10 Φεβ 2012

ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑ & ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ιόχρου Φλόγα της Αγάπης 
Η Φλόγα πρέπει να επικαλείται ρυθμικά και να ζωογονείται με καθημερινά.
Όταν αυτό δεν γίνεται, η Φλόγα ανέρχεται εκεί από όπου προήλθε…
Όταν θέλετε την Ιόχρου Φλόγα της Αγάπης, του Ελέους και του Οικτιρμού να ενεργεί στον φυσικό κόσμο, να την επικαλείστε στο Όνομα και Εξουσία της Θεότητας που κατοικεί μέσα σας, της ατομικοποιηθείσας "Εγώ Ειμί" Παρουσίας.

Η Ακτίνα κατέρχεται προς τα κάτω, με την μαγνητική έλξη της ενέργειας, εκεί που γίνεται η επίκληση.
Καθώς η Ακτίνα αυτή αρχίζει να επιστρέφει στην Πηγή, από την οποία προήλθε, διαμορφώνεται σε Βιολετί Φλόγα που υψώνεται προς τα πάνω.
Η ουσία της Ακτίνας που κατήλθε και της Φλόγας, είναι η Φωτική ουσία που ζωογονεί κάθε έργο ή ενέργεια.
Οι διάφορες Ιόχροες Ακτίνες και Φλόγες έφτασαν, δια μέσου των αιώνων, στην τωρινή τους δυνητικότητα με τη συνεχή, αδιάκοπη και ρυθμική επίκληση των Μεγάλων Εκείνων Υπάρξεων οι Οποίες υπηρέτησαν και έλκυσαν αυτή την Ακτίνα και Φλόγα επάνω στη Γη.

Με την επίκλησή σας η Ακτίνα και Φλόγα θα ανταποκριθούν αμέσως γιατί η Αθάνατη Τριπλή Φλόγα της Αιώνιας Αλήθειας, η οποία ζει μέσα στην πάλλουσα καρδιά σας, είναι ο Θείος Μαγνήτης τον οποίο η Ιόχρους Φλόγα, με αγάπη, επιθυμεί να υπακούει.
Άγιος Γερμανός
Τότε η Ακτίνα γίνεται αμέσως μία ζώσα Φλόγα και αρχίζει την πορεία Της προς τα άνω.

Για την διατήρηση της Ιόχρου Φλόγας στον φυσικό φαινομενικό κόσμο, πρέπει να υπάρχουν αυτοσυνείδητες υπάρξεις οι οποίες να ενεργούν σαν μαγνήτες γι αυτή τη Φλόγα, με τη δύναμη της θέλησής τους, την αγάπη της καρδιάς τους καθώς και την πίστη στην ενέργειά Της.

Αυτές οι υπάρξεις πρέπει να έλκουν αυτή την Φλόγα ρυθμικά και να λούζουν τον στερεό, αιθερικό, νοητικό και αισθητικό τους κόσμο, καθώς και ολόκληρη τη Γη μέσα στο Ιόχρουν Πυρ.
Ιόχρουν Πυρ
Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να διατηρήσουν την ενέργειά Της στην ατμόσφαιρα της Γης……

Για να έχετε την πιο αποτελεσματική χρήση της εξαγνιστικής ενέργειας της Ιόχρου Φλόγας, είναι προτιμότερο να μεταχειρίζεστε τη Φλόγα κατά μικρότερες χρονικές περιόδους κάθε φορά και να μην παραμένετε μαζί της για πολύ ώρα.
Είναι πολύ ωφελιμότερο να την επικαλείστε συχνότερα, με συντομότερες χρονικές περιόδους και με ρυθμική ενέργεια.
Έστω να είναι διάρκειας 5 λεπτών, 3 φορές την ημέρα.
Ζητήστε από τη Φλόγα να ανάψει μέσα και γύρω από σας, σε διάμετρο 3 μέτρων, την εξαγνιστική Της Δύναμη και ενέργεια.
Δώστε αναγνώριση στις Μεγάλες Υπάρξεις οι Οποίες την υπηρετούν και οι Οποίες την διατήρησαν μέσα στους αιώνες.

Αισθανθείτε την ενέργειά Της μέσα σας και γύρω σας και κατόπιν επεκτείνετέ Την ώστε να συμπεριλάβει τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας, ο οποίος τη χρειάζεται τόσο πολύ.
Αν το κάνετε ως "αγγαρεία" ή το θεωρείτε κουραστικό, καλύτερα να απέχετε.
Κάντε το με ευγνωμοσύνη για την μετουσιωτικής της δύναμη, η οποία είναι δική σας, σαν ένα δώρο αγάπης από τον Ουράνιο Πατέρα, που είναι η ατομικοποιηθείσα "Εγώ Ειμί" παρουσία.
Μόνο τότε η Ιόχρους φλόγα θα εξωτερικευτεί στο φυσικό, φαινομενικό κόσμο σας, ορατή και απτή στα μάτια όλων.

Στις ημέρες της Ατλαντίδας εξωτερικεύσαμε ένα γιγαντιαίο κέντρο  Ιόχρου Πυρός και η ραδιοβολούσα Φλόγα τότε, ήταν ορατή σε απόσταση χιλίων μιλίων.
Αυτό φυσικά έγινε πολύ πριν οι ακόλουθοι της "μαύρης στοάς"
επιτεθούν στους μαθητές της Αλήθειας και διαφθείρουν το Ιερατείο με σκεπτικισμό, αμφιβολία, φόβο και άλλες αρνητικές ποιότητες.
Ιόχρος Ακτίνα

Όσο η Φλόγα ήταν ορατή εκεί, η Αγαπητή Αμέθυστος (Θείο Συμπλήρωμα του Αρχάγγελου Ζακχιήλl), ή κάποιος άλλος από το Ιερατείο της Ιόχρου Φλόγας, προερχόμενο από τις Θείες Σφαίρες, στέκονταν με τα χέρια υψωμένα και επικαλούνταν την Ιόχρου Ακτίνα, μέχρι αυτή να παρουσιάζονταν μπροστά Μας, επάνω στη φυσική επιφάνεια της Γης, σαν μια γιγαντιαία Φλόγα.

Για να διατηρηθεί η εξαγνιστική ενέργεια του Ιόχρου Πυρός στην ατμόσφαιρα της Γης, έπρεπε συνειδητά να το επικαλούμαστε κάθε μία ώρα, κατά τη διάρκεια όλου του 24ωρου.

Η χρήση της Ιόχρου Ακτίνας και Φλόγας είναι τόσο πρακτική!… αλλά για κανένα λόγο, κατά τη χρήση της, δεν επιτρέπεται αμφιβολία της Αλήθειας και Δύναμής της η οποία θα επισκιάσει τις προσπάθειές σας….
Κατά την διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής ασχολίας, εαν αμφιβάλετε για την απόλυτη επιστήμη της μαγνήτισης και ραδιοβολίας της Φλόγας, απλά αφήστε το για λίγο.

Όταν θα είστε ήρεμοι και γαλήνιοι, επικαλεστείτε τον Διδάσκαλό σας (οποιοσδήποτε μπορεί να είναι) και ζητήστε να σας δώσει το αίσθημα της ακριβής και απόλυτης αυτής επιστήμης, και του αλάθητου Νόμου, ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαγνητική ενέργεια και ραδιοβολία αυτής της Αρετής.
Πιστέψτε Με! Θα λάβετε εκείνο που ζητήσατε.
Μείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι και περιμένετε μέχρι να εισρεύσουν τα αισθήματα του Διδασκάλου, στο αισθητικό σας σώμα.
Όταν επιδίδεστε με μεγάλη ένταση, η υπερένταση, παρεμποδίζεται η εκδήλωση.
Η Ιόχρους Ακτίνα και Φλόγα είναι ισχυρές Θεϊκές Δυνάμεις!

Αρχάγγελος Zακχιήλ






Ο Πρώτος Τσοχάν 
της ΄Εβδομης 
Ακτίνας ήταν
 ο 
Αρχάγγελος Zακχιήλ.











Σανάτ Κουμάρα





 Ο Αγαπητός Σανάτ Κουμάρα ήταν ο πρώτος Τσοχάν 
της Ιόχρου Ακτίνας επί της Γης, 
μετά την άφιξη του από την Αφροδίτη στο αιθερικό 
της Γης.









Γουατάμα Βούδδας



Μετά το 
Υπούργημα ανέλαβε 
ο 
Γουατάμα Βούδδας.












Γκουάν Γιν







Η Αγαπητή 
Γκουάν Γιν
ήταν η τέταρτη 
στη σειρά Τσοχάν.










ο Άγιος Γερμανός






Πέμπτος 
ο τωρινός Τσοχάν είναι 
ο Άγιος Γερμανός,  από το 1684.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου