18 Φεβ 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Σπούδασε στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε ως λογιστής για 10 χρόνια.

Την περίοδο 1992-94 φοιτεί στο Ινστιτούτο Αστρολογίας της Γιώτας Καλογερά.

Το 1993 συναντά την φιλοσοφία του Θιβετιανικού Βουδισμού, της σχολής NΥIGMAPA, με δάσκαλο τον Κένπο Pema Chopel.
Ο Θιβετινός μοναχός Dorje του βουδιστικού τότε κέντρου ‘’Μένανδρος’’ στην Αθήνα, τον μυεί στο Θιβετιανικό Ενεργειακό Μασάζ.

Το 1999 παίρνει τον 1ο βαθμό REIKI και το 2001 τον 2ο βαθμό από την JENNY COLEBOURNE`S ILLIUM - Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών.

Οι από εφηβείας ανησυχίες και αναζητήσεις για το ‘’υπερβατικό’’ ήταν πάντα σε σύγκρουση με τον ορθολογισμό του λογιστή.

Από το 2001 εργάζεται ως Εναλλακτικός Ενεργειακός Θεραπευτής, ενώ παράλληλα εργάζεται σε διάφορες δουλειές για βιοποριστικούς λόγους.

Το 2010 του αποκαλύπτεται σε ανώτερη επικοινωνία, η έφεσή του στην Ηχοθεραπεία.
Ο Ανώτερος Εαυτός, τον προτρέπει να ασχοληθεί με τα Θιβετιανά Μουσικά Κύμβαλα, και του δίδει Διδασκαλία και τρόπο παιξίματος,
 για Εξισορρόπηση Αρσενικής και Θηλυκής Ενέργειας.
Ένα χρόνο μετά και πάλι κατόπιν προτροπής του ‘’Πνεύματος’’, εντάσσει και τα Κρυσταλλικά Μουσικά Κύμβαλα στις Ηχοθεραπείες.

Tον Αύγουστο του 2011 του ζητήθηκε και από τότε γράφει στίχους για τραγούδιa.

Από το Μάιο του 2012 έως τον Φεβρουάριο 2013 συνεργάζεται με τις ομάδες αρχαίας όρχησης ‘’Δόρα Στράτου’’ και ‘’Δρυός Τόποι’’, σε μια εντελώς πρωτοποριακή προσέγγιση του αρχαίου και σύγχρονου λόγου, πλαισιωμένου με τις μουσικές δομές των κρυσταλλικών ηχογαβάθων.
Λαμβάνει μέρος σε 15 παραστάσεις, καθώς και πολύτιμη εμπειρία, για το πως διαμορφώνεται ο λόγος αλλά και η κίνηση, κάτω από την δυναμική επίδραση των κρυσταλλικών ηχογαβάθων.
Σε προσωπική έρευνα καταγράφει την επίδραση των κρυσταλλικών ήχων στην απόδοση του λόγου, της κίνησης και της έκφρασης του καλλιτέχνη. Επίσης ερευνά και το πως εκλαμβάνεται αυτή η έκφραση, αποτυπώνεται και εμβαθαίνει με την βοήθεια των κρυσταλλικών ήχων, στην συνείδηση του θεατή – ακροατή – αποδέκτη,

Από τον Ιούνιο του 2012 είναι ενεργό μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ι.Δ.Ε.Α., με κύρια δράση την σίτιση & ένδυση αστέγων.
Επιπλέον αναλαμβάνει την οπτικοακουστική κάλυψη των δράσεων της ομάδας, προβάλλοντας την αλληλεγγύη.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, εκδίδει προσωπικά το εγχειρίδιο με τίτλο
‘’ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΙΑΣ ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΙΒΕΤΙΑΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΗΧΟΓΑΒΑΘΕΣ’’.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών και Ελληνικού Οικουμενικού Πνεύματος & 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι, στις 23 Δεκεμβρίου 2012, παρουσιάζει βιωματικό σεμινάριο για το Σώμα, την Ψυχή & το Πνεύμα, ‘’ ΗΧΟΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ’’, με την Αρχαία Ελληνική Όρχηση.

Τον Φεβρουάριο του 2013, από μία ‘’συγχρονικότητα’’ μελετά τους Οργονίτες. Του αποκαλύπτεται αμέσως μετά, σε Ανώτερη Επικοινωνία, το ‘’μυστικό’’ κατασκευής και ενεργοποίησης των συσκευών αυτών, καθώς και του ιδιαίτερου υλικού που δίδει το χαρακτηριστικό μπλε-μοβ χρώμα, στους οργονίτες.
Αυτό αποτελεί και το
trade mark των χειροποίητων αυτών συσκευών του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Ενεργειακός Θεραπευτής, κυρίως με Κρυσταλλικές Ηχογαβάθες.

Ημι-επαγγελματικά ασχολείται με την δημιουργία slideshow.
Ερασιτεχνικά με την μίξη ήχων, συχνοτήτων και τραγουδιών.

Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τα θεραπευτικά μουσικά κομμάτια ‘’Το Ροζ της Καρδιάς’’, για ανάπτυξη του ενεργειακού αυτού κέντρου και ‘’Tibetan Pearl’’ _‘Aλφα-Διαίσθηση, για ενεργοποίηση του 3ου ματιού.

Το 2006 εξέδωσε μία έρευνα για το τραγούδι ‘’Μισιρλού’’ _ Ένα Τραγούδι Μύθος 1910-2006 και διαθέτει στην συλλογή του 105 εκτελέσεις του τραγουδιού.

Έχει ανέκδοτη μια ποιητική συλλογή την ‘’Σκόρπια Σκληρά Κομμάτια’’.

Συνεργάστηκε με την free press εφημερίδα ‘’bags’’ γράφοντας αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις.

Δηλώνει Ένθεος και ανήκει στην Ηλιακή – Χριστική Ακτίνα Χριστός – Απόλλων.

‘’Πολιτικά’’ αρέσκεται να λέει ότι ανήκει στην ‘’Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός’’.

Διατηρεί το blog  ‘’ Ήχος Θεραπευτικός _Πνευματική Ανέλιξη ’’, προβάλλοντας τα οφέλη της Ηχοθεραπείας καθώς και διάφορα Πνευματικά Εργαλεία για Ανέλιξη.

Διατηρεί λογαριασμό στο youtube, όπου έχει, έως τώρα, δημιουργήσει και ανεβάσει, 198 videos με πνευματικά, καλλιτεχνικά και θέματα υγείας.