβαίνει τόσο γρήγορα και τόσο πολλές φορές ώστε το άκαμπτο, θωρακισμένο DOR ανακινείται και γίνεται πάλι, ελεύθερη ροή της ενέργειας.

 Έτσι ο οργονίτης λειτουργεί ως ένας μετασχηματιστής  της DOR σε OR.

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Ενέργεια DOR επιδρά στον άνθρωπο, και με την τεχνολογία, όπως ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά μηχανήματα, πομποί μικροκυμάτων, χημική ρύπανση, φυσική καταστροφή του τοπίου, εκτός από  τα ανθρώπινα συναισθήματα. 

Ένα μέρος όπου ένας βίαιος θάνατος συνέβη, για παράδειγμα, θα διατηρήσει το αποτύπωμα DOR σε αυτή τη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. 



Ένα σπίτι όπου οι κάτοικοι έχουν πολλές αρνητικές συναισθηματικές εκρήξεις είναι φορτωμένο με DOR. 

Το σώμα κάποιου μπορεί επίσης να είναι ''μολυσμένο'' με δια βίου συναισθηματικά προβλήματα,

με αποτέλεσμα η δημιουργική έκφραση του ανθρώπου να μπλοκαριστεί,
 προκαλώντας συρρίκνωση του ενεργειακού του πεδίου,
και έτσι αργά ή γρήγορα να οδηγηθεί σε ασθένεια.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ