21 Μαΐ 2018

Πέτρα θεραπείας Sibin. Eπιστημονική απόδειξη

 Eπιστημονική απόδειξη είναι στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Μια περιοχή μικρότερη από 0,75χιλ. ονομάζεται υπέρυθρη περιοχή, η οποία δεν μπορεί να ανιχνευθεί με γυμνό μάτι, αλλά μπορεί να καταγραφεί από ειδικό όργανο.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία μπορεί να συντονιστεί με τα μόρια του νερού και να χωρίσει σε ένα ανεξάρτητο μόριο οξυγόνου και μόρια υδρογόνου και έτσι να αυξήσει το ποσοστό οξυγόνου στο σώμα και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Τα ανεξάρτητα μόρια νερού μπορούν να μεταφερθούν ελεύθερα στα κύτταρα του σώματος και με συντονισμό μπορούν να παράγουν θερμότητα που κάνει την υποδόρια θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία του αίματος και διευρύνοντας τα αγγεία.  Όσο περισσότερο τα αιμοφόρα αγγεία ανοίγουν, τόσο λιγότερη πίεση αισθάνεται η καρδιά. Το ανεξάρτητο μόριο νερού παρέχει επίσης καλύτερη τροφή στα κύτταρα του σώματος και βελτιώνει το μεταβολισμό.
Αφού μελετήθηκαν τα μήκη κύματος διαφόρων τύπων πετρών, βρέθηκε ότι είναι η μοναδική που η υπέρυθρη πυκνότητα ενέργειας μπορεί να διατηρεί υψηλό επίπεδο όταν το μήκος κύματος του φτάνει τα 15χιλ. ενώ άλλοι τύποι παρουσιάζουν διαφορετικούς βαθμούς μείωσης υπό τις ίδιες συνθήκες.                                                            
Αυτό υποδηλώνει ότι η υπέρυθρη διασπορά της μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του σώματος, προωθώντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στη ταχεία ανάκαμψη.                                                                   
Όλα τα υλικά μπορούν να απελευθερώσουν υπέρυθρες ακτίνες και το μήκος κύματος υπέρυθρης ακτινοβολίας προσδιορίζεται από το υλικό.

Είναι μη ραδιενεργή και αβλαβής.      
Πέτρες που έχουν υψηλό ραδιενεργό περιεχόμενο μπορεί να καταστρέψουν τα λευκά αιμοσφαίρια, όπως είναι οι πέτρες ηφαιστείου που χρησιμοποιούνται συνήθως στα spa και είναι υψηλού κινδύνου σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έκθεση. Η παρατεταμένη χρήση των, μπορεί να βλάψει το σώμα η να περιέχει επιβλαβή στοιχεία. Η ανάλυση έδειξε ότι η ραδιενέργεια που περιέχεται είναι κατά 2% χαμηλότερη από τα πρότυπα ασφαλείας, με άλλα λόγια, οι ραδιενεργές ουσίες της είναι πολύ λιγότερες από αυτές που περιέχονται στα δομικά υλικά η τα πορσελάνινα σκεύη και ασφαλής για θεραπευτική χρήση.
Η δομή της είναι 96% συμπαγής ασβεστίτης μέγεθος των κρυστάλλων -μικροκρυσταλλικού ασβεστίου- είναι μικρότερο από 0,03 χιλιοστά, κάνοντάς την ιδιαίτερα απαλή την υφή της. Οι κρύσταλλοι αυτοί όταν έρχονται σε επαφή με το σώμα προάγουν φυσικά τη θεραπεία.
Η πέτρα είναι πραγματικά ένα μοναδικό εργαλείο για θεραπεία του πόνου του αυχένα, δήλωσε ο Δρ Xie από το Τμήμα Βελονισμού του Νοσοκομείου Chaoyang του Πεκίνου και ότι ο πόνος στην πλάτη και στον αυχένα είναι η εξωτερική εκδήλωση εσωτερικών ανισορροπιών. 
Εφαρμόζεται στο Νοσοκομείο της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (TCM) για διάφορους τραυματισμούς μαλακών μορίων, αυχενική σπονδύλωση, σε οξύ ή χρόνιο πόνο πλάτης, καθώς και σε διαταραχές του δέρματος.                                                      
Σύμφωνα με τη θεωρία της TCM, η θεραπεία με πέτρες στοχεύει στη θεραπεία της ρίζας του προβλήματος και έτσι στην επίτευξη εσωτερικής και εξωτερικής ισορροπίας.                                         
Είναι μια πρωτότυπη μορφή βελονισμού, η οποία χρησιμοποιεί τη πέτρα, αντί βελόνες. 
Λόγω του σημερινού υψηλού επιπέδου στρες και τοξικότητας, η φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται συχνά διακυβεύεται.     
Μερικοί έχουν φτάσει σε κρίσιμο άγχος και σε τοξικά επίπεδα πέρα ​​από την ενέργεια του σώματος για να γίνει η για αυτό-αποτοξίνωση και η αυτο-αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου