21 Μαΐ 2018

Πέτρα θεραπείας Sibin Αισθητική προσώπου & σώματος

Για γυναίκες και Άνδρες που θέλουν να γίνουν η να παραμείνουν όμορφοι. διατίθενται εργαλεία που χρησιμοποιούνται για μασάζ στο πρόσωπο, τόσο για ομορφιά όσο και για θεραπεία. 
Ελαχιστοποίηση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. 
Κάνει την εμφάνιση του δέρματος πιο ομαλή και νεώτερη. Αφαιρεί τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και αντιμετωπίζει τα πρησμένα μάτια. 
Είναι φυσική μάσκα ματιών, ιδανική για κουρασμένα μάτια. Μειώνει το διπλοσάγονο. Βελτιώνει τη κατάσταση του δέρματος και το σχήμα του προσώπου. 
Βοηθά να μειωθούν οι παλιές ουλές, όπως οι ουλές ακμής. Κάνει τους πόρους μικρότερους.  
Για κυτταρίτιδα και καύση λίπους, όπως μικρή τοπική λιποαναρρόφηση, σε επίμονες περιοχές. Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα. Επιδρά στους ιστούς και οι ουλές είναι λιγότερο εμφανείς. 
Κατά της απώλειας μαλλιών και φαλάκρας.
Κάνει αγγειοδιαστολή. Κατάλληλη για την εγκυμοσύνη και μετά τη γέννα όπου η χρήση της γίνεται απαλά και χωρίς αιθέρια έλαια, για μαλακή πλάτη, ώμους, πόδια και χέρια. και για τη μαστίτιδα (αποκλεισμένοι αγωγοί γάλακτος.
Το μαγνητικό πεδίο, τα υπερηχητικά κύματα και η υπέρυθρη ακτινοβολία, μπορούν να κάψουν το σωματικό λίπος, να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη  και το αίμα να κυκλοφορεί καλύτερα.                                           

Στη πλάτη, υπάρχουν πολλά αδρανοποιημένα κύτταρα ανοσίας, για τη καταπολέμηση ασθενειών και δε μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. 
Το μέρος αυτό της πλάτης, με διάφορα εργαλεία θεραπείας αυτής της πέτρας που διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας μία τεχνική να ενεργοποιήσετε το σύστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου