24 Νοε 2018

Ενεργοποίηση νερού

GRAVITON Bαρυτόνιο - Гравитон  
- Στοιχειώδες σωματίδιο 

Ενεργοποίηση νερού

Αυτός ο οδηγός προσφέρει μεταφορά πληροφοριών στο νερό, χρησιμοποιώντας το φίλτρο πληροφοριών ενέργειας Graviton, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Πρώτα απ' όλα, δεν πρέπει μόνο να θέλεις να είσαι υγιής, επιτυχημένος κα, αλλά και να σκέφτεσαι τον εαυτό σου υγιή, γεμάτο δύναμη και ενέργεια, νέο, ισχυρό, να αγαπά και να αγαπιέται και ότι όλα είναι κάτω από τον έλεγχό σου και ολόκληρη η ζωή σου είναι μπροστά.

Οι λέξεις έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν ένα πολύπλοκο ερέθισμα και την ικανότητα να ασκήσουν ισχυρή και ειδική επίδραση στον εγκεφαλικό φλοιό, όπως και να προκαλέσουν μια ισχυρή συναισθηματική αντίδραση.
Υπάρχουν σταθεροί σχηματισμοί στα μόρια νερού - συστάδες- και στις δομές αυτές οι πληροφορίες καταγράφονται και αποθηκεύονται.

Με τη βοήθεια του φίλτρου πληροφοριών ενέργειας Graviton, είναι δυνατόν να καθαριστεί και να προγραμματιστεί το ενεργειακά φορτισμένο νερό.
Η λειτουργία των κυματομορφικών πληροφοριών, βασίζεται στα κύρια πεδία στρέψης που μεταδίδουν πληροφορίες μέσω του υδάτινου περιβάλλοντος στο σώμα και στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Η μοναδικότητα του φίλτρου πληροφοριών ενέργειας είναι ότι αρχικά εκτελεί καθαρισμό πληροφοριών του νερού (μηδενισμός). Δηλ. το νερό έρχεται σε μια κατάσταση με 0 πληροφορίες, η οποία είναι συγκρίσιμη με τις αρχικές ιδιότητες του νερού της πηγής και στη συνέχεια καταχωρεί νέες πληροφορίες στο νερό, εξαλείφοντας έτσι την επίδραση της αρνητικής προηγούμενης δομής του νερού.

Το σώμα "διαβάζει" τις νέες πληροφορίες που καταγράφηκαν στο νερό χρησιμοποιώντας το φίλτρο πληροφοριών ενέργειας Graviton.
Σύμφωνα με τη θεωρία του συντονισμού και του κώδικα "echo" (λεκτικές ή πλασματικές δηλώσεις εγκατάστασης), ο ήχος καταγράφεται στο νερό, σε κβαντικό επίπεδο και αποστέλλεται στον φυσικό κόσμο.
Στον σύγχρονο ρυθμό της ζωής είναι δύσκολο να κρατήσετε τον λόγο σας σε σταθερή θετική διάθεση.                   
Οι θετικές δηλώσεις- ρυθμίσεις που καταγράφονται στο νερό με τη βοήθεια του Graviton, έχουν κατευθυντικό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιήστε μη βρασμένο νερό για την καταγραφή πληροφοριών.


Εφαρμογή:
Δεν είστε μόνο πρόθυμοι, αλλά και πεπεισμένοι ότι θέλετε να αναπτύξετε ή να ενισχύσετε νέες η τις υπάρχουσες θετικές ιδιότητες και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά.
Συνειδητοποιείστε ότι οι πληροφορίες που καταγράφετε στο νερό για σας είναι αληθινές και λειτουργούν.

Φροντίστε ώστε κανείς να μην σας ενοχλεί. Απενεργοποιήσετε τηλέφωνο κλπ.
Να είστε σε θετική συναισθηματική διάθεση, αισθανθείτε την πρόθεσή σας, φανταστείτε την επιθυμητή εικόνα.
Το κείμενο της θετικής δήλωσής σας να είναι γραμμένο εκ των προτέρων σε ένα καθαρό χαρτί, με καθαρά γράμματα και να διαβάζεται το ίδιο σε κάθε επανάληψη.

1_ Βάλτε τη συσκευή "Graviton" με την μπροστινή πλευρά (μπλε νιφάδα χιονιού). Βάλτε ένα ποτήρι με νερό πάνω. Η προσοχή σας θα πρέπει να βρίσκεται συνέχεια στο νερό. Ενώστε τα χέρια σας γύρω του. Διατυπώστε δυνατά τις αρνητικές πληροφορίες - κατάσταση που βιώνετε αυτήν που θέλετε να αλλάξετε. Μείνετε στην σιωπή για 1-1.5'.

2_ Στη συνέχεια γυρίστε το στην ενεργειακή πλευρά (στον ήλιο) και αφού έχετε βάλει το ποτήρι με το νερό από πάνω, ενώστε τα χέρια σας γύρω του. Η προσοχή σας να βρίσκεται συνέχεια στο νερό. Διαβάστε το κείμενο δυνατά, καθαρά, χωρίς λάθη, αν κάνετε λάθος, πέστε το ξανά.Α νερό αργά, σε μικρές γουλιές.
 Εάν η δήλωση είναι για κάτι που θέλουμε να γίνει τώρα για μία φορά, αρκεί η διαδικασία να γίνει 1 φορά.Αμε 3 φορές την ημέρα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούμε να καθαρίσουμε 2-3 διαφορετικά θέματα, με χρονικό διάστημα μεταξύ τους 2-3 ώρες.


Π.χ δηλώσεων. Η πίεση του αίματός μου είναι τώρα και πάντα κανονική.                                                     
Τώρα και πάντα οι αεραγωγοί μου είναι υγιείς. Τα ρινικά περάσματα είναι εντελώς ανοιχτά, ισχυρά και αναπνέω τέλεια.