22 Απρ 2019

το φαρμάκο κλάσμα ASD-2


η δημοσίευση είναι από αυτόματη μετάφραση από Ρώσικο σαιτ.Προσωπικά παίρνω το κλάσμα.
Το που θα το βρήτε και τι θα κάνετε με αυτό είναι δική σας υπόθεση και ευθύνη.


το φαρμάκο κλάσμα ASD-2 





Τι είναι το SDA;
Το ASD είναι προϊόν θερμικής αποσύνθεσης βιολογικών πρώτων υλών ζωικής προέλευσης, με ξηρή εξάχνωση σε υψηλή θερμοκρασία. Η πρώτη ύλη είναι το κρέας και τα οστεάλευρα. Στη διαδικασία εξάχνωσης των ουσιών οργανικής προέλευσης είναι η διάσπαση των στοιχείων σε συστατικά χαμηλού μοριακού βάρους.
Το φάρμακο δεν έχει τυχαία διπλό όνομα: αντισηπτικό - διεγερτικό. Ο τίτλος έθεσε την ουσία των επιδράσεων του φαρμάκου στο σώμα. Ένα έντονο αντιβακτηριακό αποτέλεσμα συνδυάζεται με μια προσαρμογή της λειτουργίας του οργανισμού. 
Το ASD δεν απορρίπτεται από το κύτταρο, διότι αντιστοιχεί στη δομή του, διεισδύει στο φραγμό του πλακούντα και του ιστού, δεν προκαλεί παρενέργειες, αποκαθιστά ορμονικά επίπεδα, ομαλοποιεί το περιφερικό νευρικό σύστημα, αυξάνει το επίπεδο σωματικής αντοχής σε διάφορες επιβλαβείς επιδράσεις. 
Τέτοιοι ορισμοί όπως παρασκευή ιστού, βιογενής διεγέρτης είναι αρκετά εφαρμόσιμοι στο ASD. Αυτό το φάρμακο πρέπει πρώτα απ όλα να σημειώσει την κύρια ιδιότητά του:
το ASD δεν αντιστέκεται σε κανένα είδος μικροβίων, αλλά αυξάνει τις άμυνες του σώματος που αντιμετωπίζει το ίδιο οποιοδήποτε μικρόβιο. 
Οι ανοσοδιαμορφωτικές ιδιότητες της ASD οφείλονται στο γεγονός ότι το φάρμακο ενσωματώνεται εύκολα στις μεταβολικές διαδικασίες του ανθρώπινου σώματος, αποκαθιστά την κανονική λειτουργία των κυττάρων και εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία όλων των ζωτικών συστημάτων.
Ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικής δράσης επιτρέπει τη χρήση αντισηπτικού διεγέρτη για ασθένειες όπως είναι άσθμα, ορμονο-εξαρτώμενοι όγκοι, στειρότητα, έκζεμα, ψωρίαση και πολλές άλλες ασθένειες. Το φάρμακο είναι προσιτό και εντελώς ακίνδυνο για το σώμα, δεν προκαλεί εθισμό. 
Το ASD 2 έχει μια πολύ συγκεκριμένη οσμή. Είναι αδύνατο να απαλλαγείτε από αυτό το "άρωμα". όλες οι προσπάθειες απέτυχαν - ο αποσμητικός αντισηπτικός διεγέρτης χάνει τις δραστικές του ιδιότητες. 
Όταν πρόκειται για τη ζωή και την υγεία, μπορεί να παραμεληθεί η δυσάρεστη μυρωδιά.
Το παρασκεύασμα περιέχει: καρβοξυλικούς, κυκλικούς και αλειφατικούς υδρογονάνθρακες, παράγωγα αμιδίων, ενώσεις με δραστική ομάδα σουλφυδρυλίου και νερό.                                                                 
Εμφάνιση: υγρό ανοιχτό κίτρινο με καστανόχρωμη απόχρωση.                      
Ιδιότητες: υψηλή υδατοδιαλυτότητα, απότομη μυρωδιά.                                        
Το φάρμακο προορίζεται για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Το κλάσμα 2 φαρμάκου ASD  λαμβάνεται πιο συχνά από το στόμα, στην περίπτωση αυτή ενεργοποιεί αποτελεσματικά το κεντρικό και αυτόνομο νευρικό σύστημα, διεγείρει την έκκριση των πεπτικών αδένων, την κινητική δραστηριότητα του γαστρεντερικού σωλήνα, αυξάνει τη δραστηριότητα των ιστών και των πεπτικών ενζύμων, ομαλοποιεί την πεπτική διαδικασία, αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού, ομαλοποιεί την ενδοκυτταρική ανταλλαγή ιόντων.

Απαιτείται εξωτερική εφαρμογή του ASD-2, όταν χρειάζεται να διεγερθεί το έργο του δικτυοενδοθηλιακού συστήματος, να ομαλοποιηθεί η ατροφία και να επιταχυνθεί η αναγέννηση του δέρματος και των μαλακών ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, να διεξαχθεί αντισηπτική θεραπεία των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και αντιφλεγμονώδης θεραπεία.

Οδηγίες για το φαρμάκο κλάσμα ASD-2 :
·         μην αφαιρείτε το λάστιχο από τη φιάλη. Αρκεί να αφαιρέσετε το κεντρικό τμήμα του καπακιού αλουμινίου.
·         η βελόνα της σύριγγας μίας χρήσης εισάγεται στο κέντρο του ελαστικού πώματος της φιάλης.
·         κουνήστε το φιαλίδιο αρκετές φορές με έντονες κινήσεις.
·         γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα.
·         συλλέγουμε την απαιτούμενη ποσότητα του φαρμάκου ASD-2 σε μια σύριγγα.
·         αφαιρέστε τη σύριγγα κρατώντας τη βελόνα στο κάλυμμα της φιάλης.
·         εισάγετε αργά το φάρμακο στο νερό, προσπαθώντας να αποφύγετε τον αφρισμό.
·         ανακατεύουμε τη δομή και πίνετε αμέσως το φάρμακο.
Αποφύγετε την επαφή του SDA-2 με τον αέρα, επειδή το φάρμακο οξειδώνεται ταχέως και χάνει τις δραστικές του
Το φάρμακο έχει μια εξαιρετικά αιχμηρή και δυσάρεστη οσμή. προετοιμαστείτε πριν το λάβετε. πάρτε μια βαθιά εισπνοή και στη συνέχεια εκπνεύστε απότομα. Κλείστε τα μάτια και πίνετε το παρασκευασμένο διάλυμα, κρατώντας την αναπνοή σας λίγο. Στη συνέχεια, εκτελέστε μερικές βαθιές αναπνοές μέσω της μύτης, εκπνέοντας απότομα μέσα από το στόμα.
Είναι απαραίτητο να πίνετε το φάρμακο 30-40 λεπτά πριν από τα γεύματα. ξεκινήσετε με μια μικρή δόση, αυξάνοντας σταδιακά μέχρι να βρείτε το βέλτιστο αποτέλεσμα για σας.                                                 
Μετά από μια πενθήμερη πορεία, διενεργείται διήμερο διάλειμμα.                                                             
Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τη Δευτέρα, ώστε να μην παρασυρθείτε στους υπολογισμούς. Κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε ημερών πίνετε το φάρμακο δύο φορές την ημέρα, το πρωί, πριν από το πρωινό και το βράδυ πριν το δείπνο ή 2 έως 3 ώρες μετά.                             
·         η αραίωση του φαρμάκου για εσωτερική & εξωτερική χρήση μόνο σε βρασμένο κρύο νερό.
·         Εάν δεν είναι δυνατή η χρήση του ASD-2 σε νερό πχ, παιδιά, λόγω της εξαιρετικά δυσάρεστης οσμής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί γάλα για τη διάλυση του φαρμάκου.
·         1 ml περιέχει 30-40 σταγόνες.
·         για την εξωτερική χρήση οι κομπρέσες να είναι κατασκευασμένες από διάφορα στρώματα γάζας που έχουν υγρανθεί με το παρασκεύασμα. Για να αποφευχθεί η εξάτμιση του φαρμάκου, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα από βαμβάκι και υφάσμα και η πολυστρωματική κατασκευή να είναι δεμένη.
·         το φάρμακο ASD-2 διατίθεται σε γυάλινο φιαλίδιο σφραγισμένο με ελαστικό πώμα και πώμα από αλουμίνιο. 
Η χωρητικότητα των φιαλιδίων είναι 50, 100 και 200 ​​ml.
·         η φιάλη με το φάρμακο πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο -ξηρό, σκοτεινό μέρος. Η διάρκεια ζωής είναι 4 χρόνια, με βέλτιστη θερμοκρασία αποθήκευσης από +4 έως +30 ° C.
·         όταν χρησιμοποιείτε το φάρμακο ASD-2 σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, δεν υπάρχουν επιπλοκές ή παρενέργειες. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.
·         παρά την απουσία παρενεργειών, ορισμένα άτομα μπορεί να εμφανίσουν δυσανεξία στο φάρμακο. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να παρακολουθείστε προσεκτικά την κατάσταση της υγείας κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αν αισθάνεστε χειρότερα, θα πρέπει να σταματήσετε την πορεία μέχρι να εντοπίσετε τα αίτια της υποβάθμισης.
·         κατά τη διάρκεια της θεραπείας που χρησιμοποιεί το κλάσμα 2 φαρμάκου ASD, πρέπει να αποφύγετε εντελώς την κατανάλωση οινοπνεύματος. Διαφορετικά, η θεραπεία θα είναι αναποτελεσματική, επιπλέον, ο συνδυασμός του φαρμάκου και του αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε απότομη επιδείνωση της υγείας.
·         το φάρμακο ASD δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη καταχώριση στους καταλόγους των φαρμάκων της παραδοσιακής ιατρικής. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες και τις ιδιότητες του ASD. Ορισμένοι γιατροί δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτού του φαρμάκου.
·         μεταξύ των ενθουσιωδών που χρησιμοποιούν το κλάσμα 2 ASD για πολλά χρόνια, υπάρχει μια γνώμη, με βάση τις δικές μας παρατηρήσεις, ότι το φάρμακο αυξάνει την πυκνότητα του αίματος. Για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο, θα πρέπει να πίνετε τακτικά λεμόνια. Εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις, μπορείτε να πάρετε μια τετραμερή ημερήσια ασπιρίνη.
·         κατά τη διάρκεια της λήψης του φαρμάκου ASD-2, συνιστάται η αύξηση της ποσότητας του υγρού που καταναλώνεται σε 2-3 λίτρα την ημέρα.
·         Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην ταχύτερη και ποιοτικότερη κάθαρση του σώματος από διάφορες σκωρίες και τοξίνες.
·         εκτός από τα δύο παραπάνω σημεία, η χρήση του φαρμάκου ASD-2 δεν απαιτεί σημαντικές αλλαγές στη συνήθη δίαιτα.
Μην ανοίξετε πλήρως το μπουκάλι, αφαιρέστε απλώς το κεντρικό "επίθεμα" του καπακιού αλουμινίου, τοποθετήστε τη βελόνα της σύριγγας μίας χρήσης στο ελαστικό πώμα της φιάλης, τοποθετήστε τη σύριγγα στη βελόνα, ανακινήστε το φιαλίδιο αρκετές φορές δυνατά, γυρίστε το ανάποδα.                                                                              
Κρατώντας τη βελόνα στο φιαλίδιο, αφαιρέστε τη σύριγγα, χαμηλώστε την άκρη της σύριγγας σε ένα ποτήρι νερό και στάξτε το φάρμακο στο νερό. Ανακατέψτε και πιείτε.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να ανοίξει η φιάλη με το κλάσμα, καθώς το φάρμακο χάνει τις ιδιότητές του σε επαφή με τον αέρα.
Το νερό σε όλες τις περιπτώσεις να είναι βρασμένο.                                
Το ASD έχει μια απότομη δυσάρεστη οσμή.  μπορείτε να το πάρετε με νερό ή γάλα (για παιδιά). 
1 ml έχει 30 σταγόνες.

αντιδράσεις. το πρωί ίσως μια γεύση χημείας φαρμακείου. το κλάσμα αρχίζει να αποτοξινώνει σε μεγάλο βαθμό. μην βιαστείτε να πάρετε ένα γρήγορο θεραπευτικό αποτέλεσμα: πρώτον, το σώμα πρέπει να καθαρίσει όλα τα σκουπίδια και μόνο τότε να αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης. 
Τα σήματα σχετικά με τον καθαρισμό του σώματος μπορεί να είναι με τη μορφή διάρροιας, δερματικών εξανθημάτων, εμετού και άλλων και μόνο τότε θα αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης. 
Μπορείτε να τραβήξετε μια δόση στη σύριγγα για αρκετές ημέρες και να την κρατήσετε σε σκοτεινό, δροσερό μέρος.
Πάρτε το φάρμακο πάντα διαλυμένο σε νερό η γάλα.                                         
Το ASD είναι ένα πολύ αλκαλικό φάρμακο (έχει pH μεγαλύτερο από 9) και στην καθαρή του μορφή προκαλεί έντονο ερεθισμό, ειδικά βλεννογόνους.   
η αραίωση του στην ελάχιστη αναλογία:                                1 σταγόνα του φαρμάκου για 2-3 χιλιοστόλιτρα -ml, νερού (είναι εύκολο να μετρηθεί με μια σύριγγα των 5 ml ). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες αραιώσεις, αλλά δεν είναι πολύ βολικό να πίνετε. Αυτό οφείλεται στη μυρωδιά και τη γεύση του. 
Σχετικά με τη γεύση και την οσμή. Μην πιστεύετε ότι είναι τρομερά αηδία, εξαρτάται από τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Στην περίπτωση αυτή, η ανθρώπινη φαντασία παίζει μεγαλύτερο ρόλο. 
Αφού έχετε επιλέξει το επιθυμητό θεραπευτικό σχήμα, πρέπει να ξέρετε ότι μετά από 5 ημέρες χορήγησης είναι απαραίτητο ένα διάλειμμα 2 ημερών. Κατά τη γνώμη μας και από την προσωπική εμπειρία, είναι βέλτιστο και βολικό να πίνετε την εβδομάδα, και το Σάββατο και την Κυριακή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Πόσες φορές την ημέρα; Αυτή είναι μια άλλη σοβαρή ερώτηση. Μιλήσαμε με πολλούς γιατρούς και θεραπευτές. Όλοι συμφωνούν για μια διπλή λήψη ημερησίως - πρωί βράδυ, πριν από τα γεύματα. Ωστόσο συνταγογραφήθηκε και τέσσερις φορές την ημέρα. πίστευαν ότι το φάρμακο λειτουργεί στο σώμα για 6 ώρες και απαιτεί τέσσερις καθημερινές αναπλήρωσεις. στις 00.08 - 12.00 - 16.00 - 20.00.
Αλλά ακόμα και τώρα υπάρχουν τα λεγόμενα "σκληρά" σχήματα, σύμφωνα με τα οποία το φάρμακο λαμβάνεται 4 φορές την ημέρα. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας, όλα εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της διαδικασίας. Για γρήγορη και αποτελεσματική δράση κατά την εμφάνιση της νόσου (για παράδειγμα, γρίπη), πρέπει να πάρετε το φάρμακο 3-4 φορές την ημέρα και στη συνέχεια να πάρετε διπλή δόση.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διάρκεια του φαρμάκου μπορεί να ποικίλει από αρκετές ημέρες και εβδομάδες έως μήνες και χρόνια. 
Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τύπο της νόσου και τη σοβαρότητα της πορείας της. Συνιστούμε και επιμένετε να ακούτε το σώμα σας.                                                       Εάν κατά την αρχική περίοδο λήψης του φαρμάκου υπήρχαν ταλαιπωρία ή πόνο, η περαιτέρω θεραπεία πρέπει να σταματήσει αμέσως και να λάβει μια αναμονή και δείτε τη στάση. Κανείς δεν θα σας πει πόσο είναι επιθυμητό για το σώμα σας. Μην πιστεύετε ότι υπάρχουν αβλαβή φάρμακα. Το ASD είναι ένα αρκετά ισχυρό βιοδιεγερτικό που έχει μια σκληρή αλκαλική αντίδραση και πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.                                         
Συνήθως μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες στη διαδικασία λήψης το άτομο αισθάνεται ελαφρύ και ενεργοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι το φάρμακο λειτουργεί σε συνδυασμό με το σώμα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όταν με κάθε λήψη ένα άτομο αισθάνεται βαρύτητα, δυσφορία η πόνο και Ολόκληρο το σώμα του κραυγάζει, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε! Αλλά το μυαλό δεν ακούει και ο πεισματάρης κερδίζει. Τότε μπορεί να υπάρξουν πολύ κακές συνέπειες.                       
 υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μάθετε να αισθάνεστε το δικό σας σώμα                                                                         Μόλις ξυπνήσετε και αυτό είναι από τα πρώτα δευτερόλεπτα έως 1-2 λεπτά,  πάρετε αισθήσεις από κάθε όργανο ή μέρος του σώματος. Όπως: κεφάλι, λαιμό, γλώσσα, στήθος, καρδιά, ηλιακό πλέγμα, στομάχι, ήπαρ κλπ, Ανάλογα με το τι σας ενοχλεί. Και συγκρίνετε αυτά τα συναισθήματα πριν και μετά τη λήψη του φαρμάκου ASD.                                  
Αφήστε το ίδιο το σώμα, με τις παρορμήσεις του, να δώσει στον εγκέφαλο μια αντικειμενική αίσθηση και στη συνέχεια να αποφασίσετε.
Όσον αφορά το συνδυασμό του φαρμάκου με άλλες φαρμακευτικές ουσίες, δεν υπάρχουν ειδικοί περιορισμοί.                                               
Παραμένει ένα μυστήριο γιατί δεν πρέπει να λαμβάνεται με το αλκοόλ. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πραγματικά. Διατηρούμε αυτή τη γνώμη: λιγότερο πόση, περισσότερη υγεία. Από φιλοσοφική άποψη, μπορούμε να υποθέσουμε τα εξής: δεδομένου ότι η ζωή σας έχει φέρει στην ανάγκη να το πάρετε, ξεχάστε το για λίγο.                                                              
Για την εξωτερική χρήση του φαρμάκου θα πρέπει να αραιώνεται από 1 έως 20%. Σε αυτή την αραίωση, μπορείτε να ξεπλύνετε το στόμα, να πιείτε, να κάνετε κλύσματα, να πλύνετε τα τραύματα.

Κλασική συνταγή για πλήθος ασθενειών.
ACD-2 για όλα…
Για 5 μέρες  5 σταγόνες σε 20 ml νερό 2 φορές τη ημέρα.                                                                            
2 μέρες διακοπή.
Για 5 μέρες  10 σταγόνες σε 20 ml νερό 2 φορές τη ημέρα.                                                                              
2 μέρες διακοπή.
Για 5 μέρες  15 σταγόνες σε 20 ml νερό 2 φορές τη ημέρα.                                                                              
7 μέρες διακοπή.
2ος κύκλος
Για 5 μέρες  5 σταγόνες σε 20 ml νερό 1 φορές τη ημέρα.                                                                              
2 μέρες διακοπή.
Για 5 μέρες  10 σταγόνες σε 20 ml νερό 1 φορές τη ημέρα.                                                                              
2 μέρες διακοπή.
Για 5 μέρες  15 σταγόνες σε 20 ml νερό 1 φορές τη ημέρα.                                                                             
Τέλος για φέτος.(1 φορά το χρόνο γίνεται).

Τον επόμενο χρόνο και εφόσον δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και μόνο για συντήρηση κάνουμε:
Για 5 μέρες 5 σταγόνες σε 50 ml νερό 3 φορές τη μέρα.

Το φάρμακο ASD μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για σπιτικές αλοιφές. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι το ASD-2 είναι μια υδρόφιλη ουσία που αναμιγνύεται καλά με το νερό. 
Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όταν χρησιμοποιείται σε μερικούς ανθρώπους και ζώα, το φάρμακο έχει ένα γρήγορο, θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να αισθανθεί ήδη την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα χορήγησης, ενώ σε άλλες δεν λειτουργεί καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι απολύτως αποτελεσματικό, τόσο για ανθρώπους όσο και για ζώα. 
Έχουμε επανειλημμένα σημειώσει περιπτώσεις κατά τη χρήση του ASD-2 αμέσως δώδεκα άνθρωποι προσπάθησαν να θεραπεύσουν την αρχική μορφή οξείας αναπνευστικής λοιμώξεων. Σε μερικούς η ανάκτηση συνέβη τη δεύτερη ή την τρίτη ημέρα και σε άλλες, μια πλήρη μηδενική αντίδραση.
Ιστορία της δημιουργίας                                                                
Το 1943, τα εργαστήρια αρκετών ερευνητικών ινστιτούτων της ΕΣΣΔ έλαβαν μυστική εντολή της κυβέρνησης να αναπτύξουν μια νέα γενιά ιατρικών φαρμάκων. φάρμακο που να προστατεύει τους οργανισμούς ανθρώπων και ζώων από την ακτινοβολία, να συμβάλλει σε σημαντική αύξηση της ανοσίας και ταυτόχρονα να είναι φθηνό και προσιτό για τη μαζική παραγωγή. Πολλές ερευνητικές ομάδες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αυτό το καθήκον.
Μόνο το VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) το 1947 ήταν σε θέση να παράγει ένα αναπτυγμένο φάρμακο που να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. 
Το εργαστήριο, με επικεφαλής έναν ταλαντούχο πειραματιστή, Υποψήφιο των Επιστημών AV Dorogovym, χρησιμοποίησε στο έργο τους μια ασυνήθιστη προσέγγιση. 
Οι βατράχοι χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτες ύλες και η θερμική εξάχνωση υφασμάτων με υγρή συμπύκνωση επιλέχθηκε ως μέθοδος επεξεργασίας. Το έτσι παρασκευασθέν υγρό είχε αντισηπτικές, θεραπευτικές πληγές και διεγερτικές ιδιότητες. Το φάρμακο ονομάζεται ASD, δηλαδή ένα αντισηπτικό διεγερτικό Dorogova.
Αν οι βάτραχοι χρησιμοποιήθηκαν αρχικά ως πρώτη ύλη, αργότερα άρχισε να χρησιμοποιεί κρεατοσταάλευρα. Αυτό δεν επηρέασε τις ιδιότητες του προκύπτοντος προϊόντος, αφού η υψηλή θερμοκρασία κατά την θερμική εξάχνωση «διαγράφει» πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του οργανισμού που επελέγη ως πρώτη ύλη. 
Το πρώτο λαμβανόμενο κλάσμα ήταν, στην πραγματικότητα, νερό και δεν είχε βιολογική αξία. Τα επόμενα κλάσματα, το δεύτερο και το τρίτο, αποδείχθηκαν διαλυτά σε νερό, αλκοόλ και λίπος, ουσίες μοναδικές στις ιδιότητές τους. Το ακριβές κλάσμα 2 ASD και το κλάσμα 3 ASD προορίζονταν να επηρεάζουν ανθρώπους και ζώα.
Το κλάσμα ASD 2 αραιώθηκε με διάλυμα με βάση το νερό και χρησιμοποιήθηκε ως εσωτερικός και εξωτερικός θεραπευτικός παράγοντας. Τα πειράματα σε ζώα υπερέβησαν όλες τις προσδοκίες. η θεραπεία διαφόρων ασθενειών ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και δεν είχε παρενέργειες. Τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με τη χρήση της ASD-2 σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα.
Ένας τεράστιος αριθμός μελετών έχει διεξαχθεί σχετικά με τη χρήση της ASD-2 για τη θεραπεία ορισμένων παθήσεων των οργάνων και των συστημάτων. Το ASD-2 αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος. Με βοήθεια εθελοντών το αποτέλεσμα της επίδρασης του φαρμάκου στο σώμα, η λειτουργία του ενδοκρινικού, του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και άλλων συστημάτων ήρθε στο φυσιολογικό.                            
Οι κιρσώδεις φλέβες θεραπεύτηκαν, η παρατεταμένη χρήση του φαρμάκου βοήθησε στην αύξηση της ελαστικότητας των ιστών και του δέρματος και έδωσε την επίδραση της αναζωογόνησης του σώματος.   Στον τομέα της γυναικολογίας, το ASD-2 αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο αποτελεσματικό, με επιτυχία θεραπεύοντας τα χλαμύδια, την τριχομονάση, το μύωμα, το ιώδιο, τον καρκίνο του μαστού και της μήτρας.
Μετά από εκτεταμένη έρευνα, το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία σε νοσοκομεία και κλινικές όπου θεραπεύτηκαν ηγέτες του κόμματος και της πολιτείας. 
Πολύ γρήγορα, το φάρμακο άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα στις ευρείες μάζες ανθρώπων - πρώτα στη Μόσχα, στη συνέχεια σε άλλες πόλεις. Ο Dorogov AV έλαβε χιλιάδες ευχαριστίες από τους θεραπευμένους ασθενείς, τους οποίους η επίσημη ιατρική αναγνώρισε ως καταδικασμένους. Η ίδια η σημερινή κατάσταση απαιτούσε την αναγνώριση του ASD-2 ως επίσημου φαρμάκου που προοριζόταν για τη θεραπεία των ανθρώπων.                                                                            
εκείνη την εποχή αποδείχθηκε ότι είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία γαστρεντερικών, πνευμονικών, δερματικών, καρκίνων, γυναικολογικών και καρδιαγγειακών παθήσεων.
Αλλά οι επιστήμονες που κατέχουν τις υψηλότερες θέσεις στο υπουργείο Υγείας (υποψήφιοι επιστήμονες, γιατροί, ακαδημαϊκοί) ζητούσαν το γεγονός ότι ένα τέτοιο αποτελεσματικό πολυδύναμο φάρμακο εφευρέθηκε όχι από γιατρούς αλλά από κτηνίατρο.
Άρχισαν να ασκούν κάποια πίεση στον Dorogov, υπονοώντας πρώτα, και έπειτα "συμβουλεύοντας έντονα" να αλλάξει το όνομα του φαρμάκου, αφαιρώντας το γράμμα "D" από τη συντομογραφία, ενώ ταυτόχρονα περιλάμβανε έναν αριθμό υψηλών "αστεριών" της ιατρικής στους συγγραφείς. 
                                                                               
Οι υπάλληλοι από την επιστήμη θέλησαν όχι μόνο να πάρουν μέρος των πνευματικών δικαιωμάτων στην εφεύρεση, αλλά και να μάθουν τα μυστικά της παρασκευής του φαρμάκου.                                         
Ο Ντορόγκοφ αρνήθηκε και η εισαγγελία της περιφέρειας Ukhtomsky άνοιξε μια ποινική υπόθεση εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε το εμπορικό σήμα SDA.               
Διεξήχθη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας προσπάθησαν να βρουν άτομα που επλήγησαν από το φάρμακο. Αλλά αυτές οι προσπάθειες ήταν μάταιες - δεν υπήρξαν θύματα.  Εξάλλου, αποδείχθηκε ότι ο Dorogov δημιούργησε δύο εργοστάσια για την παραγωγή του φαρμάκου με δικά του χρήματα - το Ινστιτούτο Κτηνιατρικής και για οικιακή χρήση. Χάρη στη δεύτερη εγκατάσταση, η ανάπτυξη και η δημιουργία του ASD πραγματοποιήθηκε το συντομότερο δυνατόν. 
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι ο επιστήμονας κυκλοφόρησε το φάρμακο και ενημέρωσε τους ανθρώπους για τη χρήση του δωρεάν. Ως εκ τούτου, η υπόθεση έκλεισε.
Ο Dorogov συνέχισε τις ερευνητικές του δραστηριότητες και προσδιόρισε έναν άλλο τομέα για το κλάσμα  ASD-2, που χρησιμοποιείται για τον άνθρωπο                                                                        Νευρικές υπερφορτώσεις, δυσλειτουργίες του ενδοκρινικού συστήματος για πολλούς άνδρες μετατρέπονται σε ασθένεια της προστατίτιδας.                                             
με το ASD-2 η θεραπεία είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Επιπλέον, το φάρμακο, που λαμβάνεται και ως προληπτικό μέτρο, βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού, καθαρίζει το σώμα από τοξίνες, και αυξάνει τη ζωτικότητα.
Οι κορυφαίοι ηγέτες των κομμάτων έδωσαν οδηγίες να διερευνήσουν την επίδραση του σε κρατούμενους. 
Το ASD-2 χρησιμοποιήθηκε κυρίως για τη θεραπεία και πρόληψη της φυματίωσης, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε χώρους κράτησης. Ως αποτέλεσμα, μειώθηκε η θνησιμότητα αρκετές φορές.                                         
Η χρήση της ASD έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι πολλά άλλα φάρμακα έμειναν στα αζήτητα. Παράλληλα, το ASD δοκιμάστηκε με επιτυχία και οι στρατιωτικοί γιατροί, θεράπευσαν από σοβαρές ασθένειες πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων. Το 1952, η φαρμακολογική επιτροπή του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της ΕΣΣΔ εισήγαγε το SDA (κλάσματα 2 και 3) στο βιβλίο αναφοράς φαρμάκων και ενέκρινε τη χρήση του φαρμάκου. 
Ως αποτέλεσμα, η ASD κέρδισε τρελή δημοτικότητα στη Μόσχα - οι άνθρωποι κυριολεκτικά στέκονταν σε ουρές για ημέρες. Την ίδια στιγμή, οι επιστήμονες συνέχισαν να εξετάζουν προσεκτικά την ASD, μελετώντας τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες, τη βιολογική δραστικότητα και τη φαρμακολογική αποτελεσματικότητά τους. Συνεχίστηκε η βελτίωση της τεχνολογίας του φαρμάκου.
Βιογραφικό επιστήμονα
Ο Aleksey Vlasovich Dorogov γεννήθηκε το 1909 στο χωριό Khmeinka της επαρχίας Saratov. Από την παιδική ηλικία, ο μελλοντικός επιστήμονας έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές του στον τομέα της μουσικής. 
Ο Alexey είχε αυτί, τραγούδησε καλά, έμαθε να παίζει κιθάρα και φλάουτο από μόνος του. Αλλά η καριέρα των δρόμων επέλεξε έναν άλλο τομέα. Η μητέρα του ασχολήθηκε με τη μαιευτική, την επούλωση και τη θεραπεία των οστών. Ίσως αυτό με κάποιο τρόπο καθόρισε την επιλογή του μελλοντικού επαγγέλματός του. 
Ο Alexey Vlasovich αποφοίτησε με επιτυχία από το Κτηνιατρικό Ινστιτούτο, σπούδασε στο μεταπτυχιακό σχολείο, αργότερα προσκλήθηκε να εργαστεί στο Πανευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πειραματικής Κτηνιατρικής. 
Μέχρι τη δημιουργία του SDA, ο Dorogov είχε ήδη μια σταθερή επιστημονική εμπειρία - 26 σοβαρά επιστημονικά έργα, 5 αποδεδειγμένες εφευρέσεις. Η δημιουργία ενός φαρμάκου που μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τους ανθρώπινους και ζωικούς οργανισμούς από διάφορα μέσα μαζικής καταστροφής έχει γίνει ζήτημα ζωής για τον επιστήμονα. Και ο στόχος του ήταν μια επιτυχία! 
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι έβαλαν τον ένα φραγμό μετά τον άλλο, εμποδίζοντας την ευρεία διανομή ενός αποτελεσματικού φαρμάκου.                                                 
Ένας ταλαντούχος επιστήμονας με πολλή δύναμη και νεύρα πολεμήσε με εκείνους που έχουν τη δύναμη του ζηλιάρη. Το 1954, ο Dorogov έπαθε καρδιακή προσβολή και απολύθηκε από το Ινστιτούτο Κτηνιατρικής. 
Παρά το υψηλό επίπεδό του, ο επιστήμονας δεν αποκαταστάθηκε ποτέ. Δεν ελήφθη υπόψη ότι ο δημιουργός του SDA έλαβε το κρατικό βραβείο για την εφεύρεσή του. Περίπου ένα χρόνο μετά την απόλυση του Dorogov, το εργαστήριό του διαλύθηκε. Ο επιστήμονας πέθανε το φθινόπωρο του 1957, πενήντα χρονών ...

Σύγχρονη επιστήμη ή "αλχημεία";
Υπάρχει μια άποψη σύμφωνα με την οποία, κατά τη δημιουργία του ASD, ο Dorogov ενήργησε χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των μεσαιωνικών αλχημιστών. Ίσως για αυτό το λόγο, το ASD ονομάζεται συχνά ελιξίριο. 
Η κόρη του ερευνητή, PhD Olga Alekseevna, είναι ομοιοπαθητικός γιατρός και ανοσολόγος και έχει μια εδραιωμένη άποψη για το θέμα αυτό.                                                                  
Ο Dorogov πίστευε ότι, όπως ο άνθρακας είναι ένα sorbent και τα προϊόντα οργανικής αποσύνθεσης μπορούν να χρησιμεύσουν ως απενεργοποιητές, δηλαδή να αποτρέψουν επιβλαβείς επιπτώσεις στο σώμα. 

Γιατί δεν αναγνωρίζεται επίσημα το SDA;
Δεν υπάρχει ακόμη σαφής απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Με τα χρόνια από την εφεύρεση, το φάρμακο θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές, να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας πολλών ανθρώπων. 
Αλλά για περισσότερο από 60 χρόνια, η ASD έχει χρησιμοποιηθεί επίσημα μόνο στην κτηνιατρική και δερματολογία. Μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα μόνο στα κτηνιατρικά φαρμακεία. Η  nomenklatura και οι αξιωματούχοι δεν ενδιαφέρονται για τις επαναστατικές αλλαγές στον τομέα της ιατρικής. Ως εκ τούτου, το φάρμακο ταξινομήθηκε και μετά το θάνατο του Dorogov, η έρευνα στον τομέα αυτό σταμάτησε. 
Το ASD έχει παραδόθηκε στη λήθη. Σήμερα, η Olga Alekseevna, η κόρη του Dorogov, αγωνίζεται για την επίσημη εξουσιοδότηση για τη θεραπεία των ανθρώπων. 
Ομάδες των ενθουσιωδών χρησιμοποιούν ανεπίσημα το ASD για θεραπεία και με αμετάβλητη επιτυχία.
Το κλάσμα ASD 2  μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, οι θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του φαρμάκου έχουν μεγάλες δυνατότητες και χρειάζονται λεπτομερή έρευνα.
Εάν έχετε προβλήματα δέρματος ή διαβροχή του δέρματος γύρω από πυώδεις πληγές, τότε πρέπει να κάνετε ένα μείγμα από 1 μέρος του ASD-2 και 5 μέρη ελαιολάδου (κατά προτίμηση ψυχρής πίεσης). Τ
ο προκύπτον μείγμα λιπαίνει τις προβληματικές περιοχές 1-2 φορές την ημέρα. Μην φοβάστε τη μυρωδιά - σε 15-20 λεπτά περνάει. Στην αρχή, όλα θα αρχίσουν να στεγνώνουν και στη συνέχεια για τρεις ημέρες θα θυμάστε τι μοιάζει με το υγιές δέρμα σας. Αυτή η συνταγή μας εστάλη από τον Βασίλι Ilkiv από το Ivano-Frankivsk.                            
Πριν από δύο χρόνια, η Ainura Bakytzhanovna Mammadova διαγνώστηκε με φυματίωση και πλευρίτιδα του αριστερού πνεύμονα. Αυτή η μορφή φυματίωσης αναπτύσσεται ταχέως και όπως είπαν οι γιατροί, ο ασθενής θα μπορούσε να "καεί" γρήγορα. 
Μετά από θεραπεία στο νοσοκομείο, αποφάσισα να πίνω το κλάσμα ASD-2. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν παρενέργειες, αν και έπινε 1 ml και όλα πήγαν καλά.
Στην ηλικία των 18 ετών, η Raisa διαγνώστηκε με επιληψία (τώρα είναι 33). δεν έχει αντιμετωπιστεί με χάπια, έκανε βελονισμό, αιμορραγία και πολλά άλλα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει θεραπεία. Και πριν από ένα μήνα, ένας φίλος της είπε για το ASD. Η Raisa δεν σκέφτηκε για πολύ: αν δεν βοηθήσει, δεν θα βλάψει.  πήρε το ASD για πολλά χρόνια, απο τον πρώτο μήνα βελτιώθηκε.                Η Raisa ελπίζει πως όλα θα είναι καλά.
Η εσωτερική υποδοχή βοήθησε τον T.Stadnik να ξεφορτωθεί τον μύκητα των νυχιών που χτύπησε τα μεγάλα δάχτυλα στα δύο πόδια. Πριν από αυτό τίποτα δεν βοήθησε.
στη θεραπεία με ASD πρέπει να πίνετε άφθονο νερό επειδή το κλάσμα πυκνώνει το αίμα. το υγρό είναι απαραίτητο για την πρόληψη θρόμβων αίματος. 
Αν δεν πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα υγρού την ημέρα, η θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί. Ο μηχανισμός εδώ είναι αυτός: το ASD αφαιρεί τις τοξίνες και τις σκωρίες από το σώμα, που πρέπει να ξεπλυθούν με κάποιο τρόπο, για τις οποίες απαιτείται νερό. 
Εάν δεν καταναλώσετε νερό, τότε όλη η βρωμιά παραμένει στο σώμα, αλλά αφού το έχετε ήδη διαταράξει, η αντίδραση του σώματος μπορεί να είναι άμεση υπό μορφή αυξημένης θερμοκρασίας. Δίνουμε ένα παράδειγμα για το πώς ξεκινά αυτό. 
Σε θεραπεία για αλλεργία, μία γυναίκα δεν ακολουθούσε πολύ αυστηρά τις συστάσεις σχετικά με την κατανάλωση νερού και έπινε όχι περισσότερο από 1 λίτρο την ημέρα. Ήδη στις πρώτες ημέρες της λήψης του ASD, άρχισε να αισθάνεται κάποια αδυναμία στο σώμα, όπως συμβαίνει πριν από την ασθένεια. Η γυναίκα ήταν πολύ έκπληκτη, καθώς είχε διαβάσει πολλές φορές ότι το SDA θεραπεύει όλα τα κρυολογήματα. 
Αλλά ενώ συνέχιζε να καταναλώνει λίγο νερό, εκτός από τους πόνους του σώματος, άρχισε να αισθάνεται θερμοκρασία. Ήταν ήδη λίγο περισσότερο από 37 βαθμούς. 
Αλλά όπως λένε, το 37 είναι η πιο δυσάρεστη θερμοκρασία. Αυτή είναι η θερμοκρασία φαίνεται να μην είναι άρρωστη, αλλά είναι επίσης προφανές ότι δεν είναι καθόλου υγιές.  αρχικά πανικοβλήθηκε, κατηγορούσε τα πάντα για κάποια και για παρενέργεια από το SDA και σταμάτησε να πίνει το κλάσμα.  
μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η γυναίκα άρχισε πάλι να πίνει το SDA και πάλι έπινε μικρή ποσότητα νερού. Και πάλι η θερμοκρασία την ένοιωσε. Αυτό διήρκεσε μέχρι που βρήκε στο διαδίκτυο μια σύσταση για υποχρεωτική κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων υγρού την ημέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ASD. Τώρα πίνει κατ'ανάγκη 1-2 ποτήρια νερό κάθε λίγες ώρες. δεν υπάρχει πυρετός και δεν έχει πλέον αλλεργίες.
Το νεαρό κορίτσι είχε ένα κακό εξάνθημα. Μετά το ASD-2 ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ. Τώρα γράφει: "Για δερματικές πληγές, μην πίνετε αντιβιοτικά - απλώς σκοτώνουν την ασυλία σας. Οι μεταγγίσεις αίματος είναι επίσης άχρηστες, αλλά το SDA είναι δύναμη. "
οι γιατροί δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τη Valentina Chebotar από την περιοχή Chervonograd, και έλαβε βοήθεια ASD-2 για την αποκατάσταση του μηνιαίου κύκλου.
Η γυναίκα είχε υψηλή ALT και AST (άρρωστο ήπαρ). Μετά τη λήψη του κλάσματος, οι δείκτες μειώθηκαν σημαντικά. Η ASD βοήθησε και τα πολύ ακριβά φάρμακα ήταν αδύναμα.
Νατάλια από το Χάρκοβο: "Το ASD-2 με βοήθησε να θεραπεύσω κυστική και ινώδη οζιδιακή μαστοπάθεια. Η γεύση είναι δυσάρεστη, αλλά θέλετε να ζήσετε - θα το δοκιμάσετε? "
Πριν από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής εξέτασης, βρέθηκε ένας πολύποδας στον τράχηλο της Svetlana Kuznetsova. Αρνήθηκε την επιχείρηση, αποφάσισε να το χειριστεί μόνη της. Προσπάθησα να ξεφορτωθώ αυτήν την ατυχία με τη βοήθεια της φαγανδής, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε παρατεταμένη θεραπεία. 
Το αποτέλεσμα είναι μηδέν.  η Σβετλάνα και ο σύζυγός της μετακόμισαν προσωρινά στο Κρασνοντάρ, όπου υπάρχουν πολλά κτηνιατρικά φαρμακεία. Αφού διαβάσαμε για το ASD, αποφασίσαμε να το αναζητήσουμε. 
Ο πολύποδας εν τω μεταξύ, έχει μεγαλώσει σε μήκος 4-5 cm και διάμετρο 1-1.5 cm. Με την επιμονή του συζύγου της, άρχισε να παίρνει ASD-2 (μετρούμενη με σύριγγα) σε 50 ml νερού 2 φορές την ημέρα για 5 ημέρες, στη συνέχεια πήρε ένα διάλειμμα 3 ημερών. Περάσαμε 4 τέτοιους κύκλους και ξεφορτώσαμε τον πολύποδα! Απλώς εξαφανίστηκε. 
Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Από τις πρώτες μέρες της λήψης του Svetlana, η γλώσσα άρχισε να καθαρίζεται, το δέρμα έγινε πιο ομαλό και πιο ανθεκτικό, σαν να είχε κάνει ένα ελαφρύ λίφτινγκ και μια λάμψη εμφανίστηκε στα μάτια της.
Η Nadezhda Nikolaevna Gudzhevoy είναι 67 ετών, από τα οποία δεκαεννέα ήταν άρρωστα με χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία. Αρνήθηκε χημειοθεραπεία, δεν πήρε χάπια, αλλά κράτησε τη δίαιτα. Το 2005, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται πόνο στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, το πάγκρεας άρχισε να πονάει, εμφανίστηκε αδυναμία και υπνηλία. 
Ως εκ τούτου, το 2006, άρχισε να λαμβάνει ASD από 5 σταγόνες, προσθέτοντας 5 σταγόνες κάθε εβδομάδα σε ένα διάλειμμα για 10 ημέρες. Οι εξετάσεις αίματος, έδειξαν ότι νίκησε τον έρπη, αλλά υπήρχε ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία. Ο αιματολόγος πρότεινε να πάει στο νοσοκομείο, αφού τα λευκοκύτταρα ανέβηκαν σε 130 μονάδες, η ασυλία έπεσε στο μηδέν.                                                                               
 η γυναίκα βρήκε ένα άλλο σχήμα για τη λήψη του ASD, το οποίο χρησιμοποίησε: 
1η εβδομάδα - 10 σταγόνες 4 φορές την ημέρα,                      
3 ημέρες διάλειμμα,                                                                 
2η εβδομάδα - 15 σταγόνες 4 φορές την ημέρα,   
3 ημέρες διάλειμμα,                                                                           
3η εβδομάδα - 20 σταγόνες 4 φορές την ημέρα,                       διάλειμμα ένα μήνα. 
                                                                          
Οι εξετάσεις αίματος βελτιώθηκαν, τα λευκοκύτταρα μειώθηκαν σε 53 μονάδες, η ασυλία έγινε, όπως σε ένα υγιές άτομο, ο πόνος και η αδυναμία εξαφανίστηκαν, σταμάτησε η εφίδρωση.                                            
Οι βελτιώσεις ήταν ορατές, ο αιματολόγος δεν θέλει να ακούσει για αυτή τη μέθοδο θεραπείας. Αναγνωρίζει μόνο τη χημειοθεραπεία. Φυσικά, θα ήταν καλό να αντιμετωπίζομαι υπό την επίβλεψη ενός γιατρού, ο οποίος δεν θα απορρίψει την εναλλακτική ιατρική.                                                   
η Nadezhda Nikolaevna δεν έχει έναν τέτοιο γιατρό. Αλλά η γυναίκα δεν παραιτήθηκε επειδή ο αιματολόγος δεν θέλει να ακούσει για αυτή τη μέθοδο θεραπείας.      
Ο Πιότρ Αλεξέεβιτς Μπελούσοφ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. άρπαξε τη δεξιά πλευρά έντονα. τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να περπατήσει και μετά με μπαστούνι, ήταν είχε πολύ ζάλη. 
Αποφάσισε να πιεί ASD-2 σύμφωνα με το γενικό σχήμα. στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας, η ζάλη έγινε πολύ λιγότερο, ο άνθρωπος πέταξε το μπαστούνι. Και όταν ολοκλήρωσε την πλήρη πορεία, συνειδητοποίησε ότι κατά τη διάρκεια του ίδιου χρόνου οι νεφροί και ο χολη είχαν επουλωθεί.

Λίγα λόγια για το φαρμάκο Armavir, προκειμένου να αποφευχθούν απομιμήσεις, κυκλοφόρησε πρόσφατα νεα συσκευασία ASD-2. Το καπάκι αλουμινίου στη φιάλη συμπληρώνεται με ένα πλαστικό καπάκι γκρι χρώματος, το οποίο απεικονίζει το εμπορικό σήμα της Ομοσπονδιακής Επιχειρήσεως Ενιαίας Επιχείρησης "Armavir Biofactory". Μια τυποποιημένη ετικέτα περιέχει τώρα ένα γραμμωτό κώδικα. σκοπός η καταπολέμηση των πλαστών. Εφιστώντας την προσοχή στους καταναλωτές στο γεγονός ότι το χρώμα της συσκευασίας, οι ετικέτες και ακόμη και το ίδιο το φάρμακο είναι σημαντικά διαφορετικό από το πρωτότυπο. 
Σύμφωνα με τον διευθυντή του βιολογικού οργανισμού Armavir EVSussky, η εμφάνιση πλαστών σε πολλές περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στην Ουκρανία, μαρτυρεί την κλίμακα της δράσης.

Αλλά πίσω στο θεραπευτικό θέμα. 
Μετά τη γέννα τα πόδια της Catherine Yutkina, άρχισαν να πονάνε. Κάθε γιατρός έκανε και μια άλλη διάγνωση.  διάβασε ένα άρθρο σχετικά με το SDA και ήταν πολύ εντυπωσιασμένη. Άρχισε να ρωτάει φίλους και ανακάλυψε ότι κάποιοι από αυτούς έπιναν αυτό το φάρμακο για πολύ καιρό.     Η Catherine έκανε την ίδια αγωγή με ASD-2, όπως της είπε κάποια που έκανε για τα ινομυώματα:                                        3 ημέρες - 5 σταγόνες, 3 ημέρες διάλειμμα,                             3 ημέρες - 10 σταγόνες, 3 ημέρες διάλειμμα ...                έφτασε μέχρι τις 25 σταγόνες και άρχισε να πίνει αντίστροφα φθίνουσα καταλήγοντας στις σε 5 σταγόνες.                    κράτησε 2 μήνες. Την πρώτη μέρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά αυτό συμβαίνει συχνά.                                                                     
Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός. μια γυναίκα, χωρίς να αλλάξει την διατροφή και τον τρόπο ζωής της κατά τη λήψη του SDA για υπέρταση, έχασε γρήγορα 2 κιλά βάρος. πίεση σταμάτησε να την ενοχλεί.
αντιμετώπισε την ψωρίαση κάποιου που έχει για περισσότερα από 40 χρόνια και την κρυφή φλεβίτιδα στα πόδια του.
"Το στήθος μου ήταν πάντα πολύ επώδυνο, ειδικά πριν από την εμμηνόρροια. Πριν από έξι μήνες, έκανα μια υπερηχογραφική εξέταση στην γυναικολογία: στροφή της μήτρας και χρόνια φλεγμονή των ωοθηκών. Άρχισα να πίνει ASD-2, 1 ml σε 50 ml τσάι. 
Κυριολεκτικά μετά το πρώτο πενθήμερο, δεν αισθάνομαι πλέον πόνο στο στήθος, σαν να μην υπήρχε καθόλου, ακόμα και πριν από την εμμηνόρροια δεν με ενοχλεί! Και ένα μήνα αργότερα έκανα υπερηχογράφημα. Το αποτέλεσμα: δεν υπάρχει φλεγμονή και το πιο ενδιαφέρον είναι η μήτρα σε κανονική κατάσταση, χωρίς κάμψη! "Γράφει η Γκαλίνα από το Κίεβο.                         
 Όταν η Ελένα άρχισε να σχεδιάζει εγκυμοσύνη, μετά την εξέταση υπήρχαν  διαγνώσεις - πολύποδας τραχήλου της μήτρας, η αμφίπλευρη χρόνια αδενοειδίτιδα και μια ολόκληρη σειρά λοιμώξεων της IPP, των χλαμυδιών, του ουρεπλάσματος, κλπ. 
Πήρε ASD-2 σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:                     κάθε 5 ημέρες, 1 ml σε 50 ml νερο πρωί και βράδυ, 30 λεπτά πριν το γεύμα,                                                                       και διάλειμμα 20 ημέρες                                                            επανάληψη γιά 4 εβδομάδες.                                                                   
και συνδύασε εσωτερικές πλύσεις με σύριγγα διάλυμα σε θερμό νερό για 5 ημέρες με διακοπή τις ημέρες της μηνιαίας περίοδοι, με αυτό τον τρόπο: ξαπλωμένη στο μπάνιο, σηκώνοντας τα πόδια, έριξε στον κόλπο και προσπάθησε να το κρατήσει για 10-15 λεπτά, η Έλενα αισθάνθηκε τον τράχηλο να θερμαίνετε.    Μετά από 5 μήνες, η επανεξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχαν λοιμώξεις, και το υπερηχογράφημα δεν έδειξε τίποτα.
Η Σβετλάνα από την Cherkasy λέει: για τη διάβρωση του τραχήλου της μήτρας, με δική μου ευθύνη, έκανα πλύση με σύριγγα εκεί. Πήδηξα από τον πόνο, αλλά η διάβρωση εξαφανίστηκε αμέσως. "
Η Ekaterina Pelekh από την πόλη Krasny Luch, ξεκίνησε με 1 σταγόνα κάθε πρωί με άδειο στομάχι, διαλύοντας σε 70 ml γάλακτος, με ενδιάμεσα διαλύματα, φτάνοντας τις 40 σταγόνες και επιστρέψτε στη μία.                                                ξεπέρασε το ινομύωμα και το πάρα πολύ άρρωστο στομάχι. 
η Ekaterina Mikhailovna είχε έναν πυώδη όγκο Στον τράχηλο, ο οποίος κόπηκε και στη συνέχεια κάηκε, με αποτέλεσμα κυανοειδής ουλή. Και αφού έκανε πλύσεις με το κλάσμα, άκουσε από τον γιατρό ότι η ουλή είχε επίσης επιλυθεί.
ανακάλυψε κύστες ωοθηκών. έτριβε στην κάτω κοιλιακή χώρα με διάλυμα ASD-2, έπινε 5 σταγόνες. Επιπλέον, διεξήγαγε διήθηση με ζεστό νερό με 10 σταγόνες του κλάσματος. Μετά από ένα μήνα και μισό, ο γιατρός δεν μπορούσε να βρει κύστη.
Η μέθοδος χρήσης του ASD-2 στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, που αναπτύχθηκε από τον AV Dorogov, έχει μια τυποποιημένη δοσολογία: αραιώστε 15-30 σταγόνες σε 50-100 ml σε κρύο βρασμένο νερό ή τσάι πιείτε το με άδειο στομάχι 20-40 λεπτά πριν από τα γεύματα 2 φορές την ημέρα.                                                                     
Το γενικό σχήμα:                                                          
πίνετε 5 ημέρες, διάλειμμα 3 ημέρες,                                                     
πίνετε πάλι 5 ημέρες, 3 ημέρες διάλειμμα.                                                   
Στη συνέχεια, 5 ημέρες για να πιει, 1 μήνα διάλειμμα.                                  
Μετά από αυτό, επαναλάβετε το αρχικό σχέδιο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκτηση.                                                                             
 Όμως, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα, το πρόγραμμα αυτό έχει βελτιωθεί και έχει μια μεγάλη ποικιλία παραλλαγών για διάφορες ασθένειες.