31 Δεκ 2020

Οργονίτες & AntiRadiation mobile

 

Τα προϊόντα θωράκισης EMF

είναι η καλύτερη “προστατευτική ομπρέλα”, από ακτινοβολία RF (μικροκύματα & WiFi),

 

ηλεκτρικά πεδία, μαγνητικά πεδία και “βρώμικο” ηλεκτρικό ρεύμα.


Τα EMF έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο ανθρώπινο σώμα, κυρίως λόγω της παρεμβολής των, σε βασικές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού.


Τα ηλεκτρικά ρεύματα στο ανθρώπινο σώμα είναι μία από τις φυσιολογικές του λειτουργίες, καθώς τα νευρικά σήματα βασίζονται σε ηλεκτρικούς παλμούς και πολλές βιοχημικές αντιδράσεις, όπως η πέψη ή η εγκεφαλική δραστηριότητα, είναι αποτέλεσμα ηλεκτρικών διεργασιών.

 

Κάποιος μπορεί να αναμένει ότι η μακροχρόνια έκθεση στα EMF, ακόμη και τα πιο χαμηλά, μπορεί να τον οδηγήσουν σε ένα γενικό αίσθημα αδιαθεσίας, ηλεκτρομαγνητική κόπωση.


Μια ανησυχητική αμερικανική δημοσίευση υπονοεί ότι η “ηλεκτρομαγνητική αιθαλομίχλη” είναι ο λόγος για πολλές ασθένειες του πολιτισμού, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνος και διαβήτης και ότι μας επηρεάζει πολύ περισσότερο από τις αλλαγές στον τρόπο ζωής μας.



Η έκθεση του ανθρώπου στα EMF δεν είναι νέο πρόβλημα. Ωστόσο, η ταχεία και ανεξέλεγκτη αύξηση της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας στον 21ο αιώνα, σε συνδυασμό με την ραγδαία ανάπτυξη ηλεκτρονικών, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και δορυφορικής - 5G, καθώς και διαγνωστικών και βιομηχανικών συσκευών,


 μας ανάγκασε όχι μόνο να αναλύσουμε τους κινδύνους του πολιτισμού, αλλά και να εφεύρουμε μεθόδους προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.


Οι κατασκευές μου Οργονίτες Anti_Radiation mobile,

 είναι κορυφαία προσωπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας προστασίας από :      

 



 

WIFI & Cell Phone Radiation Protection, 5G, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία,



 


 

RF, Smart Meter Shielding και EMF.

 


Τα προϊόντα μου 
έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί  για να προστατεύουν το ανθρώπινο σώμα

 από


κοινές πηγές EMF που βρίσκονται σε γραφεία, διαμερίσματα, μαγαζιά και εμπορικά.




 

Με σεβασμό στον άνθρωπο & την φύση.

                                                  

Έλ Χιώρ δημιουργείν®