28 Φεβ 2014

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ - ΦΥΛΑΧΤΑ

 Μέσα σε οργονίτη, δηλαδή μέσα σε διάφανη ρητίνη, οι διάφοροι Κρύσταλλοι
& η Δυναμική της Σπείρας & των ρινισμάτων Μπρούτζου & των Σφαιριδίων Χαλκού, & το Πιεζοηλεκτρικό Φαινόμενο της φυσικής, δηλαδή την παραγωγή ηλεκτρικής τάσης μέσα στον κρύσταλλο που πιέζεται,
δημιουργούνται, Δονήσεις Συντονισμού & Πνευματικότητας, που οι Μορφές - Οντότητες που εμπεριέχονται, ως αρχέτυπα σύμβολα, εκπέμπουν στο Παρασυμπαθητικό μας σύστημα.

 Οι κρύσταλλοι δύναμης του Ηλιακού Πλέγματος, ''Μάτι της Τίγρης''
, εκπέμπουν την Δυναμική της Ζωής που δημιουργείται από το σύμβολο του Πατέρα ΗΛΙΟΥ, ως ''Πηγή Φωτός'' & Ζωτικότητας & Δύναμης.
 

Οι κρύσταλλοι Λάπις Λάζουλι & όλα τα προηγούμενα που σταθερά υπάρχουν σε κάθε ενεργειακό μενταγιόν, φέρνουν Πνευματική Διαύγεια και Συναισθηματική Θεραπεία, μαζί με τις απαλές Δονήσεις της ΝΕΡΑΙΔΑΣ. Δηλαδή δονήσεις χαράς & ανάλαφρης διάθεσης.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις Θεραπευτικές & Εξισορροπητικές Δονήσεις του ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ, που φέρνουν πνευματική διαύγεια και συναισθηματική θεραπεία.

 Οι ΚΑΡΔΙΕΣ μαζί με τους κρυστάλλους Ροζ Κουάρζ, δηλαδή με τους Κρυστάλλους της Αγάπης, δημιουργούν Παρασυμπαθητικά, Δονήσεις Συντονισμού Αγάπης Εαυτού & άλλων.



 Οι ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ υπενθυμίζουν την Μεταμόρφωση την Αναγέννηση, την Μετάλλαξη... Από κάμπια πεταλούδα... Εξέλιξη...Από χαμηλές δονήσεις σε υψηλές...

 Έτσι λειτουργούν τα ενεργειακά μενταγιόν, παρασυμπαθητικά, δηλ. δρουν στο ασυνείδητο, υπενθυμίζοντάς μας με Δονήσεις Συντονισμού, ''Αγάπη'' , ''Προστασία'', ''Πνευματικότητα'', ή '' Αναγέννηση ''.
Είναι το αποτέλεσμα συντονισμού, με τις Δονήσεις των Αρχετυπικών Συμβόλων - Μορφών & Οντοτήτων, που εμπεριέχονται αντίστοιχα, όπως είναι οι ΝΕΡΑΙΔΕΣ, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ, οι ΚΑΡΔΙΕΣ ή οι ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ.

 Ιδιαίτερα και πολύ προσωπικά είναι τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ με προσωπικό σύμβολο χαραγμένο σε χαλκό, το οποίο σύμβολο έχει δοθεί - γειωθεί και αφορά έναν μόνον συγκεκριμένο αποδέκτη.

 Επίσης ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ τα οποία περιλαμβάνουν την ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ του Πυθαγόρα, που αφορά λιγότερους και ίσως ιδιαίτερους...

Δημήτρης Παπαναστασίου
Ενεργειακός Διαχειριστής Ήχου 
Κρυσταλλικών Μουσικών Κυμβάλων
  &  κατασκευαστής Οργονιτών
blog: hxostherapeytikos.blogspot.gr
697.98.95.175
Aθήνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου