13 Μαρ 2018

Εκκρεμές Καρνάκ Δημήτρης Παπαναστασίου


Εκκρεμές Καρνάκ/Θωθ
Αιγυπτιακό εκκρεμές αντιγράφο του εκκρεμούς από ψαμμίτη που βρέθηκε σε σαρκοφάγο στο Καρνάκ, στην κοιλάδα των βασιλέων. 
              
προβλέψεις
                                                             

Η γεωμετρική του μορφή σε συνδυασμό με την επιλογή του υλικού προσδίδει μία υψηλή νοητική υπογραφή και πολύ υψηλή ακρίβεια.
Είναι το καλύτερο εκκρεμές για ραδιαισθησία, για εντοπισμό νερού, ορυκτών και μετάλλων. Για έλεγχο τροφίμων και της δοσολογίας τους, ιατρική διάγνωση και για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών.                                                                               
Μέσω της γεωμετρικής του μορφής εκπέμπει συνεχώς ενέργεια καθαρισμού.Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της ελάχιστης απώλειας ενέργειας.                                                           
Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και έχει θάλαμο μαρτυρίας, για να εισάγετε δείγμα DNA, για να λάβετε πληροφορίες με αυξημένη ακρίβεια. Χρησιμοποιείται κυρίως για θεραπεία και εργασία μετατροπής. Δίδει πολύ ακριβείς απαντήσεις στις ερωτήσεις. 
      Είναι ενεργειακά αυτοκαθαριζόμενο.

Ο ορείχαλκος είναι το καλύτερο υλικό για εκκρεμή. Όταν μαυρίζει κάντε ένα πέρασμα με ειδική κρέμα και μαλακό πανί.
                                                                                            
Συμπεριλαμβάνονται χάρτες ραβδοσκοπίας για ανάπτυξη και ακρίβεια των δεξιοτήτων της ραβδοσκοπίας, οδηγίες, επεξηγήσεις, ένα γράφημα σύνθετης ραβδοσκοπίας, διάγραμμα επιπέδου συνείδησης Χόκινς και διάγραμμα ενέργειας Βovies.

ενεργειακός καθαρισμός

                                             
Η πράσινη αρνητική ενέργεια που εκπέμπει, το καθιστά αυτοκαθαριζόμενο και ικανό να δίνει πληροφορίες για τα πάντα χωρίς να επηρεαστεί (προκατάληψη).                                      
Διεισδύει βαθιά στις συνειδήσεις και ενέργειες και είναι ικανό να αφαιρέσει τη δύναμη της ζωής. Η πράσινη αρνητική ενέργεια, η κατά Βίλχελμ Ράιχ Deadly Orgone (DOR),  θεωρείται επιβλαβής, καθώς συνδέεται με την ξήρανση. Είναι η μόνη ενέργεια που διαπερνά τα πάντα μεταφέροντας πληροφορίες για τα πάντα. Έχει δύο κατευθύνσεις, οριζόντια και κάθετη. Μόνο η κάθετη είναι επιβλαβής και απενεργοποιείται όταν το εκκρεμές είναι αποσυναρμολογημένο.

Προσοχή.
Αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε κάθετα επάνω στο σώμα, ανθρώπου η ζώου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου