8 Μαΐ 2023

EL HIOR Art decoration & techniques___ εξωγήινος θεός 10.000 ετών

https://youtu.be/hgl77lxgFuk


Wolfe Ranch, Εθνικό Πάρκο Arches,

Horse Canyon Great Gallery του Εθνικού Πάρκου Canyonlands

Ο «Άνθρωπος του Μωάβ», (πόλη Moab)

Βραχογραφίες φαραγγιού Sego – εξωγήινοι ή πνευματικά οράματα;


Οι βράχοι του φαραγγιού Sego εντυπωσιακή υπαίθρια γκαλερί με βραχογλυφικά ζωγραφισμένα και σκαλισμένα από ιθαγενείς Αμερικανούς σε μια περίοδο περίπου 8.000 ετών.

Περισσότερες από 80 επιβλητικές φιγούρες σε φυσικό μέγεθος με μάτια που λείπουν και απουσία χεριών και ποδιών.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι μυστηριώδεις φιγούρες αποτελούν απόδειξη επίσκεψης εξωγήινων στο αρχαίο μας παρελθόν, ενώ οι μελετητές υποστηρίζουν ότι τα παράξενα όντα αντιπροσωπεύουν σαμανιστικά οράματα που παράγονται σε καταστάσεις που μοιάζουν με έκσταση.



Barrier Canyon Style, περίπου 4.000 χρόνια πριν, τέχνη βράχου που εμφανίζεται κυρίως στη Γιούτα, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μέσα και γύρω από το Εθνικό Πάρκο San Rafael Swell και Canyonlands.


Barrier Canyon Style μεγάλες ανθρωπόμορφες μορφές, ψηλές μέχρι και 9 πόδια.

Τα χαρακτηριστικά τα μάτια που λείπουν, απουσία χεριών και ποδιών και η παρουσία κάθετων σημαδιών στο σώμα.

Μερικές φορές εμφανίζονται με κεραίες, σκουλαρίκια ή με κάτι σαν φίδια στα χέρια.

Οι εικόνες μοιάζουν με φαντάσματα.

Η πιο διάσημη εικόνα, γνωστή ως το Barrier Canyon Holy Man, απεικονίζει κάποιο είδος πνευματικής φιγούρας, που είναι μεγαλύτερη από τις φιγούρες που την περιβάλλουν.


Περίεργο σύνολο εικόνων είναι οι "Buckhorn Wash Angels" ή οι "άγγελοι της βροχής", οι οποίες απεικονίζουν μια σειρά από φιγούρες που φαίνεται να έχουν φτερά ή ακτίνες δύναμης που εκπέμπονται από αυτές, αν και το ακριβές νόημα είναι ανοιχτό σε ερμηνεία.


Οι υποστηρικτές της αρχαίας θεωρίας των αστροναυτών προτείνουν ότι οι παράξενες φιγούρες της βραχοτεχνίας στυλ Barrier Canyon απεικονίζουν εξωγήινους που κάποτε επισκέφτηκαν τη Γη.

Μεγάλα κούφια μάτια και τριγωνικά κεφάλια απόδειξη ότι οι φιγούρες δεν ήταν ανθρώπινες.


Σπηλιές του Tassili n'Ajjer απεικονίζουν μυστηριώδη πλάσματα που εμφανίζονται σαν αρχαίοι αστροναύτες με κράνη γάντια και περίεργες στολές.
Αυτά βρίσκονται στο οροπέδιο Tassili, στη νότια Αλγερία, στην άνυδρη έρημο της Σαχάρας.

Tassili n'Ajjer σημαίνει "Οροπέδιο των ποταμών".
Γύρω στο 10.000 π.Χ., οι αρχαίοι Αφρικανοί αναπαριστούσαν την καθημερινότητά τους μέσα από τις ζωγραφιές των σπηλαίων, ανάμεσα σε ζώα, φυτά, οι αρχαίοι άνθρωποι απεικόνιζαν επίσης παράξενα όντα που δεν κολάνε με τίποτα στην περιοχή.

Οι ερευνητές έχουν καταγράψει πάνω από 5.000 σπηλαιογραφίες.
Αυτές οι ζωγραφιές καθιστούν σαφές ότι η περιοχή της Σαχάρας ήταν εντελώς διαφορετική πριν από 4.000-6.000 χρόνια. Ήταν μια περιοχή που πλημμύριζε από ζωή.
Δυστυχώς, μόνο το 20% από αυτά παραμένουν ορατά καθώς η πλειονότητα αυτών των απίστευτων σπηλαίων έχουν καταστραφεί από τη διάβρωση. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ζωγραφιές των σπηλαίων είναι μεταξύ 10.000 και 15.000 ετών.


Οι εικόνες του σπηλαίου Wandjina γνωστές ως Gulingi είναι από τις πιο σπουδαίες σπηλαίων που έχουμε ανακαλύψει μέχρι σήμερα στο Κίμπερλι της Αυστραλίας. Η ηλικία των ζωγραφιών των σπηλαίων, η μυστηριώδης τέχνη που ονομάζεται Wandjina θα μπορούσε να είναι πολύ πάνω από 100.000 ετών.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα κομμάτια της αρχαίας τέχνης οι αρχαίοι άνθρωποι απεικόνιζαν όντα με ύψος έως και 6 μέτρα.

Μια άλλη στενά συνδεδεμένη πνευματική οντότητα είναι ο δημιουργός του Wunngurr, ένα ον.

Βραχογραφίες 10.000 ετών σε σπηλιές που απεικονίζουν εξωγήινους και UFO των ανθρώπων Rohela ανακαλύφθηκαν στην περιοχή Charama της του Kanker στη φυλετική περιοχή Bastar, στην πολιτεία Chhattisgarh, στην Ινδία.
Το κρατικό τμήμα αρχαιολογίας και πολιτισμού έχει ζητήσει βοήθεια από τη NASA και το ISRO για έρευνα σχετικά με αυτά τα ευρήματα.

Οι εξωγήινοι και τα κοστούμια τους ζωγραφισμένα με φυσικά χρώματα είναι παρόμοια με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες σήμερα.

Ενώ λίγοι ντόπιοι χωρικοί λατρεύουν τους πίνακες, άλλοι αφηγούνται ιστορίες που έχουν ακούσει από προγόνους για τους "άνθρωπους Rohela", τους μικρού μεγέθους — που προσγειώνονταν από τον ουρανό σε ένα στρογγυλό ιπτάμενο αντικείμενο και έπαιρναν 1-2 άτομα του χωριού που ποτέ δεν επέστρεψαν.