21 Μαΐ 2018

πέτρα θεραπείας Sibin ιδιότητες

Η πέτρα θεραπείας Sibin έχει 4 σημαντικές ιδιότητες. 



Παράγει 
υπέρηχους, 
ακραία υπέρυθρη ακτινοβολία και αρνητικά ιόντα.

1_Υπέρηχοι:
Όταν τρίβεται στο σώμα, παράγει 3.698 παλμούς υπερήχων ανά τρίψιμο και με συχνότητα 20 χιλ. έως 2 εκατμ. hertz, που εκπέμπονται συνεχώς από την πέτρα.  
Οι υπέρηχοι κάνουν τη κυκλοφορία του αίματος γρηγορότερη, καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, εξασφαλίζοντας τη καλή οξυγόνωση των κυττάρων, ενώ η θερμότητα που παράγεται ανακουφίζει το μυϊκό σπασμό.
Επηρεάζουν τη χημική και βιολογική διαδικασία, αλλάζοντας τη δραστηριότητα των ενζύμων. 
Επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, με σημαντικό αναλγητικό αποτέλεσμα.
Αυξάνουν τη γαστρεντερική κινητικότητα και έκκριση.
Η στεφανιαία αρτηρία της καρδιάς μπορεί να επεκταθεί και να βελτιώσει την παροχή αίματος στο μυοκάρδιο. Κάνει τα αιμοφόρα αγγεία των νεφρών να διασταλούν, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους νεφρούς.

2_Υπέρυθρη Ακτινοβολία:
Με το τρίψιμο στο δέρμα, παράγεται ένα πολύ ευρύ φάσμα υπέρυθρης ακτινοβολίας, στο θεραπευτικό φάσμα. Επιταχύνεται η διαδικασία επούλωσης και αποτοξίνωσης, δέρματος, ιστών και κυττάρων. 
Καθαρίσει το αίμα και εξισορροπείται το PH στο σώμα και αποτρέποντας ασθένειες που προκαλούνται από την ανισορροπία του PH, όπως ο πόνος στις αρθρώσεις.
Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος, θερμαίνει τα εσωτερικά όργανα, μειώνει τη τοξίνη, τα βαρέα μέταλλα και τη κυτταρίτιδα, άρα καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα.

Οι Υπέρυθρες Ακτίνες συντονίζονται με τα μόρια νερού στον ιστό του σώματος, ενεργοποιούν απαραίτητες χημικές αντιδράσεις και έτσι βελτιώνεται το πεπτικό και αναπνευστικό σύστημα.
Ενεργοποιούν τα μόρια του νερού και διευκολύνεται η απορρόφηση οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης.

3_Αρνητικά ιόντα παράγονται όταν η πέτρα τρίβεται στο δέρμα. 
Τα αρνητικά ιόντα είναι γνωστό ότι βοηθούν στην αντιγήρανση -αντιοξειδωτική διαδικασία- σε κύτταρα και DNA.
4_Περιέχει 20 ωφέλιμα μέταλλα, μερικά πολύ σπάνια. Βασικά μέταλλα όπως Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρο, Χρώμιο, Στρόντιο, Σελήνιο, Κάλιο, Νάτριο, Σίδηρο, Χαλκό. Τιτάνιο, Φώσφορο κ.α,  καθώς και 20 απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία, με αντιγηραντικές ιδιότητες. 

Τα προϊόντα από πέτρα έχουν γκρι χρώμα και με την επαφή με το σώμα, το χρώμα τους θα γίνει σταδιακά μαύρο.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου