17 Ιουν 2019

ΗχοΚβαντική Γιόγκα Έλ Χιώρ


1* Ασκήσεις αναπνοής & εναλλασσόμενη αναπνοή.(20').

2* Εκπνοή σε: φωνήεντα, λέξεις δύναμης & μάντρα των τσάκρα. (30').

_ Διάλειμμα. (15').

3* Ακρόαση  "Τόνων Επίφυσης" από Lemurian Choir. (30')

4* ΗχοΚβαντική Πτήση. (60')

_ Επικοινωνία της εμπειρίας.


Στο επίπεδο της κβαντικής κατανόησης, όλα στο σύμπαν είναι απλά κύματα και δονήσεις. Επομένως με τη παραγωγή συγκεκριμένων τόνων και οκτάβων, μπορεί να βρεθούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο κβαντικής πραγματικότητας.                                          
Οι βαθιές ειρηνικές καταστάσεις που παράγονται με μάντρα υπερβατικής διαμεσολάβησης έχουν τη δύναμη να χαλαρώσουμε και να επαναφορτίσουμε το σώμα με συχνότητες ήχου.                              

Το 2001 ο Δρ Todd Ovokaitys ξεκίνησε τη διαδικασία ανάμνησης μιας αρχαίας και ιεράς πρακτικής τόνωσης, που ενεργοποιεί την επίφυση και δημιουργεί βαθιές επεκτατικές εμπειρίες. Γνώριζε διαισθητικά τη δύναμη των τόνων, το εγγενές όφελος και την επίδρασή τους στην επέκταση της ζωής, την ευημερία και αυξημένη υγεία.                                                                                           
Την διαδικασία ονόμασε The Pineal Toning Technique και άρχισε να διδάσκει μικρές ομάδες πώς να χρησιμοποιήσουν τους τόνους για προσωπική ανάπτυξη και επούλωση.                                                  
Σύμφωνα με τον Kryon, ο Δρ. Todd, είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που γνωρίζει αυτούς τους 24 πολυδιάστατους τόνους.
Κατά τη διάρκεια channeling στο βουνό Shasta το 2003, ο Kryon αποκάλυψε τον Dr. Todd, ως Yawee, ανώτερο ιερέα στην εποχή της αρχαίας Λεμουρίας και κύριο της χορωδίας που ανέπτυξε τους τόνους και έκανε την αρχαία χορωδία, τελετουργικό.                                                                    
Η Τεχνική Τόνωσης Επίφυσης - Pineal Toning - του  Dr. Todd, είναι αρχαίο σύστημα της Λεμουρίας -Μου, που χρησιμοποιεί αυτές τις δονητικές απηχήσεις για να παράγει μια βαθιά ειρηνική και επικεντρωμένη κατάσταση της ύπαρξης.  Αυτό επιτρέπει την ενεργοποίηση του κωνοειδή αδένα - επίφυση και την εγγενή ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται και να αναζωογονείται,  ενώ ανοίγει τις εσωτερικές αντιληπτικές οδούς για να ενισχύσει τη διαίσθηση.
Οι τόνοι είναι εκφράσεις στο κβαντικό πεδίο του DNA και μακάρι να μπορούσαμε να δούμε τους διαδιάστατους δεσμούς επιρροής,  τα χρώματα και το φως που δημιουργείται. Το φως που είναι κβαντικό.
Το προηγμένο και εσωτερικό σύστημα Pineal Toning, παράγει ιδιαίτερα βαθιές καταστάσεις ψυχικής ακινησίας. Αυτή η τεχνική όχι μόνο μειώνει το άγχος αλλά μπορεί να επιτρέψει  καταστάσεις εξω_αισθητηριακής αντίληψης - ESP.                        
Σύμφωνα με τον Kryon , το Pineal Tones δημιουργεί ένα κβαντικό πεδίο για υγεία και μακροζωία. Ενεργοποιεί την επίφυση ως κβαντικό πομπό και αυτό επιτρέπει στη Λεμούρια Χορωδία να μεταδώσει,  μετά από 26.000 χρόνια, ένα συγκεκριμένο κβαντικό σήμα ευχαριστιών στον Κόσμο.

Ο Kryon για το  PinealTones TM:                                                             
"Οι τονικότητες έχουν τρισδιάστατη δομή αλλά ο απόηχός των δημιουργεί φως στο εσωτερικό πεδίο του DNA σας και σχηματοποίηση που μπορεί να δει κανείς μόνο με μια κβαντική μηχανή. Και είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι η επιστροφή στις πιο βασικές επικοινωνίες που έχετε γνωρίσει ποτέ.                                                                        
Μερικοί από τους τόνους μοιάζουν αστείοι και πολύ περίεργοι. Όταν εμπλακείτε με αυτούς τους κβαντικούς θορύβους και ήχους και ρυθμούς, ξυπνάτε την μνήμη στο κβαντικό σας DNA. Τελικά αυτή η μνήμη θα πλημμυρίσει μέσα από τον ίδιο τον ιστό των κβαντικών τμημάτων του σώματός σας και οι Λεμούριοι μέσα σας θα είναι ζωντανοί.                                                                               
Όχι μόνο ενεργοποιεί το DNA στο εσωτερικό, ενεργοποιεί το Pleadian DNA δηλ. ενεργοποιεί αυτό που είναι ο πιο ιερός σπόρος που σου δόθηκε, Ανθρώπινο Ον, στην αρχή αυτού που θα ονομάζατε Δημιουργία,  σας έδωσε τα κομμάτια και τα τμήματα του DNA σας που θα μπορούσαν να τραγουδήσουν με τον Θεό και ξεκινά μια διαδικασία που επικοινωνεί με το σκοπό του δημιουργού."


* Οι λέξεις δύναμης είναι συνδυασμός συμφώνων και φωνηέντων. Όταν εκφέρουμε τη λέξη δύναμης, πραγματοποιείται μία δονητική κατάσταση στο αιθερικό πεδίο, ώστε να δημιουργηθεί ένας δίαυλος από τον κόσμο με τον oποίο ανταποκρίνεται η δόνηση της λέξης δύναμης, προς τον δικό μας κόσμο.                   
Κατά τη δημιουργία αυτού του διαύλου, από το αιθερικό πεδίο διαχέεται δύναμη και ενέργεια προς αυτόν που εκφέρει τις λέξεις δύναμης, δηλαδή προς εκείνον που αιτείται επαφή με όντα και δυνάμεις συγκεκριμένου αόρατου - λεπτού κόσμου.                                                                    


Μέσω του διαύλου που ανοίγουν οι λέξεις δύναμης, ο καθένας μπορεί να επιτύχει σταδιακά, ψυχικό και πνευματικό συντονισμό με το Θεϊκό Πεδίο του Φωτός & της Αγάπης.