1 Μαΐ 2018

Sibin Bianchi Stone Δημήτρης Παπαναστασίου



Η θεραπευτική αυτή πέτρα εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Κρητιδικής περιόδου. Πριν περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια, όταν ένας μεγάλος μετεωρίτης
συγκρούστηκε με τη Γη στο δυτικό τμήμα του Shandong στη Κίνα.
Η σύγκρουση δημιούργησε ένα βουνό. Για πολλά εκατομμύρια χρόνια η Γη εξακολούθησε να αλλάζει, αλλά το βουνό έμεινε σταθερό εκεί που σχηματίστηκε κάποτε.
Εξαιτίας της ισχυρής πρόσκρουσης και έκρηξης η πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία, έλιωσε το διαστρικό βράχο και αναμίχτηκαν τα ορυκτά αυτού και της γης που έπεσε και έτσι γεννήθηκε ένα νέο πέτρωμα, με εντελώς νέα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στοιχεία και κάνουν τη πέτρα αυτή μοναδική στο κόσμο, ακόμα.
Στην ιστορία της Γης, η πέτρα χρησιμοποιείται από την εποχή του Λίθου. Οι άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα, διαπίστωσαν ότι γύρω από αυτά τα βράχια, οι πέτρες, τους έκανε να αισθάνονται διαφορετικά. Επίσης και τα ζώα ήθελαν να κάθονται εκεί στις πέτρες.
Στη Νεολιθική Κίνα, ιδιαίτερες πέτρες που ονομάζονταν "πέτρες με βελόνες" χρησιμοποιήθηκαν για θεραπεία.  Στο Shouwen Jiezi (Αναλυτικό Λεξικό της Κινέζικης Γλώσσας) από τον 1ο αιώνα, ο συγγραφέας Xu Shen την ορίζει ως "ένα είδος πέτρας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών επεμβαίνοντας στο σώμα".  
Πριν από την εμφάνιση του βελονισμού και της moxibustion, οι αρχαίοι Κινέζοι επέλεξαν ορισμένα είδη πέτρας με αιχμηρή άκρη σαν θεραπευτικά εργαλεία και τα εφάρμοζαν στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους. Οι μέθοδοι διάτρησης και πίεσης τελικά εξελίχθηκαν σε βελονισμό, ενώ η εφαρμογή θερμαινόμενης πέτρας εξελίχθηκε σε moxibustion.  
Αυτή η τεχνική χάθηκε κατά τη Δυναστεία Χαν. Η πηγή του υλικού για τη κατασκευή πέτρινων θεραπευτικών εργαλείων έχει αναγνωριστεί ως πέτρα Bianchi. Από τότε έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί διάφορα πέτρινα εργαλεία και διερευνήθηκαν θεραπευτικές τεχνικές.
Στο ιατρικό βιβλίο ο "Εσωτερικός Κανών", του Κίτρινου Αυτοκράτορα, που γράφτηκε γύρω στα 305-204 π.Χ. η θεραπεία με Bianchi θεωρήθηκε το σημαντικότερο μέρος της Κινέζικης Ιατρικής.
Αυτό είναι αξιοσημείωτο, καθώς η χρήση της πέτρας ήταν ανταγωνιστική τόσο με το Βελονισμό, όσο και με τη Moxibustion (θερμική θεραπεία) της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Μάλαξης.

Θα αναρωτιέστε γιατί δεν έχει ακουστεί η πέτρα και γιατί η γνώση χάθηκε, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Ο λόγος είναι ότι επειδή ήταν μακριά 
και πολύ δύσκολο να φτάσουν στο βουνό που βρισκόταν, οπότε οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν πιο κοινές και προσιτές πέτρες, όπως νεφρίτη, ακόμα και αν η ποιότητα ήταν κατώτερη.
Με το πέρασμα του χρόνου, γιατροί στην Κίνα παρατήρησαν ότι, οι μουσικοί που έπαιζαν μουσικά όργανα από αυτήν τη πέτρα, ζούσαν πολλά χρόνια.
Ήταν ιδιαίτερα υγιείς και έτσι οι πέτρες έγιναν γνωστές ως μαγικές και με δύναμη να διατηρήσουν τη νεότητα
και να αποκαταστήσουν τη ζωτικότητα.
Οι μουσικοί εκείνοι έπαιζαν για τον αυτοκράτορα και ο αυτοκρατορικό δικαστήριο, καθώς οι πέτρες ήταν σπάνιες και δαπανηρές.
Η σύγχρονη ιστορία της πέτρας άρχισε όταν ο Yang, καθηγητής και διάσημος μουσικός στην Κίνα, ήθελε να αποκαταστήσει
ένα πολύ παλιό μουσικό όργανο με πέτρες.          Ο Yang με τοv καθηγητή Geng από το Πεκίνο, έκαναν επιστημονική έρευνα για να βρουν τη σωστή πέτρα να αποκαταστήσουν τέτοια μουσικά όργανα. Η έρευνα υπόδειξε ότι μόνο ένας τύπος πέτρας ταιριάζει με τις ιδιότητες των οργάνων και ήταν η Sibin, που σημαίνει  ελαφρόπετρα.
Ο καθηγητής Geng έκανε δοκιμές με την ελαφρόπετρα και διαπίστωσε ότι η πέτρα είχε τις ίδιες ιδιότητες με τη μακρά χαμένη πέτρα.
Το αποτέλεσμα πολλών δοκιμών και ερευνών έδειξαν ότι η πέτρα, έχει εξαιρετικές θεραπευτικές επιδράσεις, χωρίς τοξικά, όπως έγραφε και το ιατρικό βιβλίο του Κίτρινου αυτοκράτορα, όπως και ευεργετικές, ανακουφιστικές, χαλαρωτικές, τονωτικές και χρηστικές ιδιότητες.
Το αποτέλεσμα της αναζήτησης του Καθηγητή Yang για την αντικατάσταση κάποιων πέτρινων μερών του παλαιού μουσικού οργάνου έγινε στις αρχές του 1990 και μια πολύ παλιά φυσική μέθοδος θεραπείας ανακαλύφθηκε ξανά.
Οι συσκευές ονομάζονται Sibin Stone εργαλεία και όταν η πέτρα χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς, αναφέρεται ως Sibin Stone θεραπεία.
Η σύγχρονη τεχνολογία βοήθησε να αποκαλυφτεί το μυστήριο πίσω από τα μαγικά αποτελέσματα θεραπείας της πέτρας και πως μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά, λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών της γιατροί, ιαματικά λουτρά και κέντρα υγείας σε Κίνα, Ταϊβάν, Ιαπωνία και Νότια Κορέα χρησιμοποιούν τη πέτρα για τον εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης πολλών ασθενειών και του πόνου, με τρόπο ο οποίος εφαρμόζεται σαν βελονισμός, πίσω στις αρχαίες ρίζες της κινεζικής ιατρικής.

Στη σύγχρονη πρακτική η σύνθεση των ίδιων των πετρών είναι πρωταρχικής σημασίας και χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν τα πάντα, από κόπωση, πονοκεφάλους, μέχρι μυϊκό πόνο.
Σύμφωνα με κινέζικες μελέτες, η σύνθεση της πέτρας, μια μορφή μετεωρίτη που βρίσκεται μόνο στην περιοχή Σιμπάν της Κίνας, εκπέμπει υπέρυθρο φως αρκετά ισχυρό για να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος και να θερμάνει τα εσωτερικά νερά.

Αυτό το φαινόμενο θέρμανσης μπορεί να προκαλέσει αγγειοδιαστολή και γενικό αποτέλεσμα αποτοξίνωσης παρόμοιο με τις εφαρμογές υδροθεραπείας.
Οι μελέτες είναι δύσκολο να αποκτήσουν ενδιαφέρον στο δυτικό κόσμο, γιατί θεωρείται λαϊκή ιατρική και δεισιδαιμονία και είναι δύσκολο να αποδειχθεί εργαστηριακά η αλήθεια όλων αυτών των επιδόσεων.
Ανεξάρτητα από αυτό, η πέτρα είναι αναμφισβήτητα ο αρχαίος πρόγονος της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής με μακρά και πλούσια ιστορία της χρήσης της.

Πάνω από χίλια χρόνια, οι κινέζοι χρησιμοποιούν αυτή τη πέτρα για θεραπεία ασθενειών, με την εφαρμογή της σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος και χρησιμοποιείται γενικά ως όργανο παρόμοιο με τις βελόνες του βελονισμού.

Η πέτρα θεραπείας Sibin Bianchiέχει 3 σημαντικές ιδιότητες. Παράγει υπέρηχους, ακραία υπέρυθρη ακτινοβολία και αρνητικά ιόντα.

1_Υπέρηχοι:                                          
 Όταν τρίβεται στο σώμα, παράγει παλμούς υπερήχων, στο θεραπευτικό φάσμα υπερηχητικών κυμάτων. Παράγει παλμική υπερηχογραφία, 3.698 φορές ανά τριβή στο ανθρώπινο δέρμα.
Η πέτρα κυρίως θεραπεύει δουλεύοντας πάνω στο αίμα. Και μόνο εκθέτοντας οποιοδήποτε μέρος του σώματος στη πέτρα, το αίμα τρέχει  γρηγορότερα  και πιο ομαλά από πριν.
Το ειδικό μαγνητικό πεδίο και ο υπερηχητικός παλμός με συχνότητα από 20 χιλιάδες έως 2 εκατομμύρια hertz που εκπέμπονται συνεχώς από την πέτρα, κάνουν τη κυκλοφορία του αίματος γρηγορότερα και έτσι καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και εξασφαλίζεται η καλή παροχή οξυγόνου -οξυγόνωση- στα όργανα του σώματος.
Όταν αγγίζει το δέρμα, η αυξημένη ταχύτητα ροής αίματος μπορεί να φανεί καθαρά στην οθόνη μηχανήματος μικροκυκλοφορίας αλλά και στο μικροσκόπιο μπορείτε να δείτε ότι το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα και ταχύτερα. Έτσι η θεραπεία είναι ενσωματωμένη και είναι η υψηλότερη μεταξύ όλων των υλικών.
Oι Υπέρηχοι βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζουν το πόνο στη πληγείσα περιοχή επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία επούλωσης.            
Επίσης προσφέρουν: 
Αποτελεσματικό μασάζ.
Οι υπέρηχοι προκαλούν μια ορισμένη πίεση στα άρρωστα κύτταρα, έτσι ώστε να έχουν μικρότερη κίνηση, αλλάζοντας έτσι την κατάσταση του άρρωστου κυττάρου, για να επιτευχθεί ο σκοπός της θεραπείας.
Θερμικές επιδράσεις.
Η ενέργεια των υπέρηχων απορροφάται από το σώμα και τη κυκλοφορία του αίματος και η θερμότητα έχει αναλγητικό αποτέλεσμα, ανακουφίζει από τον μυϊκό σπασμό και βελτιώνει την κατάσταση της μικροκυκλοφορίας.
Βιολογικές επιδράσεις.
Οι υπέρηχοι επηρεάζουν τις αλλαγές του σώματος σε κάποια χημική ή βιολογική διαδικασία, αλλάζει η δραστηριότητα των ενζύμων, αλλάζοντας έτσι το περιβάλλον και την κατάσταση της νόσου, στο καλύτερο δυνατό.
Στο Νευρικό Σύστημα.
Το νευρικό σύστημα είναι ευαίσθητο σε μικρές δόσεις υπερήχων με σημαντικό αναλγητικό αποτέλεσμα.
Άλλες επιδράσεις.
Οι υπέρηχοι αυξάνουν τη γαστρεντερική κινητικότητα και έκκριση. η στεφανιαία αρτηρία της καρδιάς μπορεί να επεκταθεί και να βελτιώσει την παροχή αίματος στο μυοκάρδιο, κάνει τα αιμοφόρα αγγεία των νεφρών να διασταλούν, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους νεφρούς.
2_Υπέρυθρη Ακτινοβολία:
Η πέτρα έχει ένα μοναδικό ενεργειακό πεδίο. Με το τρίψιμο στο δέρμα, παράγει πολύ υπέρυθρα κύματα - ακραία υπέρυθρη ακτινοβολία-  στο θεραπευτικό φάσμα και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του σώματος, προάγει την αναγέννηση και αποτοξίνωση δέρματος, ιστού, κυττάρων και αίματος.
Η επιστημονική απόδειξη  της θεραπείας της πέτρας είναι στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Μια περιοχή μικρότερη από 0,75χιλ. ονομάζεται υπέρυθρη περιοχή, η οποία δεν μπορεί να ανιχνευθεί με γυμνό μάτι, αλλά μπορεί να καταγραφεί από ειδικό όργανο.
Η πέτρα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα υπέρυθρης ακτινοβολίας σε σύγκριση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στην υπέρυθρη θεραπεία. 
Μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και η δονητική της ενέργεια, μπορεί να θερμαίνει τα εσωτερικά όργανα, να μειώνει τη τοξίνη, τα βαρέα μέταλλα και τη κυτταρίτιδα, άρα καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα.
Επίσης:
Οι Υπέρυθρες Ακτίνες μπορούν να συντονιστούν με τα μόρια νερού στον ιστό του σώματος ή τα ελεύθερα μόρια νερού και να τα ενεργοποιήσει σε απαραίτητες χημικές αντιδράσεις και να τις συντονίσουν έτσι ώστε να μπορούν να ταιριάζουν καλύτερα σε διάφορες βιολογικές ανάγκες του σώματος. Ο συντονισμός βελτιώνει το πεπτικό και αναπνευστικό σύστημα.
Ενεργοποιεί τα μόρια του νερού και διευκολύνει την απορρόφηση οξυγόνου στα κύτταρα. Τα μόρια νερού μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα στα κύτταρα και να μεταφέρουν το απαραίτητο οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες σε αυτά.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να συντονιστεί με τα μόρια του νερού και να χωρίσει σε ένα ανεξάρτητο μόριο οξυγόνου και μόρια υδρογόνου και έτσι να αυξήσει το ποσοστό οξυγόνου στο σώμα και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Βελτιώνει το πεπτικό και αναπνευστικό σύστημα.          
Τα ανεξάρτητα μόρια νερού μπορούν να μεταφερθούν ελεύθερα στα κύτταρα του σώματος και με συντονισμό μπορούν να παράγουν θερμότητα που κάνει την υποδόρια θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία του αίματος και διευρύνοντας τα αγγεία.  Όσο περισσότερο τα αιμοφόρα αγγεία ανοίγουν, τόσο λιγότερη πίεση αισθάνεται η καρδιά. Το ανεξάρτητο μόριο νερού παρέχει επίσης καλύτερη τροφή στα κύτταρα του σώματος και βελτιώνει το μεταβολισμό.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να καθαρίσει το αίμα και να εξισορροπήσει το PH στο σώμα και να αποτρέψει την ασθένεια που προκαλείται από την ανισορροπία του PH, όπως ο πόνος στις αρθρώσεις.
Αφού μελετήθηκαν τα μήκη κύματος διαφόρων τύπων πετρών, βρέθηκε ότι είναι η μοναδική που η υπέρυθρη πυκνότητα ενέργειας μπορεί να διατηρεί υψηλό επίπεδο όταν το μήκος κύματος του φτάνει τα 15χιλ. ενώ άλλοι τύποι παρουσιάζουν διαφορετικούς βαθμούς μείωσης υπό τις ίδιες συνθήκες.

Ερευνητές τοποθέτησαν μια πέτρα 
περίπου 1εκ από το δέρμα και βρήκαν μια μέση αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος κατά 1°C (μεταξύ 0,5°C και 2°C). Η αύξηση της θερμοκρασίας ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά υπάρχει μια προφανής στατιστική διαφορά. Αυτό υποδηλώνει ότι η υπέρυθρη διασπορά της μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του σώματος, προωθώντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στη ταχεία ανάκαμψη.

Όλα τα υλικά μπορούν να απελευθερώσουν υπέρυθρες ακτίνες και το μήκος κύματος υπέρυθρης ακτινοβολίας προσδιορίζεται από το υλικό. Ωστόσο, το μήκος κύματος του υπερύθρου, ευεργετικό για τους ανθρώπους, είναι περίπου μεταξύ 7 και 20χιλ. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε εργαλεία και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά επωφελή για την υγεία μας.
Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα με λίγη προσπάθεια, στην ιατρική και υγειονομική περίθαλψη.

3_Αρνητικά ιόντα παράγονται όταν τρίβεται στο δέρμα. Τα αρνητικά ιόντα είναι γνωστό ότι βοηθούν στην αντιγήρανση - αντιοξειδωτική διαδικασία - σε κύτταρα και DNA.     
   
4_Περιέχει 40 είδη ωφέλιμων μετάλλων και ιχνοστοιχείων  του ανθρώπινου σώματος, μερικά πολύ σπάνια. Βασικά μέταλλα, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χρώμιο, στρόντιο, σελήνιο και άλλα 20 απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία όπως Sr,Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K και Na, με αντιγηραντικές ιδιότητες.
Είναι μη ραδιενεργή και αβλαβής. Πέτρες που έχουν υψηλό ραδιενεργό περιεχόμενο μπορεί να καταστρέψουν τα λευκά αιμοσφαίρια, όπως είναι οι πέτρες ηφαιστείου που χρησιμοποιούνται συνήθως στα spa και είναι υψηλού κινδύνου σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έκθεση. Η παρατεταμένη χρήση των, μπορεί να βλάψει το σώμα η να περιέχει επιβλαβή στοιχεία. 

Η ανάλυση έδειξε ότι η ραδιενέργεια που περιέχεται είναι κατά 2% χαμηλότερη από τα πρότυπα ασφαλείας, με άλλα λόγια, οι ραδιενεργές ουσίες της είναι πολύ λιγότερες από αυτές που περιέχονται στα δομικά υλικά η τα πορσελάνινα σκεύη και ασφαλής για θεραπευτική χρήση.



Η δομή της είναι 96% συμπαγής ασβεστίτης μέγεθος των κρυστάλλων -μικροκρυσταλλικού ασβεστίου- είναι μικρότερο από 0,03 χιλιοστά, κάνοντάς την ιδιαίτερα απαλή την υφή της. Οι κρύσταλλοι αυτοί όταν έρχονται σε επαφή με το σώμα προάγουν φυσικά τη θεραπεία.

Ενδείξεις:
Για διάφορους τραυματισμούς μαλακών μορίων, οξεία ή χρόνια οσφυαλγία, καθώς και για δερματικές διαταραχές.

Διαλύει τους ρευματισμούς. Απομακρύνει την ένταση και έτσι ηρεμεί το μυαλό. Αναζωογονεί, ανακουφίζει και αποτρέπει τους πόνους, τις ημικρανίες, τις αλλεργίες, προβλήματα του κόλπου, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS),τη δυσκοιλιότητα, καθώς και βοηθά να θεραπευτούν αθλητικά και άλλα τραύματα.

Ανακούφιση πόνου σε μύες, αρθρώσεις, περιτόναια και νεύρα. Πόνος σε χέρια και πόδια. Πόνος πλάτης & αυχένα.

Η πέτρα είναι πραγματικά ένα μοναδικό εργαλείο για θεραπεία του πόνου του αυχένα, δήλωσε ο Δρ Xie από το Τμήμα Βελονισμού του Νοσοκομείου Chaoyang του Πεκίνου και ότι ο πόνος στην πλάτη και στον αυχένα είναι η εξωτερική εκδήλωση εσωτερικών ανισορροπιών.
Ανακούφιση μυϊκών πόνων και δυσκαμψίας. Φανταστικούς πόνους. Οσφυαλγία. Πονόλαιμο κ.α.  Αναδεικνύει την αρχαία γνώση επούλωσης, ενισχύει τη σαφήνεια και λειτουργία του εγκεφάλου. 
Δημιουργεί αρμονική διάθεση και θετική προοπτική.


Εφαρμόζεται στο Νοσοκομείο της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (TCM) για διάφορους τραυματισμούς μαλακών μορίων, αυχενική σπονδύλωση, σε οξύ ή χρόνιο πόνο πλάτης, καθώς και σε διαταραχές του δέρματος.
Είναι απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική, μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά το κυκλοφορικό και επομένως να επιταχύνει την επούλωση και την αποκατάσταση. για τη συνολική υγεία του σώματος, έχει πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών και δεν παρουσιάζει δυσμενείς παρενέργειες όπως της φαρμακευτικής αγωγής.

Για μυϊκούς πόνους, άκαμπτους ώμους, πόνο στην πλάτη ή σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, απλώς εφαρμόστε την πέτρα στην περιοχή του πόνου και θα δείτε.
Είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για γενική ευημερία και θεραπεία ασθενειών, αλλά η ταχύτητα ανάκτησης εξαρτάται από το άτομο.
Είναι πολύ χρήσιμη για αυτο-μασάζ, ξύσιμο, κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να νοιώσει κανείς άνετα, υγιής και αναζωογονημένος.
Πιείτε νερό μετά τη χρήση της πέτρας, για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα.

Μεταφυσικές ιδιότητες:
Η πέτρα είναι μια γεννήτρια που καθαρίζει και διεγείρει μια έντονη ενέργεια. Όσον αφορά τη παραδοσιακή κινεζική ιατρική, όλες οι ασθένειες μπορεί να προκληθούν από την ανισορροπία του ανθρώπινου σώματος.
Είναι αποτελεσματική στη ρύθμιση του Yin - Yang και στο άνοιγμα παράλληλων διαύλων -μεσημβρινών.
Ρυθμίζει το Qi (Τσι), το αίμα και εναρμονίσει τα όργανα με αποτέλεσμα το σώμα να γίνεται ισχυρότερο και ισχυρότερο.
Προστατεύει την αύρα και ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα. Καθαρίζει το αιθέριο σώμα από οποιαδήποτε αρνητικά.
Ενεργοποιεί τη Kundalini και ενσωματώνει τη στοιχειακή δύναμη. 
Μέσα από την αξιοποίηση της ενέργειας των στοιχείων, Γης - αέρα - φωτιάς και νερού. Βοηθά στη θεραπεία σώματος, συναισθήματος και νου. 
Εξαιρετική τόσο για γείωση όσο και για σύνδεση με υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Ενισχύει τη ψυχική εστίαση. 
Ανοίγει κανάλια Θεϊκής καθοδήγησης που ενισχύουν τη διαίσθηση. Αυτή η πέτρα θεωρείται επίσης το ισχυρότερο φυλαχτό. 
Δεν είναι περίεργο ότι οι Κινέζοι ηγέτες δε την αποχωριζόντουσαν ποτέ. Φέρει μυστική γνώση και πνευματικό διαφωτισμό, μόνο σε εκείνους που δεν έχουν μόνιμες αρνητικές σκέψεις.                                 
Αυτό το ορυκτό είναι απόλυτα κοντά στην ενέργεια της Παρθένου. 
Επεκτείνει τη γνώση του κόσμου, δίνει νέες ιδέες και εγγυάται μια μακρά  ζωή, χωρίς σοκ.

Σύμφωνα με τη θεωρία της TCM, η θεραπεία με πέτρες στοχεύει στη θεραπεία της ρίζας του προβλήματος και έτσι στην επίτευξη εσωτερικής και εξωτερικής ισορροπίας.
Είναι μια πρωτότυπη μορφή βελονισμού, η οποία χρησιμοποιεί τη πέτρα, αντί βελόνες. 

Λόγω του σημερινού υψηλού επιπέδου στρες και τοξικότητας, η φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται συχνά διακυβεύεται.
Κάποιοι έχουν φτάσει σε κρίσιμο άγχος και σε τοξικά επίπεδα πέρα ​​από την ενέργεια του σώματος για να γίνει αυτό-αποτοξίνωση και αυτό-αποκατάσταση.

Η πέτρα αναζωογόνησης και υγείας, μπορεί να φορεθεί  ως βραχιόλι, δαχτυλίδι, μενταγιόν, ζώνη κ.α. 




Μπορείτε 
να πιείτε 

ενεργοποιημένο νερό 

από Sibin
πέτρινο κύπελλο. 







Το κτένισμα με μία Sibin χτένα, είναι κλασική θεραπευτική δραστηριότητα που πολλοί γιατροί το συνιστούν στους ασθενείς τους.


Οι σωστές κινήσεις χτενίσματος, μπορούν να ανακουφίσουν σημαντικά τις εγκεφαλικές εντάσεις, να βελτιώσουν τη παροχή αίματος στον εγκέφαλο και να αποτρέψει εγκεφαλικά επεισόδια.
Σύμφωνα με έρευνα, τακτικό χτένισμα με τη πέτρινη χτένα, βοηθά το τριχωτό της κεφαλής και βελτιώνει τη ποιότητα των μαλλιών.  
Η πέτρινη χτένα κάνει στο κεφάλι καλό μασάζ, στα σημεία βελονισμού της κεφαλής.






Το πέτρινο βραχιόλι 

μπορεί να βοηθήσει τη κυκλοφορία του αίματος των χεριών. Έχουν γίνει πολλά πειράματα για τα θεραπευτικά αποτελέσματα στα χέρια. 
Είναι καλό για άτομα που υποφέρουν από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Απελευθερώνει γρήγορα και αποτελεσματικά 
πόνους και εντάσεις των χεριών.                                        
Επιπλέον μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακτινοβολίας από την οθόνη του Η/Υ.  


Συμβουλή. 
Το βραχιόλι να φορεθεί στο αριστερό χέρι. Σ' αυτό εντοπίζονται τα πιο σημαντικά βιολογικά σημεία, των οποίων το μασάζ συμβάλλει στη γενική βελτίωση του σώματος και βοηθειά στην απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων. 
Εάν έχει χαλάσει η διάθεσή σας, βάλτε για λίγο το βραχιόλι, θα ανοίξει το μυαλό σας και θα απελευθερώσει τις τραυματικές μνήμες.


Για σταθερή υγεία, φορέστε τη πέτρα τουλάχιστον μισό χρόνο.


Συμβουλή.
Αφήστε τη πέτρα για μια ημέρα στο νερό, για να πάρει τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Μέχρι και τώρα οι μοναχοί Shaolin χρησιμοποιούν τις θεραπευτικές ιδιότητες της πέτρας για να ανακουφίσουν το πόνο και το μόνιμο οίδημα, εφαρμόζοντας επιδέσμους.


Το 2009 βρέθηκε το ακριβές μέρος που έπεσε ο μετεωρίτης, στο κινέζικο χωριό Shandong. 
Αυτός ο χώρος ανακαλύφθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων πετρελαίου. 
Οι εργάτες βρήκαν μια τεράστια ποσότητα υπολειμμάτων της μυστικιστικής αυτής μαύρης πέτρας. Μέχρι τότε, οι κάτοικοι της Κίνας χρησιμοποιούσαν για θεραπεία θραύσματα, τα οποία ήταν διασκορπισμένα αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Μετά από λίγο καιρό, άρχισε μια τεράστια παραγωγή προϊόντων.
Το μαγνητικό πεδίο μαζί με τους υπερηχητικούς παλμούς, αυτής της πέτρας, προσφέρουν θεραπευτικά αποτελέσματα για πάντα.
Μετά από μια σύντομη παραμονή στο νερό, η επιφάνεια της πέτρας γίνεται τραχιά και έτσι γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για μασάζ.




Sibin Bianchi Stone  
Δώρο της Φύσης και "πράσινο φάρμακο".






Το ορυκτό δεν είναι πανάκεια για όλα τα δεινά και δεν είναι μια θαυματουργή θεραπεία. Βοηθά και ομαλοποιεί τη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων και βελτιώνει τη γενική ευεξία του ατόμου.

Πιστεύω ακράδαντα στη φυσική υγειονομική περίθαλψη και στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται από μόνο του. 
Η πολυετής εμπειρία μου στην έρευνα και εφαρμογή των λεγόμενων "εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας", όπως θεραπεία με  Osui Reiki, Karuna Reiki, Happy Heart Reiki, με 15 Συμπαντικές Ακτίνες & Ενέργειες, Οργονοθεραπεία, Εσωτέρα Θεραπευτική,  κρυστάλλους κ.α, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι 
όλα είναι η "Μία Δονητική Ενέργεια"      που συντηρεί το κόσμο.
Στόχος μου είναι να προωθήσω τη καλή υγεία και μακροζωία σε αυτό το αυτό-καταστροφικό μολυσμένο κόσμο, που βέβαια από τις 21/12/2012 έχει αρχίσει να αλλάζει συνειδησιακά. 
                                        
Ναι το σώμα μας μπορεί να θεραπευθεί από μόνο του.
Αν κοιτάξετε γύρω σας, μπορείτε να θαυμάσετε την ικανότητα της φύσης να ισορροπεί. Ακόμα και μια γάτα ξέρει πώς να αυτοθεραπεύεται. (Δε τρώει και δε πίνει τίποτα).


Ενδείξεις:
Αυτοάνοσες ασθένειες.
Αρθρίτιδα, ινομυαλγία. οστεοπόρωση. διαβήτη κ.α


Αισθητική προσώπου.


Για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να γίνουν η να παραμείνουν όμορφοι. 








Διατίθενται εργαλεία που χρησιμοποιούνται για μασάζ προσώπου, τόσο για ομορφιά όσο και για θεραπεία. Ελαχιστοποιεί ρυτίδες και λεπτές 
γραμμές. 
Κάνει το δέρμα πιο ομαλό και νεώτερο. Αντιμετωπίζει μαύρους κύκλους και 
πρήξιμο των ματιών.  
Φυσική μάσκα ματιών, ιδανική για κουρασμένα μάτια.

Μειώνει το διπλοσάγονο. 
Βελτιώνει τη κατάσταση του δέρματος και το σχήμα του προσώπου. Βοηθά να μειωθούν οι παλιές ουλές, όπως τις 
ουλές της ακμής και κάνει τους πόρους μικρότερους. 


Αισθητική σώματος:


Για κυτταρίτιδα και καύση λίπους, όπως μικρή τοπική λιποαναρρόφηση, σε επίμονες περιοχές. 


Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα. 
Επιδρά στους ιστούς και οι ουλές είναι λιγότερο εμφανείς. 
Κατά της απώλειας μαλλιών και φαλάκρας.   

   
Κάνει αγγειοδιαστολή. 


Κατάλληλη για μετά τη γέννα, (όπου η χρήση της γίνεται απαλά και χωρίς αιθέρια έλαια).






Για μαλακή πλάτη, ώμους, πόδια και χέρια. 







Για τη μαστίτιδα. (Αποκλεισμένοι αγωγοί γάλακτος.



Λειτουργία εγκεφάλου.
Καλύτερη συγκέντρωση. Αύξηση του οξυγόνου στο αίμα. Βοηθά στη συγκέντρωση της σκέψης και στους πονοκέφαλους.


Άλλα:
Βελτίωση της μικρο-κυκλοφορίας και του μεταβολισμού. 
Περιορίζει την ανάπτυξη των κυτταροπαθητικών κυττάρων και απομακρύνει το εφεδρικό λίπος από το σώμα. Για χαλάρωση και περισσότερη ενέργεια.
Κατά: 
άγχους, κατάθλιψης, κόπωσης και αϋπνίας.
Αυξάνει τη ροή του αίματος και την απορρόφηση των μικρο_θρεπτικών ουσιών. 
Μειώνει πρήξιμο και οίδημα. Βελτιώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναγεννά τα οστά. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Αποτοξινώνει. Αυξάνει την αλκαλικότητα του αίματος, χωρίς να ληστεύει το ασβέστιο ως ρυθμιστικό. 

Βελτιώνει τον ύπνο. Ανοίγει τις διαδρομές των μεσημβρινών. 
Αναζωογονεί τα


κύτταρα. Ισορροπεί τα συναισθήματα. Αποτοξινώνει και τονώνει τη κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Διορθώνει τις πεπτικές διαταραχές. Γενικά για καλύτερη συνολική υγεία και ευεξία.

Παχυσαρκία και υψηλή αρτηριακή πίεση.  
Το μαγνητικό πεδίο, τα υπερηχητικά κύματα και η υπέρυθρη ακτινοβολία, μπορούν να κάψουν το σωματικό λίπος, να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη  και το αίμα να κυκλοφορεί καλύτερα. 
                                          
Εργαζόμενοι γραφείου.
Κατάλληλη για "τάση προσώπου", σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πονοκέφαλους, παθήσεις οφθαλμών, υγρά μάτια, ξηροφθαλμία, θολή ή διπλή όραση,
δυσκολία εστίασης, βαρύ αίσθημα των βλεφάρων και μετώπου, μετα-εικόνες, προσωρινή μυωπία, πόνους στο λαιμό και τη πλάτη. 

Aυτά τα συμπτώματα μπορούν να ανακουφιστούν ή και θεραπευτούν, με μάλαξη με τη πέτρα σε τριχωτό της κεφαλής, μέτωπο, φρύδια, ρίζα της μύτης, αυχένα, λαιμό.

Αρθρίτιδα και ρευματισμοί.                      
Η αρθρίτιδα δεν είναι μόνο μια ασθένεια και είναι μια πολύπλοκη διαταραχή που περιλαμβάνει περισσότερες από 100 διαφορετικές καταστάσεις και μπορεί να επηρεάσει τον άνθρωπο σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του.                                                
Δύο από τις πιο κοινές μορφές είναι η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.                         
Η πέτρινη βελόνα αποκαθιστά την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει καλύτερη παροχή αίματος στα κύτταρα, αποκαθιστώντας τον χόνδρο που είναι καθοριστικός για τη λειτουργία των αρθρώσεων.


Στη πλάτη, υπάρχουν πολλά αδρανοποιημένα κύτταρα ανοσίας, για τη καταπολέμηση ασθενειών και δε μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. 
Το μέρος αυτό της πλάτης, με διάφορα εργαλεία θεραπείας αυτής της πέτρας που διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας μία τεχνική να ενεργοποιήσετε το σύστημα.

Αναπνευστικά προβλήματα.
Το μενταγιόν Sibin λειτουργεί άμεσα στη περιοχή του θώρακα και βελτιώνει την αναπνευστική οδό. Τα θεραπευτικά του αποτελέσματα βοηθούν να απαλλαγούμε από την απόφραξη της ροής του αέρα, την υπερδραστηριότητα των βρόγχων και να κάνουμε την αναπνοή ομαλή και εύκολη.

Γαστρικά προβλήματα και πεπτικό έλκος.
Η πέτρινη βελόνα παράγει υπεριώδες φως - υπέρυθρη ακτινοβολία. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν αυτό το φως αλλά μπορούν να αισθανθούν την θερμότητα. Η πέτρινη βελόνα παράγει 3.698 υπερήχους ανά τρίψιμο στο δέρμα. Αυτοί οι παλμοί και οι υπέρυθροι θα σας βοηθούν να αφομοιώσετε το φαγητό σας και να βελτιώσετε το σύστημα της πέψης.

Καρδιακά προβλήματα.
Εξασφαλίζει επαρκή και καλής ποιότητας παροχή αίματος στη καρδιά και επίσης κάνει το καρδιακό μυ πιο ισχυρό.

Δυσκοιλιότητα.
Η μάλαξη στη περιοχή της κοιλιάς, βελτιώνει το σύστημα πέψης και βοηθά τη κίνηση του εντέρου. Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να βελτιώσει δραστικά τη κίνηση του εντέρου και να επιτρέψει την εκκένωση του στο 100%, κάθε φορά.

Νεφρική ανεπάρκεια.

Για άτομα που κουράζονται εύκολα.
Σε συνδυασμό με τη τακτική άσκηση, μπορεί να δώσει αναζωογόνηση, αντοχή και ευεξία στο σώμα.

Κατάγματα οστών.
Βάλτε τη πέτρα κοντά στο κάταγμα. Θα βελτιώσει τη κυκλοφορία του αίματος και το κάταγμα θα ανακάμψει γρηγορότερα.

Για όλους και κυρίως για ηλικιωμένους.
Η ενέργεια της πέτρας θα βελτιώσει τη κυκλοφορία του αίματος και θα εξαλείψει τις τοξίνες για προστασία των οργάνων.

Τα προϊόντα από πέτρα έχουν γκρι χρώμα και με την επαφή με το σώμα, το χρώμα τους θα γίνει σταδιακά μαύρο.


Παίζοντας και ακούγοντας μουσική από πέτρινα μουσικά εργαλεία.

Οι μουσικοί 
στην αρχαία Κίνα απολάμβαναν μακρά και υγιή ζωή. Μπορούμε να επωφεληθούμε απλά από την ακρόαση μουσικής που προέρχεται από αυτή τη μαγική πέτρα θεραπείας. Αλλά αντί να ακούτε, παίξτε το όργανο μόνοι σας, 
Ο διάσημος Κινέζος φιλόσοφος Κομφούκιος, έπαιζε πέτρινο μουσικό όργανο για να πάρει ζωτικότητα. 
Η μουσική που προέρχεται από την πέτρα είναι πολύ διεισδυτική. Μπορεί να διεισδύσει στο σώμα και να προσφέρει οφέλη σε διαφορετικά επίπεδα.




Σημαντικό.
Το μυστικό της βρίσκεται στη θερμότητα. Η μακρόχρονη χρήση ενός προϊόντος μπορεί να αυξήσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα του προϊόντος. Ως εκ τούτου, για να επιτευχθεί ένα επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα, συνιστάται να χρησιμοποιήτε η φοριέται το προϊόν, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το ζεστό νερό μπορεί να βελτιώσει τη βιωσιμότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας του.
Βάλτε την σε νερό που δεν είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο, για 2-3΄ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την.
Είναι φυσική πέτρα και μη τη καθαρίσετε ποτέ με χημικές ουσίες, όπως σαπούνι, απορρυπαντικό κλπ.

Η καταστροφή της κρυσταλλικής της δομής και οι χημικές ουσίες, βλάπτουν το θεραπευτικό της αποτέλεσμα. Απλώς πλύνετε με καθαρό νερό και βάλτε τη στον ήλιο αρχικά κάποιες ώρες, για να ενεργοποιθεί.
Η θερμότητα είναι κυρίως υπεύθυνη για το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Για αυτό θα πρέπει να εκτίθεται τακτικά στο φως του ήλιου για να διατηρηθεί η ένταση της υπέρυθρης ακτινοβολίας της.

Υπενθύμιση.
Μετά από μια συνεδρία συνιστάται να πιείτε νερό για να απαλλαγείτε από τοξίνες.
Προσέξτε:
1) Η μέθοδος χτυπήματος δεν πρέπει να εφαρμόζεται στο κεφάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χτένα για να κάνετε μασάζ.
2) Οι μέθοδοι χτυπήματος και δόνησης δε πρέπει να χρησιμοποιούνται κοντά στη καρδιά.
3) Δεν είναι κατάλληλη για τη κοιλιά των εγκύων γυναικών, καθώς και κατά τη διάρκεια της μηνιαίας περιόδου.
4) Η μέθοδος καθαρισμού, τρυπήματος και αποξέσεως δε πρέπει να χρησιμοποιείται στο κεφάλι του νεογνού, σε αλλεργία του δέρματος, σε τραύμα ή σε κιρσούς.
5) Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στη πίεση κατά την εφαρμογή της σε παλιά ή ευάλωτα μέρη του σώματος.
6) Η μέθοδος ψύξης δεν είναι κατάλληλη για παλιά ή ευάλωτα μέρη του σώματος.
7) Μη κάνετε μασάζ αμέσως μετά το γεύμα. Τουλάχιστον 1 ώρα μετά.
8) Μην εφαρμόζετε καμία θεραπεία η μασάζ σε περίπτωση εφίδρωσης ή μετά από έντονη άσκηση.


Αποποίηση ευθύνης

Αυτός ο ιστότοπος προάγει θέματα ευεξίας μόνο με πληροφοριακό, ενημερωτικό τρόπο και με πληροφορίες γενικής φύσης και δεν είναι συγκεκριμένες για το κάθε αναγνώστη.                             
Σκοπό έχει μόνο να βοηθήσει τους αναγνώστες στην ενημέρωση σε θέματα υγείας και ευεξίας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με την εφαρμογή οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται εδώ.
Τίποτα σε αυτό το site δε θα πρέπει να ερμηνεύεται ως προσωπική συμβουλή ή διάγνωση.
Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αποτέλεσμα προσωπικής μου έρευνας, σε πολλά κινέζικα sites. Αυτές οι πληροφορίες δε καλύπτουν όλες τις πιθανές χρήσεις, ενέργειες, προφυλάξεις, παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ή ιατρικές διαδικασίες. 

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δε πρέπει να θεωρούνται πλήρεις και δε καλύπτουν όλες τις ασθένειες, τις φυσικές καταστάσεις ή τη θεραπεία τους.
Εάν είστε σε σοβαρή ιατρική κατάσταση ή υπό φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε οποιαδήποτε θεραπεία με πέτρες.                                  
Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι αρμόδιος σε ιατρικές θεραπείες. Συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία υγείας προτού υιοθετήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις προτάσεις. Οποιαδήποτε θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή για τη πάθησή σας, θα πρέπει να δίδεται από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.                  

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Ο συντάκτης δεν εγγυάται τη ποιότητα, την ακρίβεια, τη πληρότητα, οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που αναφέρεται σε αυτό το άρθρο.
Οι πληροφορίες σε αυτό παρέχονται με βάση "ως έχει". 
Ο συντάκτης και εκδότης δε κάνει καμία παρατήρηση και δε δίδει καμία εγγύηση, οποιουδήποτε είδους, σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες.                           

Αυτό το άρθρο ενδέχεται να περιέχει ανακρίβειες ή άλλα σφάλματα λόγο αυτόματης μετάφρασης  google από τα κινέζικα.

Ο γράφων αποποιείται κάθε ευθύνη και δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές, τραυματισμούς, απώλειες, δαπάνες (συλλογικά γνωστές ως "Ζημίες", ανεξάρτητα από τη φύση τους, που προκύπτουν από τη χρήση ή τη κακή χρήση του άρθρου και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό, αν τέτοιες ζημίες προκύπτουν σε σύμβαση, αδικοπραξία, αμέλεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα ή με οποιαδήποτε άλλη νομική θεωρία.