4 Ιουλ 2018

οργονίτες Δημήτρης Παπαναστασίου


ΟΡΓΟΝΗ  είναι το όνομα που έδωσε ο γιατρός Βίλχεμ Ράιχ στην Ενέργεια, την Aόρατη αυτή Συμπαντική Ενέργεια γνωστή και ως:
ΑΙΘΕΡΑΣ, ΠΡΑΝΑ, ΤΣΙ, ΚΙ, ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΝΟΗ,  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ, ''Σκοτεινή Ύλη' ', “Διακύμανση του Κενού”, “Ενέργεια Μηδενικού Σημείου”… 


Βίλχελμ Ράιχ   (Wilhelm Reich, 24 Μαρτίου 1897 –  3 Νοεμβρίου 1957). 



Αυστριακός ψυχαναλυτής, δεύτερης γενιάς ψυχαναλυτών μετά τον Σίγκμουντ Φρόιντ, μαθητής του Φρόιντ.

Το 1948 εξέδωσε το βιβλίο ''Η Βιοπάθεια του Καρκίνου'' (The Cancer Biopathy), στο οποίο καταγράφεται η εξέλιξη της έρευνας πάνω στα βιόντα και στην οργόνη. 

Τα βιόντα φαινόταν να φέρουν ενέργεια την οποία, μάλιστα, ακτινοβολούσαν στον γύρω χώρο. 
Φαινόμενα όπως ο μαγνητισμός των μεταλλικών αντικειμένων και η θόλωση των φωτογραφικών πλακών που βρίσκονταν στο περιβάλλον των δειγμάτων, έδιναν την εντύπωση πως η οργόνη είχε διαποτίσει τον άμεσο χώρο του εργαστηρίου.

 Για να απομονώσει το φαινόμενο ο Ράιχ, κατασκεύασε μια απλή διάταξη η οποία αργότερα θα εξελισσόταν στον συσσωρευτή οργόνης. 
Καθώς είχε παρατηρήσει πως τα οργανικά υλικά απορροφούν την οργόνη ενώ τα μέταλλα την αντανακλούν, κατασκεύασε ένα μεταλλικό κουτί με εξωτερική επένδυση από οργανικό υλικό. 
Αφού τοποθέτησε δείγματα βιόντων μέσα στο κουτί, προχώρησε σε παρατήρηση των, περισσότερο ευδιάκριτων, πλέον, οπτικών φαινομένων που προκαλούσε η εγκλωβισμένη ακτινοβολία. 
Ωστόσο, ένα μη αναμενόμενο εύρημα προκάλεσε σύγχυση: φωτεινά φαινόμενα (μικρότερης, πάντως, έντασης) επέμεναν να εμφανίζονται εντός της διάταξης ακόμα και όταν τα δείγματα των βιόντων απουσίαζαν τελείως από την πειραματική διαδικασία.

Τελικά και μετά από την αναγνώριση παρόμοιων φαινομένων στον ουρανό, ο Ράιχ συμπέρανε πως η οργόνη σχετίζεται με την ηλιακή ακτινοβολία και μπορεί να ανιχνευτεί σε διάφορες συγκεντρώσεις σε όλα τα υλικά, στην ατμόσφαιρα και κυρίως, στους ζωντανούς οργανισμούς και κατασκεύασε τον συσσωρευτή οργόνης.


Ο συσσωρευτής οργόνης έχει συνήθως τη μορφή ενός κλειστού θαλάμου, του οποίου η κάθε έδρα αποτελείται από εναλλασσόμενα στρώματα μεταλλικού και οργανικού υλικού. 
Η λειτουργία του βασίζεται στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμενα υλικά επιδρούν στη ροή της οργόνης καθώς και στο αντίστροφο, οργονομικό δυναμικό, στην τάση, δηλαδή, της οργόνης να ρέει αυθόρμητα από τα ασθενέστερα προς τα ισχυρότερα οργονοτικά συστήματα.


Ο Ράιχ διερεύνησε τη λειτουργία του συσσωρευτή οργόνης πραγματοποιώντας θερμοκρασιακές μετρήσεις, μετρήσεις των χρόνων αυθόρμητης εκφόρτησης του ηλεκτροσκοπίου και χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή ιονίζουσας ακτινοβολίας Geiger Müller. 
Αργότερα, όπως υποστήριξε, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη συσσωρευμένη οργονική ενέργεια για να θέσει σε κίνηση έναν ηλεκτρικό κινητήρα μικρής ισχύος.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων αυτών ερμηνεύτηκαν από τον ίδιο ως επιβεβαίωση της θεωρίας της οργόνης αλλά και ως αμφισβήτηση της απόλυτης ισχύος του Δεύτερου Νόμου της Θερμοδυναμικής, ο οποίος προβλέπει τον εκφυλισμό κάθε χρήσιμης ενέργειας σε λιγότερο χρήσιμες μορφές με την πάροδο του χρόνου.


ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ  ή  ΑΙΘΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ συλλέγουν & κατευθύνουν, σε ελεύθερη ροή, την ενέργεια της ζωής. 



Λειτουργούν σαν γεννήτριες θετικής ενέργειας, μετατρέπουν [Μετουσίωση Ενέργειας] την DOR (Deadly Orgone Radiation) [αρνητική ενέργεια] σε POR (Positive Orgone Radiation) [θετική ενέργεια]. 


Είναι συνθέσεις, κρυστάλλων χαλαζία και μετάλλων (μη μαγνητικών) σε σπείρες & πηνία κατά 50%, μέσα σε ρητίνη κατά 50%.

Η ρητίνη συρρικνώνεται, πήζει, πιέζοντας τους κρυστάλλους χαλαζία, δημιουργώντας έτσι το »πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο» μέσα στον κρύσταλλο, δηλ. τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα.



Οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενοι, σε συνεχή λειτουργία με υψηλή & μετρήσιμη αποδοτικότητα. 


Είναι ατέρμονοι ''ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ''… δεν μολύνονται ενεργειακά και δεν χρειάζονται ποτέ καθαρισμό… 

Η ενέργεια της ΟΡΓΟΝΗΣ δεν μεταβάλλεται, κινείται αργά, χαοτικά & δεν λειτουργεί σε οργονίτες με γωνίες. 
Εξαίρεση είναι οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ σε φόρμα πυραμίδας, μόνο όμως στις ακριβείς αναλογίες αυτής του Χέοπος. 



Η ΟΡΓΟΝΗ – Αιθέρας υπάρχει παντού. Σε όλο το σύμπαν. Διαπερνά τα πάντα. 
Είναι η πηγή κάθε ενέργειας. Κρατά τα πάντα σε ‘’ζωή’’. 
Εκπέμπει μη ορατό φως. Δεν έχει θερμοκρασία. 

Οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ
* Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. 
* Καθαρίζουν & Εξισορροπούν Ενεργειακά τον χώρο, το περιβάλλον. 
* Μειώνουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία & τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα & μικροκύματα, τα οποία δεχόμαστε από διάφορες τεχνικές ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές, ασύρματες συσκευές & φυσικές πηγές. 


(ΤV _ ΚΙΝΗΤΑ _ P/C _ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΡΟΥΤΕΡ _ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΠΥΛΩΝΕΣ & ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ της Δ.Ε.Η, κύματα E.L.F, ΚΕΡΑΙΕΣ Κινητής Τηλεφωνίας κ.α).

* Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες που δημιουργούν οι γραμμές Hartman & Curry δηλ. τα γεωμαγνητικά πεδία. 
* Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα & αποτοξινώνουν το νερό. 
* Βοηθάνε τα φυτά να μεγαλώνουν, ακόμα και με μικρότερη ποσότητα νερού. 
* Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. 
* Μειώνουν το άγχος, τις αϋπνίες & εφιάλτες. 
* Εφαρμοζόμενοι τοπικά ελαφρύνουν τον πόνο & επιταχύνουν την επούλωση.
* Αυξάνουν την αυτοεκτίμηση στο άτομο. 
* Βοηθούν στην εξισορρόπηση των τσάκρας. 
* Καθαρίζουν το αιθερικό μας σώμα από αρνητικές ενέργειες. * Ενδυναμώνουν & προστατεύουν την αύρα από κάθε είδους επίθεση.                            
* ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠ” ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. (από Ανθρώπους & Μηχανήματα, μάτιασμα κλπ…)                                           
* ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ Η ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΜΑΣ. 
* ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ & ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. 


Παρατηρείται ότι ο κόσμος τρελαίνεται εξ αιτίας του στρες, της συναισθηματικής αναστάτωσης, αναταραχής & σύγχυσης, σήμερα περισσότερο όσο ποτέ. 
Εκτός των αντικειμενικών προβλημάτων, κάτι πολύ δυνατό & ύπουλο, προκαλεί σύγχυση. 
Αυτό είναι τα κύματα ELF (Electromagnetical Low Field = Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Χαμηλής Συχνότητας), μέσα στα οποία έχει βυθιστεί ολόκληρος ο πληθυσμός.
Τα κύματα ELF μέσω του eselon, έχουν σαν σκοπό να μεγαλώσουν σταδιακά την αντίσταση & απώλεια μνήμης, καθώς επίσης να υποβάλουν στους πληθυσμούς, τεχνηέντως ανάγκες, ιδέες, πεποιθήσεις, με σκοπό την συνεχή χρέωση & τον απόλυτο έλεγχο…

Τα κύματα αυτά κατευθύνονται σε κάθε κατοικημένη περιοχή, και μέσα από όλες τις κεραίες, πυλώνες ΔΕΗ. 
Αυτό είναι μέρος του σχεδίου, TV, HAARP & ΕSELON κ.α… 
Δυστυχώς οι επιστήμονες δεν το αποκαλύπτουν στον κόσμο γιατί εμπλέκονται και αυτοί οι ίδιοι, ή είναι ''υπνωτισμένοι'' για να το αντιληφθούν…

Οι μηχανές HAARP αυξάνονται συνεχώς και βάζουν κάτω από συνεχές στρες τον κόσμο, μέχρι που να λυγίσει ψυχολογικά & διανοητικά και να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ πλήρως… 

Μας στέλνονται συγκεκριμένα μήνυμα, μέσω συχνοτήτων, για να μας κάνουν να πιστέψουμε πως έχομε συγκεκριμένες ανάγκες και κυρίως από την τηλεόραση μέσω συγκεκριμένων διαφημίσεων (η διαφήμιση μας λέει μέσω των E.L.F, και τι άλλο πρέπει να καταναλώσουμε την επόμενη φορά).


Παρατηρώ τον περισσότερο κόσμο, σαν προγραμματισμένα ρομπότ, να κινούνται μηχανικά. 
Αυτοί είναι:ή υπνωτισμένοι έμψυχοι άνθρωποι, ή άψυχα ανθρωποειδή, ή ανθρωπόμορφοι  δρακονιανοί & ερπετοειδή …

Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι περισσότερο υγιής. 
Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, εμπνέει & ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, κουράζει, αρρωσταίνει, και μας δημιουργεί νωθρότητα κλπ…


Το σώμα μας έχει μια λεπτή δομή ενέργειας, που προσλαμβάνει μέσα από τα τσάκρας, την Αιθερική ή Ζωτική Ενέργεια, και μέσα από τα nadis (ενεργειακά κανάλια) αυτή η ενέργεια κατευθύνεται μέσα στο φυσικό μας σώμα.

Έτσι διατηρείται το σώμα όχι μόνο ζωντανό, αλλά και υγιές.
Όταν κάποιος υποστεί κάποιο τραύμα σωματικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό, πνευματικό ή όταν αντιδρά με φόβο, συρρικνώνεται το ενεργειακό του πεδίο και η αύρα γίνεται σκοτεινή και της δημιουργείται ρωγμή.
Από το αιθερικό σώμα, το ενεργειακό μπλοκάρισμα περνά στο φυσικό σώμα το οποίο και αρρωσταίνει.
Συνήθως το σώμα δημιουργεί σε κάποιο όργανο μία συστολή, την οποία διατηρεί ακόμα και όταν το τραύμα έχει περάσει.
Έτσι περιορίζεται η ροή της ενέργειας στο σώμα, δημιουργώντας ανισορροπία & εξασθένηση.



Σταδιακά κάποιος, συνήθως κάτω από παρατεταμένη πίεση, συναισθηματική, ψυχολογική κ.α, δημιουργεί ασυναίσθητα μπλοκάρισμα, εμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη ροή της ενέργειας της ζωής. 

Αιτία είναι ο φόβος, του να μην του ξανασυμβεί, να μην ξανά πονέσει από την ίδια αιτία.Έτσι το άτομο νομίζει ότι προστατεύεται, ''θωρακίζεται'' , έχοντας ακόμη την αίσθηση του πόνου, η οποία μεν προέρχεται από το παρελθόν, αλλά συνεχίζει να είναι ενεργή στο παρόν. 
Η ενεργειακή δομή ενός τέτοιου ''άκαμπτου χαρακτήρα'', μπορεί να είναι μικρή, τοπικά σε ένα σημείο του σώματος ή μπορεί να περιλάβει ολόκληρο το σώμα, ανάλογα με τη φύση του φόβου και της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου. 
Η ''θωράκιση'' αυτή περιορίζει τη ροή της ενέργειας. 
Αποδυναμώνεται έτσι μέρος του σώματος ή όλο το σώμα και δημιουργείται αργά κάποια νόσος, η οποία θα εκδηλωθεί εκεί όπου τα κύτταρα βρίσκονται σε ένα περισσότερο αποδυναμωμένο πεδίο… 
Τελικά η νόσος θα προσβάλλει το σώμα. 
Αυτός είναι ο λόγος που ο Ράιχ (Reich) ονομάζεται DOR, αυτό το εμπόδιο το ''κλείσιμο'', την περιορισμένη ροή ενέργειας. 

Ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ έρχεται να μετατρέψει την DOR (Deadly Orgone Radiation) σε POR ή ΟR (Positive Orgone). 

Ο Reich ανακάλυψε ακόμη ότι τα μέταλλα προσελκύουν την οργόνη, θετική & αρνητική.


Οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περιέχουν πολλά μικρά μεταλλικά σωματίδια & κρυστάλλους, ώστε να συλλέξουν την DOR και την ίδια στιγμή την απελευθερώνουν, αφού την μετατρέψουν σε POR.


Τα μεταλλικά σωματίδια & οι κρύσταλλοι είναι όλα το ένα δίπλα στο άλλο και ανταλλάσσουν συνεχώς την ενέργεια που έχουν απορροφήσει.
Αυτό συμβαίνει τόσο γρήγορα και τόσες πολλές φορές ώστε το άκαμπτο, ''θωρακισμένο'' DOR ανακινείται και γίνεται πάλι, ελεύθερης ροής θετική ενέργεια.
Έτσι λειτουργεί ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. 
Δηλαδή μετασχηματίζει την αρνητική ενέργεια σε θετική. 

Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι o ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ έχει θετική επίδραση στον άνθρωπο αλλά και στον χώρο που ζει & εργάζεται. 


Ενεργειακά μπλοκαρίσματα στην ομαλή ροή της ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που μας περιβάλει, δηλ. του ΑΙΘΕΡΑ- ΟΡΓΟΝΗ, μπορεί να δημιουργηθούν από γεγονότα όπως έναν φυσικό ή βίαιο θάνατο, ή από παρατεταμένη συναισθηματική κακοποίηση σε ένα σπίτι. 
Οι αρνητικές αυτές ενεργειακές δομές μπορεί να παγιώσουν στον χώρο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πολλά χρόνια. 
Έτσι τοποθετώντας μια συσκευή ενέργειας ή σε ένα τέτοιο σημείο διαλύει το μπλοκάρισμα. 



Οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ διώχνουν επίσης αρνητικές οντότητες από ένα σπίτι. 
Οι αρνητικές οντότητες, χαρακτηρίζονται από την τάση να επιβάλλουν τη θέλησή τους στη ζωή των ανθρώπων, ή και να ελέγχουν τους κατοίκους του σπιτιού και συχνά τρέφονται από την ζωτική ενέργειά των (ενεργειακά βαμπίρ). 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, γύρω από τον σύγχρονο άνθρωπο διαμορφώνεται ένα ''ηλεκτρομαγνητικό νέφος'' από μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, προερχόμενη από πολλές πηγές όπως, Κινητά & Ασύρματα Τηλέφωνα, Ασύρματα Δίκτυα, Κεραίες Τηλεφωνίας & Τηλεοπτικών σταθμών, Φούρνους Μικροκυμάτων, Πυλώνες Υψηλής Τάσης & Μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η, Ηλεκτρικές Συσκευές κ.α.
Έτσι όλο και συχνότερα η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση συνδέεται με σειρά αρνητικών επιδράσεων. 
Οι πιο απλές είναι κόπωση, υπνηλία, αδυναμία συγκέντρωσης, μείωση μνήμης, πονοκέφαλοι κλπ.
Οι πιο βαριές είναι μετάλλαξη της λειτουργίας των κυττάρων του ανθρώπου, ''θραύση'' του DNA, μείωση του σπέρματος, αλτσχάιμερ, επιληψίες, ακουστικό νεύρωμα (καλοήθης όγκος που μειώνει την ακοή), καρκίνος του εγκεφάλου, καρκίνος του μαστού, παιδική λευχαιμία κα.


Η κάθε συσκευή ΟΡΓΟΝΙΤΗ που κατασκευάζω περιλαμβάνει:


* 1 Λευκό χαλαζία διπλής αιχμής, ως κεντρικό άξονα. 
* Χάλκινο πηνίο διπλής σπείρας,τύπου SBB, τυλιγμένο στον κεντρικό κρύσταλλο. 
* Χάλκινες πολλές σπείρες * Χάλκινα πολλά πηνία. 
* Σιδηροπυρίτη σε τρίμμα. 
* Σφαιρίδια Χαλκού. 
* Αλουμινίου ρινίσματα. 
* Μπρούτζου ρινίσματα. 

Πολλά μικρά κομμάτια (chips) από: 
* Λευκό Xαλαζία. 
* Αμέθυστο. 
* Λάπις Λάζουλις. 
* Μάτι Tίγρη. 
* Μαύρη Τουρμαλίνη & Σουγκίτη. 
* Συνθετική ρητίνη & καταλύτη.                       

Είναι στην διάθεση του καθένα, που θέλει να μετρήσει την δυναμική & την έκταση του μαγνητικού πεδίου κάθε ΟΡΓΟΝΙΤΗ που κατασκευάζω.



Έψαξα & μελέτησα πολλές ώρες σχετικά με τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. 
Χαίρομαι να λέω πως, είχα και Ανώτερη Καθοδήγηση σχετικά με την κατασκευή & ενεργοποίησή των…  

ΔΥΟ ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΕΙΝΑΙ,  O ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΙ O ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑ. 
Ο ΧΑΛΚΟΣ (και όχι το αλουμίνιο), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΩΓΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΝΩ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, 
Ο ΧΑΛΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ.


Οι πολλοί ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ συνδυαστικά, μέσα στον χώρο εμβέλειας των, δημιουργούν ένα ενεργειακό δίκτυο.   
Έτσι συντονίζονται, εναρμονίζονται & ενισχύουν το δίκτυο αυτό, καθώς και ότι αυτό περιλαμβάνει…

H εξάπλωση των κεραιών ψηφιακής τηλεπικοινωνίας μέσα σε κατοικημένες περιοχές, έχει δημιουργήσει ένα λεπτό στρώμα αρνητικής ενέργειας (DOR) η οποία διαποτίζει εμάς και τα σπίτια μας και προκαλεί ξηρασία, αρνητικότητα, φόβο κλπ.


Για να επιλέξετε ΟΡΓΟΝΙΤΗ χρησιμοποιήστε το ένστικτο, την πρόθεση και όχι την λογική.            
Η λογική πρέπει να συμφωνεί με το ένστικτο και όχι το αντίθετο.

Οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, στο πεδίο του ένστικτου, άρα η λογική έπεται.

Επειδή οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ είναι χειροποίητοι, η εμφάνισή τους διαφέρει, λόγω της διαφορετικής & τυχαίας τοποθέτησης (συγχρονικότητα) των υλικών που εμπεριέχουν.


Όλοι οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περιέχουν τα ίδια υλικά, καθώς επίσης όλοι έχουν τις προαναφερόμενες ιδιότητες. 
Η διάταξη όμως και η ποσότητα των υλικών, όπως κρύσταλλοι, μέταλλα, σπείρες & πηνία, που εμπεριέχονται, διαφοροποιούν κ καθιστούν τον κάθε ΟΡΓΟΝΙΤΗ ιδιαίτερο κ μοναδικό, όπως είναι ο κάθε ανθρωπος. 


Εκεί έγκειται και η μεταφυσική διάσταση των Δηλ. η μοναδική σύνθεση και οι διαφορετικές ποσότητες των υλικών, δίνουν την προσωπική και ιδιαίτερη δόνηση του ΟΡΓΟΝΙΤΗ, την οποία χρειάζεται, την συγκεκριμένη περίοδο, ο συγκεκριμένος αποδέκτης – αγοραστής του …

Μία πληροφορία που εδόθη μέσο Ανώτερης Επικοινωνίας, για τις δικές μου συσκευές, είναι ότι η κάθε μία κατασκευάζεται για συγκεκριμένο, κατάλληλο & συμβατό αποδέκτη-αγοραστή, ο οποίος κάποια στιγμή θα εμφανιστεί… 



ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ. 
Ιδανικά για Ενεργειακό Καθάρισμα & Εξισορρόπηση Ενεργειακών _ ''Θεραπευτικών χεριών'', Reiki, (και όχι μόνο). Μεγαλύτερη ενίσχυση της αύρας.



^ Wilhelm Reich _ γιατρός, δεκαετία ’40. Ονομάτισε τον ΑΙΘΕΡΑ, ενέργεια ΟΡΓΟΝΗ και θεράπευε με αυτήν… [Δολοφονήθηκε].

^ Franz Bardon _ 1956 _ o πρώτος που περίγραψε τον οργονίτη [Δολοφονήθηκε].

^ Karl Hans Welz _ 1991 _ κατοχυρώσε τη λέξη Orgonite® , πρωτοπόρος στο θέμα των οργονιτών αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην οργόνη.

^ Don & Carol Croft _ 2000 _ κατασκεύασαν τον οργονίτη με την σημερινή του μορφή & σύνθεση.


Από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ξεκίνησε ένας πόλεμος εναντίον τους.
Μπορούμε να τους ακουμπάμε πάνω στη περιοχή του σώματος, που νιώθουμε την ανάγκη, για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται.
Ανακουφίζουν τον πόνο & επιταχύνουν την επούλωση αλλά ΔΕΝ είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική αγωγή.

Η δράση τους αφορά στο αιθερικό πεδίο και μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε διαρκώς.
Όσο πιο πολύ χρόνο βρισκόμαστε μέσα στην εμβέλειά τους, τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα.
Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των.
Είναι φυσιολογική αυτή η αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο. 


Τοποθετούνται, πάνω ή μέσα σε έπιπλα, κάτω από το κρεβάτι, στο κομοδίνο ή στο μαξιλάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. 
Τα συμπτώματα υποχωρούν σε 1 με 4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.

        
Δημήτρης Παπαναστασίου:
_ Ενεργειακός Διαχειριστής Ήχου & Κβαντικής Θεραπευτικής. 
_ Κατασκευαστής  Οργονιτών, Eργειακών Kοσμημάτων & σπρέι καθαρισμού αύρας - τσάκρας. 





Αθήνα Άνω Πατήσια