15 Νοε 2018

GRAVITON - Bαρυτόνιο - Στοιχειώδες σωματίδιο - Гравитон


GRAVITON - Bαρυτόνιο - Στοιχειώδες σωματίδιο - Гравитон                                                           Από την Ρωσία με αγάπη       


                                                     
Κβαντική T-ολογραφική ενότητα (συσκευή)                             
Φίλτρο ενεργειακών πληροφοριών

Το νερό είναι η βάση του ανθρώπινου σώματος. Το νερό είναι το περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιούνται όλες οι βιο ηλεκτροχημικές αντιδράσεις που εξασφαλίζουν την ανθρώπινη ζωή.                                                                   

Η ποιότητα του νερού καθορίζει τη ποιότητα ζωής και την υψηλότερης ποιότητας δομή νερού στο σώμα, δίνοντας ζωτικότητα, τόσο στον άνθρωπο όσο και σε ολόκληρο τον ζωντανό κόσμο της Γης.

Με το φίλτρο πληροφοριών ενέργειας Graviton, μπορείτε να καθαρίσετε έξυπνα και να προγραμματίσετε το δομημένο νερό.
Η κυτταρική ιατρική πληροφοριών, βασίζεται στα κύρια πεδία της στρέψης, μεταδίδοντας πληροφορίες μέσω του υδάτινου περιβάλλοντος στο σώμα και στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Έτσι, είναι σε θέση να εξαλείψει παλιές, τρέχουσες και να αποτρέψει νέες ασθένειες.

Υπάρχουν σταθεροί σχηματισμοί σε μόρια νερού -συστάδες- στις δομές όπου αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται και καταγράφονται.
Σύμφωνα με τη θεωρία της αντήχησης, πληροφορίες που καταγράφονται στο νερό, μεταφέρονται στον υλικό κόσμο.

Η μοναδικότητα του φίλτρου πληροφοριών ενέργειας Graviton καθορίζεται από τα ακόλουθα στοιχεία:

Λειτουργεί ανεξάρτητα από την πίστη σας σε αυτό.                          
Σε αντίθεση με τις περισσότερες παρόμοιες συσκευές, το Graviton, σάς επιτρέπει πρώτα να εκτελείτε καθαρισμό -μηδενισμός- πληροφοριών νερού. Δηλ. το νερό έρχεται σε μια κατάσταση με μηδενικές πληροφορίες, η οποία είναι συγκρίσιμη με τις αρχικές ιδιότητες του νερού. Δομεί τις πληροφορίες μηδενικού νερού, εξαλείφοντας έτσι, τον αντίκτυπο των αρνητικών πληροφοριών της προηγούμενης δομής του.

Οι πληροφορίες που καταγράφονται στο νερό χρησιμοποιώντας το Graviton θα έχουν κατευθυντικό αποτέλεσμα.
Εάν γράψετε κάτι σε ένα φύλλο εφημερίδας, πάνω από ένα υπάρχον κείμενο, είναι απίθανο να μπορείτε να το διαβάσετε ή να το συνδέσετε με νόημα. εάν όμως είναι γραμμένο σε ένα κενό χαρτί, το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό. 
Ομοίως, το σώμα μας σαφώς «διαβάζει» τις πληροφορίες που καταγράφηκαν στο νερό χρησιμοποιώντας το φίλτρο πληροφοριών ενέργειας Graviton.

Το νερό που επεξεργάζεται το "Graviton" απορροφάται πλήρως και δίνει ενέργεια στο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο.
Αν πιστεύετε στον λεπτό κόσμο, ξέρετε πώς να διαλογίζεστε, να αναγνωρίζετε τη διδασκαλία της πολυδιάστατης δομής του Σύμπαντος και του ανθρώπου, τότε απεριόριστες δυνατότητες θα ανοίξουν ενώπιόν σας. 
                                                  
Δυνατότητες εμπλουτισμού δομημένου νερού με χρήσιμες πληροφορίες που εσείς θα  καταγράψετε, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που περιέχονται σε φαρμακευτικά, βιταμινούχα ή καλλυντικά προϊόντα, μέχρι και άμεσες εγγραφές για αλλαγή της ποιότητας ζωής.

Το εύρος εφαρμογής φίλτρου ενεργειακών πληροφοριών "Graviton":
Καθαρισμός -μηδενισμός- πληροφοριών νερού και ενεργοποίηση του. 
Όταν καταναλώνεται αυτό το νερό, τα κύτταρα λαμβάνουν ενεργειακή διατροφή. Η κόπωση εξαφανίζεται και αυξάνεται η παραγωγική ικανότητα.
Το νερό που επεξεργάζεται το "Graviton", επιταχύνει τις διαδικασίες καθαρισμού του σώματος, αποβάλλοντας τις τοξίνες.
Γράφοντας θετικές δηλώσεις στο νερό επιτυγχάνεται αναζωογόνηση, ανάκτηση και εναρμόνιση της ψυχο-συναισθηματικής κατάστασης,
Καθαρισμός και παροχή ενέργειας σε τρόφιμα, ποτά.                     
Όταν χρησιμοποιείτε την ενεργειακή πλευρά της συσκευής, το φαγητό γίνεται πιο νόστιμο, μειώνεται η κατανάλωση τροφής, αλλάζει και βελτιώνεται η γεύση.

Χρησιμοποιήστε το για να ανακουφίσετε τον πόνο σε διάφορα μέρη του σώματος. 
Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τη συσκευή στη θέση του πόνου, πρώτα με την μπροστινή πλευρά και στη συνέχεια με την ενεργειακή πλευρά, εξασφαλίζοντας το θετικό αποτέλεσμα της συσκευής.

Μηδενισμός στοιχειοθετημένων πληροφοριών από καθρέφτες.

Μηδενισμός αρνητικών πληροφοριών από φωτογραφίες, έγγραφα, τραπεζογραμμάτια κ.λπ.
Αφαίρεση αρνητικών πληροφοριών και το ενεργειακό τους πεδίο από ρούχα, αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιούμε
Χρήση νερού επεξεργασμένου στο "Graviton" για τον καθαρισμό του διαμερίσματος. Ως αποτέλεσμα αυτού του καθαρισμού είναι πολύ πιο εύκολο να αναπνεύσει, το διαμέρισμα γίνεται ελαφρύτερο και πιο άνετο περιβάλλον.

Η χρήση του νερού καθαρισμένο και ενεργοποιημένο στο "Graviton", για το πότισμα των φυτών, επιταχύνει την ανάπτυξή τους, αυξάνει την πράσινη μάζα και καρποφορία. Αυτό το νερό θα έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με την άμεση πηγή. 
Εδώ έχουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα PID -μεταφορά πληροφόρησης-.

Γράφοντας θετικές πληροφορίες στα καλλυντικά, τα βιολογικά πρόσθετα, τα βάμματα, τα έξοδα θεραπείας κλπ, ο οργανισμός απαντά μόνο στον πίνακα πληροφοριών της φαρμακευτικής ουσίας που εισάγεται σε αυτό με καθαρό πεδίο και τα αποτελέσματα υπερβαίνουν όλες τις προσδοκίες.

Η χρήση του "Graviton" για καλλυντικούς σκοπούς είναι η επεξεργασία διαφόρων φυσικών μάσκες, κρέμες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε σούπερ ακριβά καλλυντικά.

Το μπάνιο με νερό ενεργοποιημένο με το "Graviton", η κόπωση αφαιρείται, το σώμα γίνεται πιο ελαφρύ και έχει μια έντονη θετική επίδραση στα δερματικά προβλήματα.

Η συσκευή πληροφοριών ενέργειας "Graviton" θα λειτουργήσει όσο η συνείδηση ​​σας είναι έτοιμη.
Στο βαθμό που προσεγγίζετε δημιουργικά το ζήτημα της εφαρμογής της συσκευής, επεκτείνοντας το πεδίο της συνειδητότητάς σας, θα επεκταθεί και το εύρος εφαρμογής του φίλτρου πληροφοριών ενέργειας Graviton.