21 Απρ 2019

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο



 Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

Αυτό που έχουμε για εσάς απόψε είναι η ιστορία του ποιοι είστε. Τελικά, έχουμε την ικανότητα να σας πούμε, με έναν τρόπο περιληπτικό αλλά περιεκτικό, ποιοι είστε και γιατί σας αγαπάμε τόσο πολύ.
Τώρα μπορούμε να σας μιλάμε τόσο ελεύθερα, τόσο δυναμικά στην οικογένεια που είναι εδώ! 
Έχουμε κάτι κοινό, εσείς κι εγώ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζετε. Ναι, αυτή είναι μια επικοινωνία και η οντότητα, που είναι ο Κρύων, έρχεται να εργαστεί στο σύστημα του μαγνητικού πεδίου και να σας δώσει πληροφορίες. Αυτό είναι το καθήκον του Κρύων. 
Αλλά σε αυτή τη διαδικασία, επιθυμώ να σας πω ότι πραγματικά δεν υπάρχει απόσταση ανάμεσα μας. 
Καθώς η φωνή που ακούτε, κυριολεκτικά από την άλλη πλευρά του πέπλου, είναι μια από τις δικές σας. 
Υπάρχει μια σπίθα θεϊκότητας μέσα στον καθένα σας, την οποία ονομάζουμε “εσωτερικό άγγελο” και έχει τα χαρακτηριστικά της οικογένειας.
Ας ξεκινήσει το πλύσιμο των ποδιών! Επιτρέψτε στην ακολουθία να πλημμυρίσει τον χώρο τώρα και να γιορτάσει την ανθρωπότητα! Γνωρίζουμε ποιοι είναι εδώ ακούγοντας και διαβάζοντας αυτές τις λέξεις. 
Γνωρίζουμε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Γνωρίζουμε τους αγώνες που έχετε βιώσει και είμαστε πάλι εδώ να πούμε ότι μερικοί θα φύγετε με περισσότερη πνευματική ουσία από όση είχατε όταν ήρθατε. 
Μαζί μας θα φύγει ενέργεια λιγότερη από αυτή που ήρθε, επειδή υπάρχει εκπληκτική πρόθεση εδώ, ιερή πρόθεση.
Μείνετε ακίνητοι για ένα λεπτό. Ήσυχοι. 
Η πληροφορία που ακολουθεί είναι ιερή.
Αυτός είναι ένας πολύτιμος χώρος. Εάν δεν έχετε αρχίσει να νιώθετε την οικογένεια, θα αρχίσετε. Εάν έχετε εκδηλώσει πρόθεση γι’ αυτό, θα γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ. Αυτή η πολύτιμη οικογένεια κάθεται σε αυτές τις καρέκλες... ακούγοντας, διαβάζοντας... ο καθένας με έναν άγγελο μέσα του. Και αυτός που έχει έρθει ελπίζοντας να λάβει ένα σήμα ώστε να γνωρίζει τι να κάνει, ας το λάβει τώρα. 
Αυτός που έχει έρθει με την προσδοκία της θεραπείας, με καθαρή πρόθεση, ας επιτρέψει να θεραπευθεί τώρα, γιατί αυτό είναι το Ανθρώπινο θαύμα σας που έχει δημιουργηθεί από εσάς για εσάς και με την δική σας δύναμη.                                                             
Ο Άνθρωπος είναι ένα υπερβολικά δυναμικό εργαλείο, μια οντότητα που αφυπνίζει την πνευματική δύναμη στη Γη, μια οντότητα που είναι μοναδική στο σύμπαν. 
Με αυτά θα ασχοληθούμε απόψε.
Ας γίνει γνωστό ότι αυτή είναι η πέμπτη συνεδρία της σειράς επιστολές από την οικογένεια - επιστολές από την εστία. Αυτό είναι το νούμερο πέντε. Όσοι μελετάτε αριθμολογία, γνωρίζετε ότι οι αριθμοί που αποδίδονται δεν είναι τυχαίοι. Το πέντε αφορά στην αλλαγή και αρμόζει το νούμερο πέντε να αφορά στην εξήγηση για την αλλαγή της ανθρωπότητας. Και τελικά, επιτέλους, έχουμε απαντήσεις ως προς το γιατί βρίσκεστε εδώ. 
Όταν θα σας πούμε ποιος είναι ο τίτλος για το νούμερο πέντε, μερικοί από εσάς θα ξαφνιαστούν. 
Ο τίτλος του πέμπτου μέρους αυτής της σειράς, αυτού που ακούτε και διαβάζετε είναι, Το Νόημα της Ζωής.
«Κρύων, θέλεις να μας πεις ότι στα επόμενα λεπτά θα μας μεταφέρεις το νόημα της ζωής;»   
«Ναι, αυτό θα κάνω».
Γι’ αυτό σας λέω, «Μείνετε ακίνητοι». Ήσυχοι. 
Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά μια αποκάλυψη σαν και αυτή. Είναι ιερές πληροφορίες και πλημμυρίζουν από αλήθεια, ολοκλήρωση, σκοπό και ενθύμηση.                                                                  
Θα μάθετε γιατί είμαστε εδώ. Θα κατανοήσετε ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα και θα γνωρίζετε πιο ολοκληρωμένα αυτό συμβαίνει, που έχει μείνει κρυμμένο από εσάς, καθώς και το πού πηγαίνετε. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό, αγαπητοί, από τη δυνατότητα που έχει ένας από αυτή τη μεριά του πέπλου να έρθει και να μιλήσει σε εσάς. 
Γνωρίζουμε ποιοι είναι στην αίθουσα αυτή και ποιοι διαβάζουν αυτές τις λέξεις, Οικογένεια! Ξέρετε, δεν έρχεστε στην εστία και πολύ συχνά.               
Όλες οι επικοινωνίες για την οικογένεια ήταν προγραμματισμένες να δοθούν το 1998.
Ο Άνθρωπος στην πραγματικότητα είναι ένας άγγελος. Έχουμε μιλήσει για τη δύναμή σας. Έχουμε μιλήσει για το τι συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο στο σώμα σας. 
Έχουμε μιλήσει για το γεγονός ότι ο καθένας από εσάς γνωρίζει στο κυτταρικό του επίπεδο όλη την ιστορία. 
Σας έχω πει ότι όλη η οικογένεια, σας νοσταλγεί. 
Σας είπαμε ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν και αυτόν.
Σας έχουμε πει ότι ο καθένας σας, που ακούγοντας και διαβάζοντας τώρα αυτά τα λόγια, είναι πρωτοπόρος. 
Δεν είναι τυχαίο ότι κάθεστε εδώ. Κάτι σας προσέλκυσε για να βρίσκεστε εδώ, αλλιώς δεν θα διαβάζετε η θα ακούγατε αυτά.
Ήρθε η ώρα να σας πω γιατί είστε εδώ, όλη την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. 
Θα αποκαλύψουμε τι συμβαίνει τώρα, και μερικοί θα φύγετε δύσπιστοι, καθώς η διττότητα είναι πολύ δυνατή.                                                                        
Μιλάω σε σας, σε σας που κάθεστε εδώ ή διαβάζετε τώρα, καθώς αυτή η ακολουθία κινείται στον χώρο.                                 
Αφήστε την αλήθεια να ξεδιπλωθεί και να αντηχήσει σε κυτταρικό επίπεδο.                                                               
Πριν ξεκινήσουμε, να πάμε ένα ταξίδι μεταφορικά, σε ένα πολύ μακρινό τόπο, ώστε να καταλάβετε πού βρίσκεστε σε όλο το σκηνικό.                                                                        
Άγγελοι, καθένας από εσάς, ακούστε προσεκτικά! Πολλά από αυτά θα ηχήσουν στο επίπεδο της καρδιάς, καθώς σας εξιστορώ τι έχετε συμφωνήσει να κάνετε και ποια είναι η καταγωγή (η γενεσιουργός αιτία) του ανθρώπινου είδους - ο λόγος και ο σκοπός θα ηχήσει στο επίπεδο της καρδιάς. Έτσι πρέπει να γίνει, επειδή ήδη το γνωρίζετε. Εγώ βρίσκομαι εδώ απλώς για να το αφυπνίσω μέσα από την ήδη υπάρχουσα γνώση.
Θέλω να σας πάω σε έναν φυσικό τόπο στο σύμπαν, που βρίσκεται 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Θέλω να σας πω για ένα συμβάν που γίνεται τώρα, σε κείνον τον τόπο όπου υπάρχει πολύ λίγη ύλη. 
Δεν μπορείτε ούτε να φανταστείτε πόσο μακριά είναι και όμως από τον τόπο αυτόν εκπέμπεται, σε πραγματικό χρόνο, ενέργεια η οποία πλήττει τη Γη τώρα και αυτό σας κάνει να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτό το φαινόμενο.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό συμβαίνει τώρα. Δεν είναι 12 δισεκατομμυρίων ετών παλιό. Είναι σε πραγματικό χρόνο. Η ταχύτητα του φωτός είναι πολύ αργή, σε αντίθεση με την ταχύτητα της ενέργειας. Όλα σχετίζονται με αυτό, αλλά για τώρα είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που σας φανερώνεται συμβαίνει πράγματι στο δικό σας χρονικό πλαίσιο... όπως το αναμένατε... όπως το σχεδιάσατε.

Το βλέπουν και οι επιστήμονές σας. Αλλά να σας πω τι λένε οι καλύτεροι επιστήμονές σας γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα, σε απόσταση 12 δισεκατομμυρίων ετών φωτός.                                        
Σας έχουμε πει ότι η κίνηση των ακτινών γάμμα που πλήττει τον πλανήτη σας είναι σημαντική και επιπλέον έχει πνευματικό νόημα. 
Οι επιστήμονες επιτέλους βλέπουν την κίνηση των ακτίνων γάμμα και την ενέργεια να ταξιδεύει και προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους. Έχουν πει ότι γίνεται μια τεράστια έκρηξη σε μακρινή περιοχή του διαστήματος.
Οι αστρονόμοι λένε ότι η έκρηξη που συμβαίνει 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά, περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που έχει δει κανείς στο γνωστό σύμπαν! καί ότι αυτή η ενέργεια είναι ίση με όλο το φως στο γνωστό και ορατό σύμπαν.                                          
Θέλω αγαπητοί μου άγγελοι να το δείτε. Υπάρχει κάτι που γίνεται σε αυτή την απεραντοσύνη που φέρει την ενέργεια της ανθρωπότητας αποτυπωμένη παντού πάνω του.                                      
Έχει αναρωτηθεί κανείς σας γιατί λαμβάνετε τα δώρα του πνεύματος τώρα; Γιατί αυξάνεται η πληροφόρηση μέσω ανωτέρων επικοινωνιών αυτή την εποχή; Γιατί υπάρχει τόσος φόβος γύρω από την Αποκάλυψη; 
Μερικοί θα έχετε πάρει ως δεδομένο ή θα έχετε βγάλει το συμπέρασμα ότι ίσως απλώς να είναι ο καιρός γι’ αυτό. 
Κάποιοι νιώθουν ότι είναι φυσικό εκεί που η Ανθρώποτητα έχει φθάσει σε αυτό το σημείο της ιστορίας, ότι αυτά θα συνέβαιναν έτσι και αλλιώς.                                                      
Είμαι εδώ για να σας δώσω πληροφορίες ότι υπάρχει σκοπός, υπάρχει σχεδιασμός, εδώ υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα, υπάρχει συνειδητότητα πίσω από τα γεγονότα καθώς ξεδιπλώνονται.
Δεν είναι τυχαίο τώρα ότι οι θεραπευτές παρατηρούν μια αύξηση των ικανοτήτων τους. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα η φυσική και η βιολογία έχουν αύξηση στις πληροφορίες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Άνθρωποι επιτέλους κατανοούν τον Άνθρωπο βιολογικά, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνειδητότητα του πλανήτη αλλάζει δραματικά και πολλοί το νιώθουν. Κάτι συμβαίνει και πολλοί αρχίζουν να γιορτάζουν. 
Μερικοί αρχίζουν να φοβούνται, αλλά σας λέμε ότι το χρονοδιάγραμμα τώρα, πραγματικά, φτάνει σ' ένα τέλος.                         
Το Κοσμικό Χρονοδιάγραμμα είναι εντυπωμένο σε κάθε κύτταρο του σώματος σας. Γνωρίζω σε ποιους μιλάω. Γνωρίζω ποια είναι η οικογένεια, εσάς που είστε εδώ τώρα και εσάς που τα διαβάζετε.                                                                         
Το κοσμικό χρονοδιάγραμμα αποκαλύπτει ένα σκοπό πίσω από το λόγο που βρίσκεστε εδώ, έναν σκοπό πίσω από την ίδια την πνευματική ιστορία. 
Ξέρετε σε ποιους απευθύνομαι? σε Λεμούριους - σχεδόν όλοι σας. Αυτό σας φέρνει εδώ επειδή νιώθετε τη Λεμούρια ενέργεια πάλι. Τόσος είναι ο καιρός που βρίσκεστε εδώ. Αυτοί είναι η οικογένεια που κάθεται στην αίθουσα και διαβάζει αυτές τις σελίδες - γηραιά ψυχή ο καθένας σας. Έρχεστε και φεύγετε τόσο γρήγορα! 
Δεν περνάτε πολύ καιρό στην εστία - στο σπίτι μου, στο σπίτι σας. Και σας βλέπουμε για ένα σύντομο χρόνο όπου απολαμβάνετε μια τιμητική εκδήλωση και αγάπη - και τότε από τα βάθη της σοφίας σας επιστρέφετε για να το κάνετε ξανά και ξανά και ξανά.
Μερικοί έχετε βιώσει χίλιες ή και παραπάνω από αυτές τις εμπειρίες που λέγονται ενσαρκώσεις και το γνωρίζετε. Κάθεστε εδώ, διευκολυντές, με ακούτε;                                              
Κάθεστε εδώ στην άκρη ακριβώς εκείνου στη σημείου, ίσως του πιθανού τερματισμού ή της πιθανής απελευθέρωσης.                                      
Οι περισσότεροι που ακούτε και διαβάζετε αυτό είστε σε μια ηλικία που όταν γεννηθήκατε αυτή τη φορά, η ενέργεια της Γης προέβλεπε να σας φέρει ένα βίαιο τέλος - παρ’ όλα αυτά όλοι σας ήρθατε σκόπιμα. Ήρθατε με θέληση και αγάπη, επειδή γνωρίζατε γιατί ήσασταν εδώ. Σας έχουμε πει ότι μεταφορικά “σταθήκατε στην ουρά” για να βρεθείτε εδώ!                                       
Τι είδους οντότητα θα έκανε τέτοιο πράγμα, ενώ οι προφητείες σας είχαν δώσει μια τέτοια μελαγχολική πιθανότητα;                   
Γιατί να επιστρέφατε εθελοντικά, να δημιουργήσετε οικογένειες και να επιθυμείτε να βρίσκεστε εδώ;                                             
Είναι επειδή γνωρίζατε ότι αυτό ήταν το τέλος του ταξιδιού. Σε καμιά περίπτωση δεν θα χάνατε το αποτέλεσμα. Είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύατε τόσο καιρό. Είναι ο λόγος της ύπαρξης της Οικογένειας.                                                                      
Ο τερματισμός της Ατλαντίδος, η μεγάλη πλημμύρα - αυτά ήταν τα πράγματα που δημιούργησαν την κατάσταση της ενέργειας για τη διττότητα σας, ώστε να γίνει ένα πολύ μεγάλο πείραμα. Οι περισσότεροι που ακούτε και διαβάζετε αυτά, ήσασταν εκεί στα περισσότερα από αυτά.

Όλα έγιναν σκόπιμα στη Γη.                                      
 Η Ανθρωπότητα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Μεγαλειώδεις πνευματικές οντότητες που μεταμφιέζονται ως Άνθρωποι δεν “συνέβησαν” απλώς σε αυτόν τον πλανήτη. Το χρονοδιάγραμμα και το πείραμα ήταν γνωστό σ’ εσάς πριν έρθετε - όλα με αγάπη και σύμφωνα με το Πνεύμα. Και τώρα κάθεστε στον μοναδικό πλανήτη ελεύθερης βούλησης - και αυτό είναι το κλειδί.                                                           
Δεν ακούσατε για πρώτη φορά εδώ την ακόλουθη φράση: «Ο μοναδικός πλανήτης Ελεύθερης Βούλησης». Σας είχε δοθεί πριν από αιώνες. Το νόημα θα είναι πιο καθαρό όταν θα ολοκληρώσουμε.                                                          
Αγαπητοί, έχετε ζήσει για αιώνες.
Η Αρμονική Σύγκλιση - Η Προτελευταία Μέτρηση

Ήταν τον Αύγουστο του 1987 όσοι ήσασταν διαισθητικοί και μεταφυσικοί καταλάβατε ότι το Πνεύμα μετρούσε τον πλανήτη. Η δόνηση της Γης δεν ελαττωνόταν, αυξανόταν!                                     
Μερικοί θα ρωτήσετε: «Για ποια μέτρηση μιλάς που είχε γίνει την προηγούμενη φορά;» Εδώ είναι η πληροφορία που μερικοί ξέρατε, αλλά που δεν έχει μεταφερθεί από αυτή την οντότητα ποτέ. 
Γίνεται μια μέτρηση της ενέργειας του πλανήτη και του επιπέδου δόνησής του κάθε 25 χρόνια, από την πρώτη στιγμή του χρόνου που η πνευματική ανθρωπότητα ήρθε στη Γη. Για το Πνεύμα, είκοσι πέντε χρόνια είναι μια Ανθρώπινη γενιά - ο μέσος όρος των ετών για τον Άνθρωπο να μεγαλώσει και να κάνει δικά του παιδιά. 
Εάν εξετάσετε την αριθμολογία για το νούμερο 25 θα βρείτε την ιερή ενέργεια του 7, αυτό εξηγεί την περίοδο των 25 ετών.                                                           
Αυτό σημαίνει ότι η αμέσως προηγούμενη μέτρηση πριν από το 1987 είχε γίνει το 1962. Το 1962 ήταν ένα “έτος του 9”, και το 9 έχει την ενέργεια της “ολοκλήρωσης”. Οι τελευταίες τρεις μετρήσεις, προς το τέλος του χρονοδιαγράμματος της ανθρωπότητας, θα καθόριζαν πραγματικά το αποτέλεσμα του πειράματος στο οποίο μετείχατε. 
Η ενέργεια του 3 αφορά στη “δράση”.                                                                           
Το 1987, οι περισσότεροι ήσασταν ζωντανοί για να βιώσετε την Αρμονική Σύγκλιση. Αυτή θα ήταν η προτελευταία μέτρηση. Ήταν “έτος του 7” (1987) - Ιερότητα. Η μέτρηση αυτή θα ήταν ενδεικτική της πνευματικής σας ενέργειας. 
Η τελευταία μέτρηση είναι 25 έτη μετά από το 1987, στο δικό σας έτος 2012, το τέλος του πειράματος - πράγματι, το τέλος μερικών Ανθρώπινων ημερολογίων. 
Το 2012 είναι ένα “έτος του 5”, κουβαλώντας την ενέργεια της “αλλαγής”.                                                          
Αυτά τα τρία γεγονότα, 1962,1987 και 2012 είναι μια τριλογία της ενέργειας και των δυνατοτήτων, τα οποία είναι υπερβολικά σημαντικά για το σύμπαν και για την ανθρωπότητα.
Εάν προσθέσετε το “έτος 9” (1962) και το “έτος 7” (1987) και το “έτος 5” (2012), θα βρείτε και πάλι το 3, που είναι δράση. Αυτή η τριλογία, η τριλογία της δράσης, αγαπητοί, είναι το τέλος του πειράματος - το τέλος όλων αυτών για τα οποία ήρθατε. 
Πολλοί από εσάς έχετε ζήσει για αιώνες, τη μια ζωή μετά την άλλη, και έχετε βιώσει πολλά! Παρ’ όλα αυτά ανυπομονούσατε να επιστρέψετε, γιατί αυτό ήταν σημαντικότατο - η αποκορύφωση όλου του έργου σας. Όλοι γνωρίζατε τη διάρκεια του πειράματος και τις πιθανότητες και τώρα κάθεστε εδώ.                                     
Όλοι σας συγκεντρωθήκατε ως ομάδα αγγέλων (που είστε) και ερωτηθήκατε εάν είναι κατάλληλο να μετακινηθείτε στο επόμενο επίπεδο. 
Ο λόγος που χρειάζονταν η άδειά σας είναι επειδή η βιολογία σας θα εξελισσόταν πέρα από τη δυνατότητα που υπήρχε παλιά και ήταν αναγκαίο να το επιτρέψετε αυτό, να δώσετε την άδεια σας γι’ αυτό.                                                    
Μερικοί έχουν ρωτήσει: «Εάν είμαστε πράγματι όλοι κομμάτια του Θεού και αγγελικά όντα με τη διττότητα του ανθρωπισμού, γιατί έπρεπε να ερωτηθούμε; Δεν είναι κατανοητό ότι θα λέγαμε ναι;» 
Η απάντηση είναι ότι πολύ τιμάμε τον Άνθρωπο, καθώς αυτός είναι πράγματι ένας πλανήτης ελεύθερης βούλησης. Η ελεύθερη βούληση σας έφθασε εκεί που είστε, και επειδή είστε ακόμη Άνθρωποι, υπήρχε ένα τμήμα αυτής της διαδικασίας της πνευματικής εξέλιξης που έπρεπε να έχει την άδεια από τον Άνθρωπο κάνοντας την εργασία στη διττότητα.
Ομάδες Ανθρώπων, συμφώνησαν ότι ο “γρήγορος δρόμος” για τη δημιουργία της κρίσιμης μάζας, που θα οδηγούσε τη Γη σε μια υψηλή δόνηση, θα ήταν ο τερματισμός και να επιστρέψουν σύντομα ως παιδιά Ίντιγκο. 
Μερικοί συνειδητοποίησαν ότι εάν ο πλανήτης ήταν να προχωρήσει σε μια υψηλότερη δόνηση, η φυλή τους θα έπρεπε να καταστραφεί. 
Αυτά δεν είναι καινούργια, μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές Γραφές. Μπορείτε να τα βρείτε στις επικοινωνίες του Κρύων πριν από δέκα χρόνια και μπορείτε να τα βρείτε στην αρχαία προφητεία. 
Υπάρχουν πιθανότητες να δώσουν μερικοί τη ζωτική τους δύναμη, ώστε οι υπόλοιποι να μπορέσουν να αυξήσουν τη δόνηση του πλανήτη πιο γρήγορα. Καταλαβαίνετε τη σπουδαιότητα όλων αυτών; Όταν ακούσατε και διαβάσατε για γενοκτονίες και για απαίσιες φρικαλεότητες σε άλλα μέρη του πλανήτη, που εσείς ονομάζετε “τρίτο κόσμο”, ποια ήταν η αντίδρασή σας; 
Οι πιο πολλοί συγκλονισθήκατε. 
Οι πιο πολλοί λυπηθήκατε αφάνταστα και θρηνήσατε. Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω: πόσοι από εσάς γιορτάσατε και είπατε «ευχαριστώ» την οικογένεια που αποφάσισε να το κάνει αυτό; 
Όχι να γιορτάσετε τους θανάτους τους, όχι να γιορτάσετε τον αποτρόπαιο τρόπο που πέθαναν πολλοί - αλλά να γιορτάσετε το γεγονός ότι δώσανε την άδεια τους να βοηθήσουν τον πλανήτη. 
Αυτό είναι η οικογένεια! Έτσι βλέπει η οικογένεια τον πλανήτη, συνδεδεμένο με ένα βαθύ τρόπο το έργο σας!

Γιορτάστε αυτούς, όχι το θάνατο τους. Γιορτάστε το γεγονός ότι εσείς θα επωφεληθείτε πνευματικά από αυτό που εκείνοι αποφασίσανε με τη σοφία του Θεού ότι ήταν κατάλληλο. Μετά γιορτάστε τα παιδιά που βρίσκονται εδώ τώρα, πολλά από τα οποία αντιπροσωπεύουν την ψυχική επέκταση και μετενσάρκωση αυτών των πολύτιμων ψυχών που έφυγαν νωρίς. 
Εύχομαι αυτό να σας δώσει μια πιο σοφή άποψη για κάποια γεγονότα που πιθανόν να θεωρήθηκαν ακατάλληλα ή “όχι του Θεού”. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Το γεγονός 12:12 (12 Δεκεμβρίου, 1994) ήταν επίσης πολύ πιο σημαντικό από ό,τι γνωρίζατε. Και πάλι η αριθμολογία αυτής της ημερομηνίας είναι (12)+ (12)+(23) το σύνολό τους είναι 11. 
Το έντεκα, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι άλλος ένας “κύριος αριθμός” και είναι επίσης γνωστός ως η ενέργεια του Κρύων. Δεν υπάρχουν τυχαία οι αριθμοί.
“Η μεταβίβαση της δάδας” είναι αυτό το γεγονός που ονομάζουμε 12:12. 
Πρώτα υπήρξε η μέτρηση (1987 Αρμονική Σύγκλιση) και μετά υπήρξε η άδεια (11:11 του 1992) και μετά υπήρξε η δράση (12:12 του 1994). Με την τωρινή σας δόνηση και δυνατότητες, υπήρχαν οντότητες σε αυτόν τον πλανήτη που ήταν εδώ κρατώντας την ισορροπία της ενέργειας για εσάς μέχρι τώρα. 
Βρίσκονταν εδώ από την αρχή της ανθρωπότητας και όλες οι μετρημένες δυνατότητες υποδεικνύαν ότι μάλλον θα παραμένατε.
Η πνευματική ενεργειακή ισορροπία του πλανήτη πρέπει να παραμείνει σταθερή. 
Καθώς αυξάνεται η ανθρωπότητα, οι οντότητες που κρατάνε ένα μέρος αυτής της ενέργειας φεύγουν. 
Αλλά ακόμη και με οκτώ ή εννέα δισεκατομμύρια Ανθρώπους που πιθανόν να υπάρχουν στη Γη στο μέλλον, θα πρέπει να παραμείνουν ακόμη πολλές από τις “εξισορροπητικές οντότητες”, για πνευματικούς σκοπούς.
Κατά τη διάρκεια της 12:12, έφυγαν όλες. 
Μερικές από αυτές έφυγαν από τις μυστικές περιοχές των δασών, μερικές ήταν οι φύλακες των φαραγγιών όπου υπάρχουν κόκκινες πέτρες. 
Δεν είναι πλέον εκεί. Εάν πάτε εκεί σήμερα, θα βρείτε ότι η ενέργεια που υπήρχε έχει αλλάξει. Μήπως μερικοί αισθανθήκατε ότι αυτό ήταν αρνητικό; 
Στην ουσία αυτό άλλαξε μερικές περιοχές της φύσης και αυτές οι περιοχές δε δίνουν την αίσθηση της ιερότητας. Παρ’ όλα αυτά κατανοήστε τι συνέβη, καθώς αυτός είναι ο χρόνος που εκείνες οι οντότητες παρέδωσαν το δαυλό στην ανθρωπότητα, στην ώρα τους και σύμφωνα με το σχέδιο, με την καταλληλότητα που δημιουργήθηκε και από τη μέτρηση της Αρμονικής Σύγκλισης και από την άδεια της 11:11.
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε γιατί δόθηκε στις οντότητες, που συγκεκριμένος σκοπός τους ήταν η εξισορρόπηση του πλανήτη, άδεια να φύγουν.                                                                           
Κατά τη διάρκεια της 11:11, δώσατε την άδειά σας να πάρετε την πνευματική δύναμη που κρατούσαν για εσάς.
Αυτή η παράδοση του δαυλού δεν ήταν μόνο μεταφορική, καθώς 144.000 Άνθρωποι δέχτηκαν πραγματικά μια αύξηση στην πνευματική τους συνειδητότητα και οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήταν στην Αμερικανική ήπειρο.
Το συμβάν της 12:12, είτε το πιστεύετε είτε όχι, έγινε γνωστό σε όλη την πνευματική Συμπαντική κοινότητα -στο πνευματικό σύμπαν. 
Ήταν ένας εορτασμός, επειδή γνωρίζαμε ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα. Γνωρίζαμε ποιες ήταν οι δυνατότητες. Αγαπητοί, τα πράγματα που μπορούσαν να είχαν συμβεί στον πλανήτη, δεν συνέβησαν. 
Οι προφητείες από πολύ παλιά, που αντιπροσώπευαν το γνωστό χρονοδιάγραμμα και στοχεύανε σε συγκεκριμένες πιθανότητες στο τέλος αυτού του χρονοδιαγράμματος, τώρα είναι λανθασμένες χάρη σε αυτά που κάνατε.
Τον Μάρτιο του 1995 στη Σεντόνα της Αριζόνα δόθηκε μια επιστημονική επικοινωνία, που σας δώσαμε ενδείξεις για την επιστήμη πριν να μπορέσουν πραγματικά να τις δουν οι επιστήμονες σας, αλλά αυτή τη φορά ήταν σημαντικό σχετικά με το φυσικό σύμπαν.                                                                    
Σε κυτταρικό επίπεδο, έγιναν πολλές νύξεις από όσους παρευρέθηκαν εκεί, καθώς, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, η Ανθρώπινη κυτταρική δομή τα γνωρίζει όλα.

Εκείνον τον καιρό σας είπαμε ότι αυτό που εσείς ονομάζετε “Big Bang” δεν υπήρξε. Συνεχίζουμε να προκαλούμε τους επιστήμονές σας να ρίξουν μια τρισδιάστατη ματιά (μετρήσεις από άλλες πλαφόρμες, καθώς και από τη Γη) στην ενέργεια του σύμπαντος. 
Σε αυτή την επικοινωνία, τους καλέσαμε να απελευθερωθούν από τις προκαταλήψεις τους. 
Πολλά περισσότερα συμβαίνουν καθώς κοιτούν τους ουρανούς από ένα απλό ενοποιημένο πρότυπο που δημιουργήθηκε από ένα δημιουργικό συμβάν. 
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ένα είδος φυσικής αυτή που βλέπουν γύρω τους και άρα συμπεραίνουν ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα είδος φυσικής παντού. Αυτό είναι μια κοινή, προκατειλημμένη πίστη. 
Οι επιστήμονες πιστεύουν επίσης ότι ο “τοπικός” χρόνος εφαρμόζεται παντού. 
Επίσης κοιτάνε τη ζωή και αισθάνονται ότι επειδή μπορούν να δουν μόνο ένα πρότυπο (Γήινη Ζωή), καμία άλλη δεν μπορεί να υπάρχει.                                                    
Τελικά, βλέπουν μόνο ένα δημιουργικό γεγονός. 
Όλα τα όργανά τους που έχουν σκοπό τη μέτρηση του διαστήματος, τους λένε ότι υπήρξε μόνο ένα δημιουργικό συμβάν. 
Βλέπουν ένα υπόλειμμα από “εκρηκτική” ενέργεια και παρ’ όλο που μπορούν να τη μετρήσουν από μια μόνο οπτική, έχουν αποφασίσει ότι το υπόλειμμα είναι παντού... και σε ίση ποσότητα. 
Άρα, λένε ότι τα πάντα ήταν φτιαγμένα από ένα δημιουργικό γεγονός - το τοπικό υπόλειμμα αυτού του ευρύτερου γεγονότος, την ενέργεια που μπορούν να μετρήσουν και φαινομενικά να βρουν παντού.

Αγαπητοί, τι θα γινόταν εάν μπορούσατε να υποβάλλετε βιολογικές ερωτήσεις στα κύτταρα του σώματός σας και να ζητήσετε από αυτά να ρίξουν μια ματιά στα δισεκατομμύρια άλλα κύτταρα; Ρωτήστε τα ποια ήταν η αρχή: αυτά θα σας πουν ότι ήταν η γέννηση του Ανθρώπου. Θα σας πουν ότι υπήρξε μια γέννηση - και μόνο μια γέννηση - και ότι αυτή είναι υπεύθυνη για όλα όσα βλέπουν. 
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μέρος ενός κλειστού συστήματος - ένα σύστημα που είναι βαθύτατα πολύπλοκο, όπου συνεργάζονται δισεκατομμύρια μέρη, όλα από μια γέννηση.
Το ένα κύτταρο δεν σχετίζεται βιολογικά με κανένα άλλο κύτταρο έξω από το δικό του σύστημα. Άρα αυτό το κύτταρο θα σοκαριζόταν εάν γνώριζε ότι υπάρχουν και άλλα Ανθρώπινα συστήματα! 
Η αλήθεια θα αποκαλυπτόταν μόνο εάν μπορούσατε να βρείτε άλλα κύτταρα από άλλα Ανθρώπινα συστήματα, που να τα υποβάλλετε σε ερωτήσεις μαζί με τα δικά σας. 
Τότε εσείς κι αυτά θα γνωρίζανε ότι ίσως οι αποδείξεις να υποδείκνυαν τουλάχιστον δύο γεννήσεις. 
Συλλαμβάνετε την ιδέα αυτή;                     
Ήρθε ο καιρός για την επιστήμη να “απελευθερωθεί από τις προκαταλήψεις της” για τη μοναδικότητα της δημιουργίας της ύλης και να κατανοήσει ότι υπάρχουν διπλά και τριπλά και τετραπλά δημιουργικά γεγονότα, ακόμη και ανάμεσα στο σύμπαν το οποίο εσείς βλέπετε τώρα και μετράτε.
Υπάρχουν μεταβλητές σε όλα τα πράγματα που βλέπετε καθώς κοιτάτε προς τα έξω - μεταβλητή φυσική, μεταβλητά πλαίσια χρόνου, ακόμη και μεταβλητές ηλικίες της ύλης - το οποίο τελικά θα σας αποδείξει ότι όλη η ύλη δεν προήλθε από το δικό σας τοπικό δημιουργικό γεγονός.                                                       
Ήρθε η ώρα για την επιστήμη να αφήσει την προκατειλημμένη άποψη ότι εάν δεν μπορούν να το δουν, τότε δεν υπάρχει. 
Αντί γι’ αυτό, αναζητήστε πέρα από αυτό που υπάρχει και πηγαίνετε σε αυτό που μπορεί να υπάρχει. 
Καθώς  υπάρχουν αντιφατικές παρατηρήσεις με τα νέα όργανα της αστρονομίας - αναδύονται μικρές ενδείξεις ότι ίσως πράγματι να υπάρχει μια σειρά από “πολλαπλές εκρήξεις” - πολλαπλά δημιουργικά συμβάντα στο δικό σας φυσικό σύμπαν, που μπορείτε να παρατηρήσετε.
Μερικοί λέτε: «Λοιπόν, Κρύων, αυτή είναι ωραία επιστήμη. Τι έχει όμως να κάνει με το μεγαλεπήβολο Ανθρώπινο σχέδιο;»

Το Μεγάλο Σχέδιο.                                                                
Είναι ένα σχέδιο πέντε εκατομμυρίων ετών, όπου έχετε λάβει μέρος μόνο στο τελευταίο κομμάτι του. 
Θέλω να σας πω για το φυσικό σύμπαν και λίγο για την ισορροπία. Σας έχουμε πει ότι είστε άγγελοι από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο - αυτό αφορά όλους όσοι βρίσκονται εδώ και όλους όσοι τα διαβάζουν.                       
Η λέξη άγγελος δεν είναι ακριβής, αλλά υποδηλώνει τη θειότητα αυτού που είστε. Σας έχουμε πει ότι η Γη είναι αγνή και ότι ο καθένας σας προέρχεται από το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο.
Σας έχουμε πει ότι σας κρύψαμε ως Ανθρώπους σε ένα σύστημα με έναν ήλιο. Τι σημαίνει όταν λέμε «σας κρύψαμε;»  Σας δώσαμε ένα ήλιο. 
Οι περισσότερες μορφές ζωής στο σύμπαν έχουν διπλούς ήλιους. Σας κρύψαμε, γιατί είχατε να επιτελέσετε ένα καθήκον.                                                    
Αγαπητοί, το σύμπαν - το φυσικό σύμπαν - δεν είναι εκεί που βρίσκεται ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος. 
Ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος αντιπροσωπεύει την “εστία”. Είναι δικός σας και δικός μου. Είναι το μέρος όπου θα σας ξαναδώ κάποια ημέρα - το μέρος όπου θα έχουμε μια μεγάλη γιορτή κάποια ημέρα. 
Και θα κοιτάξουμε πίσω, ακόμη και σ’ αυτόν τον χρόνο και σ’ αυτή τη βραδιά και θα θυμηθούμε το πνεύμα της μεγάλης στιγμής που υπάρχει στην αίθουσα. 
Θα πούμε «Αυτή είναι η βραδιά που ο Κρύων μάς είπε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ. Είναι η βραδιά που αυτό αντήχησε στην καρδιά μας»
Το φυσικό σύμπαν, πολύ όμοιο με το δικό σας πλανήτη, πρέπει να έχει ισορροπία η οποία συντελείται από διάφορες μορφές ενέργειας. 
Οι μορφές της ενέργειας για τις οποίες μιλάμε είναι οι διαφορετικές μορφές της αγάπης - όπως και στη Γη. Μερικοί θα ονομάσουν κάποιες μορφές αρνητική ενέργεια, αλλά δεν είναι. '
Όλη η ισορροπία είναι απλώς διαφορετικές μορφές της αγάπης. Μερικοί έχετε διαβάσει ιστορίες για τους αγώνες αυτών που δεν είναι Άνθρωποι, ίσως σε άλλους κόσμους ή σε άλλους πλανήτες.

Οραματιστές και διαισθητικοί έχουν πει ιστορίες και έχουν γράψει για εκπληκτικά και δραματικά πράγματα που έχουν συμβεί ανεξάρτητα από τον δικό σας κόσμο. 
Η καταγωγή των άλλων οντοτήτων έχει πραγματικά δοθεί με επικοινωνίες κατά τη διάρκεια πολλών εποχών. Ξέρετε, αυτό είναι ένας υπαινιγμός ότι υπάρχει ισορροπία στο φυσικό σύμπαν. Υπάρχει μια ώθηση και μια έλξη που αφορά στις διάφορες μορφές αγάπης στο σύμπαν - όπως και στη Γη.
Υπάρχει άλλο ένα δημιουργικό γεγονός που συμβαίνει, μια άλλη “έκρηξη” που γίνεται δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά, και ήταν προγραμματισμένη για “τώρα”.                                        
Όι αστρονόμοι έχουν πραγματικά απόδειξη μίας ακόμη “έκρηξης”. Ενα άλλο δημιουργικό γεγονός στη διαδικασία της δημιουργίας ενός άλλου μέρους του σύμπαντος θα προστεθεί στο δικό σας σύμπαν, όπως έγινε με όλα τα άλλα δημιουργικά γεγονότα.                    
Πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια, συμφωνήσατε να έρθετε σε αυτόν τον πλανήτη καμουφλαρισμένοι με τη διττότητα - μια ενέργεια δεδομένη του Ανθρώπου, η οποία θα σας εμπόδιζε από το να δείτε ποιοι είστε πραγματικά. Και έχει λειτουργήσει καλά. Και η πρόκληση -το πείραμα είναι το εξής: Εάν είσαστε μόνοι σας σε αυτό το πείραμα, χωρίς καμία πνευματική παρέμβαση, προς τα που θα πάει η ενέργεια στη Γη; Ίσως να ρωτάτε: «Γιατί; Γιατί να το υποστούμε αυτό - τόσες χιλιάδες χρόνια; Γιατί να ερχόμαστε και να φεύγουμε; Γιατί η διττότητα; Γιατί ο αγώνας; Ποιος είναι ο σκοπός;» 
                                                 
Μερικοί έχετε πει στον Κρύων: «Αισθάνομαι ότι είμαι ένα πειραματόζωο για τον Θεό. 
Αισθάνομαι ότι με σπρώχνουν και με τραβάνε από εδώ και από εκεί στη ζωή μου’’. 
Ή το ‘’είμαι ένα καλό, πνευματικό άτομο και θα ξεπεράσω όλους τους αγώνες μου. 
Θα αντιμετωπίσω το φόβο μου. Γνωρίζω ότι τα έχω σχεδιάσει εγώ και θα πάρω την ευθύνη, αλλά δεν μου αρέσει, το μισώ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό’’.                         
Να σας πω κάτι, αγαπημένη μου οικογένεια, αγαπητοί άγγελοι, εσείς από την Μεγάλη Κεντρική Πηγή που κάθεστε σε αυτές τις καρέκλες, που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, που γνωρίζετε ποιοι είστε σε κυτταρικό επίπεδο: Δεν είστε εσείς το πείραμα. 
Δεν είστε εσείς υπό εξέταση. Η ενέργεια είναι το πείραμα. 
Εσείς φοράτε τις άσπρες φόρμες. Άρα, εσείς είστε οι πειραματιστές, διευκολύνοντας την εργασία του πειράματος.                                         
Η ενέργεια του δημιουργικού γεγονότος που γίνεται δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά είναι ελλιπής. Η γέννηση της ύλης και των δισεκατομμυρίων μορφών ζωής που θα αναπτυ-χθούν σε αυτό το μέρος του διαστήματος είναι ανολοκλήρωτα. Κάτι λείπει. 
Τι πνευματική ενέργεια θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; 
Ποια “μορφή αγάπης” θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; 

Ποιος θα αποφασίσει γι’αυτό;                                                             
Μερικοί θα πουν: «Ας αφήσουμε την οικογένεια ν' αποφασίσει γι αυτό. Η Οικογένεια αντιπροσωπεύει την αγάπη και είναι πνευματικά συντονισμένη. 
Η οικογένειά μας, εξ’ ορισμού, είναι ο Θεός! Ας δώσουμε λοιπόν την υψηλότερη δυνατή ενέργεια σε αυτή τη συμπαντική γέννηση. Ας την κάνουμε υψηλή!»                                   
Βλέπετε, η οικογένεια έχει προκατάληψη προς την αγάπη! Ο Θεός δεν μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση. Το σύμπαν πρέπει να έχει ισορροπία και το να κολλήσουμε μια υψηλή ενέργεια αγάπης στο καινούργιο δημιουργικό γεγονός. 
Μερικοί έχουν πει: «Θέλεις να πεις ότι υπάρχουν πράγματα που δε μπορεί να κάνει ο Θεός;» Ναι. 
Ο Θεός δεν μπορεί να πει ψέματα. Ο Θεός δεν μπορεί να μισήσει. 0 Θεός δεν μπορεί να πάρει μια προκατειλημ-μένη απόφαση.                                                                      
Κι έτσι αποφασίστηκε ότι θα δημιουργηθεί ένας πλανήτης με ζωή, σχεδιασμένος με ουδετερότητα και καταλλήλως κρυμμένος, ώστε οι άγγελοι από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο να μπορούν να κατοικήσουν σε αυτόν για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, για να πετύχουν ένα πείραμα χωρίς πνευματικές προκαταλήψεις. 
Θα ερχόντουσαν στη Γη έχοντας κρυμμένο και από αυτούς τους ίδιους το ποιοι ήταν. Μέρος της ουσιαστικής βιολογίας τους θα τους δινόταν από άλλους στο φυσικό σύμπαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, ώστε να βοηθήσει την ισορροπία της πνευματικής εξέλιξης. 
Θα περπατούσαν με μορφή Ανθρώπου, θα πέθαιναν με μορφή Ανθρώπου και θα ξαναγεννιόντουσαν - θάνατος και μετενσάρκωση.

Το διάστημα από τη μια ζωή στην άλλη θα ήταν σύντομο. Βιολογικά σώματα που έχουν σχεδιαστεί να κρατήσουν για 950 χρόνια θα αντέχανε μόνο 30 στην αρχή και με τον καιρό 70 ή 80. Προ-προγραμματισμένες πνευματικές πληροφορίες στο Ανθρώπινο DΝΑ θα προκαλούσαν το θάνατο, την αρρώστια και τη γήρανση. 
Υπολείμματα από τη μια ζωή θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν στην επόμενη, δημιουργώντας καταστάσεις για το πείραμα με την ενέργεια η οποία εξεταζόταν και ή θα βρισκόταν ή δε θα βρισκόταν λύση. 
Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα δημιουργούσαν μια πρόσθετη ενέργεια, η οποία θα άλλαζε το πλανητικό δονητικό επίπεδο.                                                         
Το τέλος του πειράματος ήταν προγραμματισμένο για το δικό σας έτος 2012 περίπου, το τέλος του ημερολογίου για μερικούς από τους αρχαίους λαούς της Γης, που διαισθητικά παρουσίασαν αυτήν την πληροφορία. Η τελική μέτρηση καθώς και το τέλος του πειράματος θα ήταν τότε. Όλοι συμφώνησαν.                                        Σε άλλες οντότητες που θα έβρισκαν τη Γη, παρ’ όλο που ήταν καλά κρυμμένη, δεν θα τους επιτρεπόταν να παρέμβουν. 
Θα αναγνώριζαν τη μεγάλη δύναμη των πνευματικών χαρακτηριστικών των Ανθρώπων, παρ’ όλο που οι Άνθρωποι, παραδόξως, δεν μπορούσαν (λόγω της διττότητας). 
Πολλοί από αυτούς τους επισκέπτες θα μπορούσαν μόνο να “πλησιάσουν”, να ερευνήσουν την Ανθρωπότητα από Άνθρωπο σε Άνθρωπο - αλλά ποτέ χωρίς την άδεια του Ανθρώπου.
Θα χρησιμοποιούσαν τον φόβο για να αποσπάσουν την άδεια από τον Άνθρωπο και έτσι, με τέτοιο τρόπο, με κόλπο, θα έπαιρναν την άδεια από το επίπεδο του υποσυνείδητου.                                        
Ένας Άνθρωπος χωρίς φόβο μπορεί κάλλιστα να πει όχι και οι οντότητες θα πρέπει να αναχωρήσουν. Θα τις ενδιέφερε η πνευματική δύναμη, η επιλογή, η ικανότητα της αλλαγής - όλα αυτά που εκείνες δεν έχουν. 
Θα προσπαθούσαν και να ζευγαρώσουν με σκοπό την τεκνοποίηση με την ανθρωπότητα, για να ανακαλύψουν αυτά τα πράγματα και να προσπαθήσουν να τα συλλάβουν. Όλα αυτά ήταν για να σκαλίσουν και να κεντρίσουν και να βρουν την ουσία του “εσωτερικού αγγέλου” του Ανθρώπου. 
Η κρυμμένη δύναμη της ανθρωπότητας θα τις εμπόδιζε να προσγειωθούν σε πλήθος.
Όλα αυτά τα οποία μόλις περιγράφηκαν έχουν πράγματι γίνει. Αυτό που καταγράφηκε τώρα περιγράφει εσάς. Εσείς τα έχετε κάνει όλα. Πράγματι είστε η οικογένεια για την οποία μιλάμε από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο. 
Η Γη είναι ο τόπος του πειράματος. Είναι μοναδική στο είδος της. Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν και αυτόν στο φυσικό σύμπαν. 
Αυτό που τελικά συμβαίνει εδώ, αγαπητοί μου, θα είναι η ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί στο καινούργιο δημιουργικό γεγονός, δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά! 
Αυτό που συνεύει με την ενέργεια του έτους 2012, η τελευταία μέτρηση του πνευματικού ημερολογίου, είναι η ενέργεια του νέου σύμπαντος, που έως τώρα δεν έχει ονομαστεί. 
Η ενέργεια σας θα τροφοδοτήσει αυτό το νέο σύμπαν - και τότε θα έχει υπογραφή, θα έχει τη στάμπα της ανθρωπότητας επάνω του - τα ονόματά σας επάνω του. Πολλοί από εσάς ίσως τελικά και να ζήσετε σε αυτό.
Η Γη έχει ονομαστεί «ο μόνος πλανήτης ελεύθερης βούλησης» και αυτή είναι φυσικά μια μεταφορική έννοια. Ήρθε η ώρα να μάθετε τι σημαίνει αυτό: σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης - καμία άλλη ζωτική δύναμη ή μορφή σε αυτό το φυσικό σύμπαν - που να έχει την ικανότητα, με τη δική του συνειδητότητα και πρόθεση, να ανεβάσει τα πνευματικά χαρακτηριστικά του. 
Κανένας άλλος δεν το έχει αυτό! Αλλά εσείς το έχετε. Άλλες μορφές ζωής προϋποθέτουν μια εξελικτική διαδικασία για πνευματική αλλαγή αλλά η πρόθεση δεν έχει καμία ισχύ. Αυτή είναι η “ελεύθερη βούληση” για την οποία μιλάμε. 
Είστε οι μόνοι! Πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτό; Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γαλιλαίος, που συμφωνούσε με τον Κοπέρνικο, έπρεπε να αντιμετωπίσει τέτοιο θρησκευτικό ζήλο που επέμενε ότι ολόκληρο το σύμπαν περιστρέφονταν γύρω από τη Γη. 
Ξέρετε, το σχέδιο, το χρονοδιάγραμμα τελείωσε και αυτό είναι ένα θαύμα το οποίο εσείς έχετε δημιουργήσει. Είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε έρθει εδώ ξανά και ξανά και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ τώρα πάλι. 
Η Ανθρώπινη συνειδητότητα και τα παγκόσμια γεγονότα δεν κατέληξαν όπως πιστεύατε. 
Οι προφητείες που είχαν γίνει από τις σταθερές δυνατότητες που υπήρχαν για αιώνες, δεν  έγιναν πραγματικότητα και ο λόγος είναι όσα κάνατε από το 1962 μέχρι σήμερα. Τι είδους οντότητα θα “στεκόταν στην ουρά”, μεταφορικά, για να επιστρέφει στη Γη έχοντας μεγάλη πιθανότητα να καταστραφεί με τρομακτικό τρόπο σύμφωνα με τις προφητείες, μαζί με την πολύτιμη γήινη οικογένειά της; Ποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα; Εσείς.                            
Δεν θα χάνατε με τίποτε το τελευταίο κεφάλαιο της εργασίας σας. Αντιπροσωπεύοντας την εκπληκτική σοφία του Θεού, είστε και πάλι εδώ και γίνατε μάρτυρες σε κάτι το οποίο κανένα μέλος της οικογένειας δεν θα μπορούσε να προβλέψει.                                      
Η ενέργεια που έχει αναπτυχθεί, που έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στο καινούργιο σύμπαν που δημιουργείται, είναι μια πολύ υψηλή μορφή αγάπης.                                                            
Η οικογένειά σας που είναι από τη δική μου πλευρά του πέπλου, είναι προκατειλημμένη με την αγάπη. 
Άρα, η οικογένειά σας γιορτάζει αυτό που έχετε κάνει. 
Η οικογένεια σας, επίσης, στέκεται στη σειρά... για να σας δεχτεί πίσω!
Το μέλλον:  
Το πείραμα τελείωσε.
                                 
Μερικοί έχουν ρωτήσει: «Αφού τώρα δεν υπάρχει τερματισμός της Γης και το πείραμα τέλειωσε το 2012, τι θα γίνει τώρα;» Θέλω να σας πω για το είδος των Ανθρώπων που βρίσκονται στον πλανήτη τώρα και γι’ αυτούς που έρχονται. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όσα θα βρείτε μπροστά σας, εάν εσείς το επιθυμείτε.

Στην παραβολή Το Οδοιπορικό της Επιστροφής του Μιχαήλ Θωμά (Κρύων, Βιβλίο 5) υπάρχουν πληροφορίες για το “Σπίτι των Δώρων και των Εργαλείων”. 
Σε αυτή την ιστορία, ο Μιχαήλ Θωμάς (το κύριο πρόσωπο της παραβολής) είδε πάρα πολλά κιβώτια σε μια μεγάλη αίθουσα. Κατάλαβε ότι αυτά ήταν τα δώρα και τα εργαλεία του επιπέδου της ανάληψης. 
Πράγματι, υπήρχε ένα κιβώτιο για κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη. Αλλά τίποτε δεν θα γινόταν μέχρι οι Άνθρωποι, στους οποίους ανήκαν τα κιβώτια, συνειδητοποιούσαν ότι μπορούσαν να τα ανοίξουν.                                                                         
Σχεδόν όλοι που είστε εδώ και όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το βιβλίο, είστε ένα είδος Ανθρώπου που εμείς θα πούμε “Τύπο Α” επειδή δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε καλύτερα. 
Αντιπροσωπεύετε τη βιολογική γέννηση στην παλιά ενέργεια. Έχετε έρθει μέσα από τους αιώνες του χρόνου και κάθεστε εδώ με το DΝΑ και με πνευματικά χαρακτηριστικά, όπως υπήρχαν πάντα. Τώρα όμως, υπάρχει μια αλλαγή στη δυνατότητα σας. 
Χάρη σε αυτά που κάνατε, σας δίνονται τώρα καινούργια δώρα, με την άδεια του 11:11. 
Ως “Τύπου Α” Άνθρωποι από την παλιά ενέργεια, έχετε κερδίσει την ικανότητα να ξεπεράσετε το εντύπωμά σας και να περάσετε σε μια καινούργια κυτταρική δόνηση.

Τα εργαλεία είναι εδώ και το κλειδί είναι η αγνή πρόθεση. Επιπλέον, η σύνδεση με την ενέργεια που έχουμε ονομάσει “Συμπαντικό Δικτύωμα” είναι αυτό που μερικοί έχετε ανακαλύψει, καθώς αυτός είναι ο τρόπος που θα ξεπεράσετε κατά πολύ την ενέργεια με την οποία ήρθατε. 
Είναι δυναμικό και αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος γι’ αυτό.                                                            
Τα κύτταρα αφυπνίζονται ξανά από αυτή τη νέα ενέργεια. Η βιολογία σας αφυπνίζεται ξανά με τρόπο κατάλληλο, με τη δική σας άδεια. 
Με άλλα λόγια, όσοι είναι σε αυτή την αίθουσα και όσοι διαβάζουν αυτό το, έχετε την ικανότητα μέσα από τη μελέτη σας και την πρόθεση σας να βρείτε τρόπους να ζήσετε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, να προχωρήσετε στο επίπεδο της ανάληψης, να επιτρέψετε στους φόβους να φύγουν και να βρείτε πάθη ζωής, τα οποία δεν γνωρίζατε ότι ήταν εκεί πριν. 
Έχετε την άδεια να ακυρώσετε τα μαθήματα της ζωής σας βάσει των παλαιών συμβολαίων. 
Να έχετε γαλήνη για θέματα για τα οποία φαινομενικά ήταν αδύνατον να νιώσετε γαλήνη και να ζήσετε μια ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που είχατε φανταστεί ποτέ. Αυτό είναι που σας δίδεται.
Νομίζετε ότι θα γινόταν αυτό εάν ήταν απλώς να εξατμιστείτε;            
Η Γη θα αναλάβει ένα καινούργιο καθήκον. Όπως χιλιάδες άλλες μορφές ζωής στο φυσικό σας σύμπαν αυτός ο πλανήτης θα συνδεθεί με πολλούς από τους άλλους. Η δυνατότητα είναι μεγάλη και τώρα μιλώ για ένα καινούργιο σχέδιο το οποίο δεν είναι άμεσα, αλλά έχετε την ικανότητα να οδεύσετε προς τα εκεί. 
Το καινούργιο σχέδιο θα σας φέρει σε μια ενέργεια, την οποία εμείς αποκαλούμε “Νέα Ιερουσαλήμ”. 
Είναι αυτό που μερικοί περιμένατε πολύ καιρό και τώρα είναι σε απόσταση αναπνοής. Αυτός είναι ο χρόνος που τελικά θα γνωρίσετε “επισήμως” άλλες μορφές ζωής.
Εσείς έχετε το δύσκολο κομμάτι, αγαπητοί. Εσείς είστε η “παλιά φρουρά”. Εσείς είστε εκείνοι που θα πρέπει να αλλάξετε τη βιολογία σας για να ταιριάξει με την επερχόμενη ενέργεια. 
Θα πρέπει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που τα καινούργια παιδιά δεν θα χρειάζεται να κάνουν. 
Τα καινούργια παιδιά, τα γεννημένα μετά το 1987, αντιπροσωπεύουν το είδος των Ανθρώπων που βρίσκονται στο γνήσιο επίπεδο “Ίντιγκο”. 
Έρχονται εδώ με εργαλεία που εσείς δεν είχατε ποτέ και παρ’ όλο που τώρα μπορεί να φαίνονται σαν απροσάρμοστα, με τον καιρό θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι απροσάρμοστοι. 
Όταν θα είναι εκείνοι πιο πολλοί από εσάς, θα είναι φανερό ότι εάν μέχρι τότε δεν έχετε αλλάξει, εσείς πλέον θα είστε οι παράξενοι.
Τα Ίντιγκο παιδιά έρχονται με μια αγνότητα που εσείς ποτέ δεν είχατε. 
Είναι μια πνευματική επικάλυψη που εσείς δεν είχατε ποτέ και ο λόγος είναι ότι έχουν ανυψώσει τον εαυτό τους με άδεια. Θυμάστε εκείνους που με το 11:11 δώσανε την άδειά τους ώστε οι φυλές και τα κράτη τους να υποστούν μια μάστιγα με τρομερούς θανάτους; 
Γνωρίζετε ποιοι είναι; Είναι τα Ίντιγκο παιδιά! Είχανε γρήγορες “επαναφορές”, επιστρέφοντας αμέσως εδώ για να συμμετάσχουν στην πνευματική εξέλιξη. Αυτοί είναι η οικογένεια! Κοιτάξτε μέσα στα μάτια τους. 
Γνωρίζετε τι έχουν βιώσει; Αυτές είναι παλαιές ψυχές. Ψάξτε γι’ αυτούς. 
Πριν φθάσουν την ηλικία των έξι ετών, μερικά από αυτά θα σας πουν τα πάντα για το ποιοι ήταν. 
Τόση καθαρότητα έχουν καθώς φθάνουν. Ονομάζουμε τα Ίντιγκο “Τύπου Β”.
Υπάρχει και άλλος τύπος Ανθρώπου που έρχεται - ο “Τύπος Γ”. Πιστεύετε πραγματικά ότι η πνευματική εξέλιξη θα σταματήσει εδώ; 
Αυτός είναι ακόμη ο μόνος πλανήτης ελεύθερης βούλησης. Αυτός ο πλανήτης έχει την ικανότητα να ανυψώσει τον εαυτό του πνευματικά και είναι μόνο η αρχή. Το πρώτο πείραμα έχει τελειώσει. 
Τώρα η Γη αναλαμβάνει ένα ρόλο και θα έχει πραγματικά την ικανότητα να αλλάξει μέρη του σύμπαντος στο οποίο βρίσκεται! Το 2012 ήταν η εκκίνηση της επόμενης γενιάς - δηλαδή τα παιδιά των Ίντιγκο και τότε ήταν που πραγματικά ξεκίνησε  η αληθινή Ανθρώπινη πνευματική εξέλιξη,  πολύ καθαρά ορατή. 
Αυτά τα παιδιά των Ίντιγκο παιδιών θα είναι πολύ διαφορετικά, ακόμη και από τους γονείς τους. Θα αντιπροσωπεύουν μια γενιά πνευματικής εξέλιξης που θα έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να αλλάξει τη Γη τελείως - και θα τους δώσουμε ένα όνομα. 
Θα τους ονομάσουμε “Ειρηνοποιούς”- με μια αλλαγή στο DΝΑ τους που θα είναι ορατή!

Δεν θα είναι όλοι πνευματικοί γίγαντες. Αυτός είναι και θα παραμείνει πλανήτης ελεύθερης βούλησης, με Ανθρώπους σε μια μορφή ελαττωμένης διττότητας. 
Όμως, αυτά τα παιδιά θα έχουν μια προδιάθεση να δημιουργήσουν έναν γαλήνιο πλανήτη  και θα έχουν τη σοφία και την αυτοεκτίμηση για να το κάνουν πραγματικότητα.
Αυτό βρίσκεται μπροστά σας, αγαπητοί, εάν το επιλέξετε. Αυτή ήταν μια πολύτιμη οικογενειακή συζήτηση. 
Μερικοί μπορεί να ρωτήσουν: «Άξιζε τον κόπο αυτό το πείραμα των πέντε εκατομμυρίων ετών;  Άξιζε;»                                                
Ναι, άξιζε!                                                                            
Ο κάθε Άνθρωπος που υπήρξε ζωντανός, είναι και πάλι ζωντανός τώρα. Άλλοι έρχονται να συμμετάσχουν μαζί σας, και μαζεύονται από παντού, από το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, καθώς επίσης και από άλλα μέρη του φυσικού σύμπαντος. 
Μερικοί έρχεστε εδώ με εκπληκτικό αστρικό κάρμα από άλλα μέρη, αλλά είστε Άνθρωποι τώρα και είστε εδώ για όσο διαρκέσει. Και γι’ αυτό σας αγαπάμε τόσο πολύ.                                                 
Μερικοί της παλιάς φρουράς, που τα ξεκίνησαν όλα, δεν θα επιστρέψουν. 
Πολλοί έχετε τελειώσει μετά από την τωρινή ζωή σας και θα σας δεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες επειδή μας λείπετε! Αυτό σημαίνει πως τούτη είναι η τελευταία σας ζωή στον πλανήτη - και μερικοί το γνωρίζετε.
Πολλοί από τους άλλους, μη Λεμούριοι, θα επιστρέψουν οπωσδήποτε, γιατί η δική τους πρόκληση, όπως ήταν η δική σας, είναι να δημιουργήσουν τώρα μια νέα Γη.                                      
Είναι ο καιρός να καταλάβετε πλήρως σε συνειδητό επίπεδο ποιοι είστε. Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε απόψε, όταν είστε μόνοι, είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Σας προκαλώ να πείτε κάτι στον καθρέφτη, τρεις φορές. 
Θέλω να κοιτάξετε μέσα στα μάτια σας. Σταθείτε αγέρωχα και πέστε τις εξής λέξεις: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ». Ίσως τότε, όταν η βιολογία σας το ακούσει με τη δική σας φωνή να μεταφέρεται μέσω του αέρα και το δει μέσα στα μάτια σας, να είναι πιο εύκολο να δεχτεί ως δική της την ιδέα ότι είστε κάτι περισσότερο από όσο νομίζατε.
Το κάθε μέλος της οικογένειας λαμβάνει μια “ενεργειακή κορδέλα” όταν φύγει από αυτό το μέρος που ονομάζεται Γη. Είναι μια κορδέλα από χρώμα που σχετίζεται μ’ εσάς στη δική σας διάσταση. 
Όπου κι αν πάτε στο σύμπαν, οι άλλες οντότητες θα αναγνωρίζουν ότι ήσασταν μέρος του μεγάλου ενεργειακού πειράματος του πλανήτη Γη - το πείραμα το οποίο έφτασε στο τέλος του. 
Γι’ αυτό και υπάρχει τόσος φόβος τώρα στην ανθρωπότητα, καθώς το γνωρίζουν σε κυτταρικό επίπεδο.                       
Γιορτάστε το τέλος του πειράματος! Γιορτάστε το καινούργιο σύμπαν, του οποίου η ενέργεια είναι αυτή της ανθρωπότητας!

Μερικοί θα σηκωθούν από τις καρέκλες τους με δυσπιστία. Δεν έχει σημασία. Η αλήθεια παραμένει αλήθεια, άσχετα από το τι γίνεται δεκτό και τι όχι. Μερικοί θα θυμηθούν μόνο όταν φθάσουν “σπίτι”. 
Μερικοί γνωρίζουν τώρα. Μερικοί είναι έτοιμοι να αλλάξουν τον εαυτό τους σημαντικά. Εμείς γιορτάζουμε τα είδη της θεραπείας που ξεκινάνε λόγω της αποδοχής αυτού του χρονικού διαστήματος που ήταν γεμάτο με αγάπη.                                
Δεν έχουμε αρχή και τέλος. Ο καθένας σας είναι αιώνιος και στις δύο χρονικές κατευθύνσεις - όπως ο κύκλος, όπως το “τώρα”. Είμαστε όλοι αιώνιοι. 
Είμαστε όλοι οικογένεια.